Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Kelab Larian Marathon#2

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kelab Larian Marathon#2

    A motivational poster for 2nd thread at BDN.

    Next Run -> 10 km Sime Darby Bukit Jelutong Run on Sunday at 29 April 2012.

  • #2
    Re: Kelab Larian Marathon#2

    Originally posted by cikfen View Post
    A motivational poster for 2nd thread at BDN.

    Next Run -> 10 km Sime Darby Bukit Jelutong Run on Sunday at 29 April 2012.
    wuuu dekat dgn opis aku

    Comment


    • #3
      Re: Kelab Larian Marathon#2

      Originally posted by manjacat View Post
      wuuu dekat dgn opis aku
      Office kat mana? Keje dengan Sime Darby ker bro?

      Comment


      • #4
        Re: Kelab Larian Marathon#2

        Originally posted by cikfen View Post
        A motivational poster for 2nd thread at BDN.

        Next Run -> 10 km Sime Darby Bukit Jelutong Run on Sunday at 29 April 2012.
        nipple sapa yg kena massage? kalau dia nk massage nipple aku...aku xmo...kalau aku massage nipple dia nak la

        Comment


        • #5
          Re: Kelab Larian Marathon#2

          Originally posted by rimau_kumbang View Post
          nipple sapa yg kena massage? kalau dia nk massage nipple aku...aku xmo...kalau aku massage nipple dia nak la
          Tapi dengan syarat kena abihkan larian marathon dulu bro... mungkin pesanan tu untuk hubby dier yang join larian kut.

          Comment


          • #6
            Re: Kelab Larian Marathon#2

            nipple massage?
            massage guna nipple?
            camne tu?

            Comment


            • #7
              Re: Kelab Larian Marathon#2

              Originally posted by emy View Post
              nipple massage?
              massage guna nipple?
              camne tu?
              jom emy kita try....kita kaji kaedah yang betul

              Comment


              • #8
                Re: Kelab Larian Marathon#2

                Malam tadi(9:55 malam) buat Endurance training sket di Bandar Mahkota, Banting untuk preparation 10 km Sime Darby Bukit Jelutong Run 2012 Ahad nie nanti.
                (Siap ada cabaran Siput Babx & berkejar-kejaran dengan anjing lagi... arghhh..)

                4 km +/- -> 31 minutes 07 seconds

                p/s : Anda pula bila nak start your first runs this 2012?

                Comment


                • #9
                  Re: Kelab Larian Marathon#2

                  Malam tadi(10:05 malam) buat Endurance training sket di Bandar Mahkota, Banting untuk preparation 10 km Sime Darby Bukit Jelutong Run 2012 Ahad nie nanti.
                  (No more anjing today... mungkin sebab malam Jumaat kut & a clear run)

                  4 km +/- -> 31 minutes 07 seconds... again? What a coincidence!

                  p/s : Malam nie mungkin buat last training sebab esok nak rehat body dan tubuh. Jumpa di sana sesaper warga BDN ada area Bukit Jelutong, Sales Gallery Bukit Jelutong + Kebanyakan staff Sime Darby akan join event nih.

                  Comment


                  • #10
                    Re: Kelab Larian Marathon#2

                    Me will join adidas on july n putrajaya on sept..dua2 dh regist.takut terlepas lg..

                    Comment


                    • #11
                      Re: Kelab Larian Marathon#2

                      Originally posted by yunjane View Post
                      Me will join adidas on july n putrajaya on sept..dua2 dh regist.takut terlepas lg..
                      A very good start yunjane, masih praktis kat padang sekolah lagi ker? Dah start buat 10 km run each week?

                      Comment


                      • #12
                        Re: Kelab Larian Marathon#2

                        2 jam lagi untuk Endurance & Speed training kat Bandar Mahkota, Banting... try to go as far 6 km tonight. (Harap2 tak dok anjing mengejar pulak...)

                        Comment


                        • #13
                          Re: Kelab Larian Marathon#2

                          Kata-kata Hikmat Larian 28 April 2012

                          Larian bukanlah sesuatu yang apa yang anda lakukan ketika larian terakhir sebelum ini yang anda lakukan atau berapa jauh kilometer yang anda lakukan minggu lepas, tetapi yang lebih penting ialah ianya mengenai semangat sosial/komunitidan menghargai larian yang dibuat oleh para pelari lain selain daripada diri kita sendiri.

                          Richard O'Brien
                          Runner's WorldDOTcom

                          Comment


                          • #14
                            Re: Kelab Larian Marathon#2

                            Baru habis larian 6 km Port Dickon 1st Night Beach Run 2012 Sabtu lepas. Among 150 Kategori A yang dapat Finisher Medal... yeahhh!
                            Report akan diberi nanti.

                            p/s : Next Run 12 km PJDawn 2012 pagi Ahad nie jam 3:00 pagi 13 Mei 2012... let's conquer the road of Kelana Jaya pulak!

                            Comment


                            • #15
                              Re: Kelab Larian Marathon#2

                              The word of wisdom for 7 May 2012

                              Running focuses my mind and allows me to think around a subject. I still need a workshop to make discoveries, but on a run I might think of a new avenue to explore. Another thing I learned from running is that the time to push hard is when you're hurting like crazy. The moment you should accelerate is the moment you're the most tired. I found that to be so in life as well.

                              Sir James Dyson, founder and chief engineer of Dyson (Men's Health, May 2012)

                              Comment

                              Working...
                              X