Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

bowling

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: bowling

    Originally posted by ibanez_712 View Post
    gila cap ayam buat kat selayang mall...
    aku penah main kat tournament anjuran Pusat Darah Negara...kt kompleks apa tah kt jalan ipoh...lagi la super cap ayam tempat bowling dia....dia punya software pon macam buat zaman guna dbase programming dulu...line je...xpon pakai turbo pascal kot...lane pon cm hampeh je....


    jom la BDN buat balik tournament bowling....main kt tempat yg baru2 sket la...atleast kalo pakai houseball pon xde la lekuk sana sini

    Comment


    • #17
      Re: bowling

      ^
      apelagi, organize la....lama aku tak spin bola ni...last game kat ampang point pun 195 je kot...

      Comment


      • #18
        Re: bowling

        Originally posted by MukH View Post
        sabtu ni aku main join affinbank punya internal tourney...setelah 5 thn x join...kekeke...ade ke buat kt selayang mall....chehhhh...
        tatau la pasai pe selayang mall IN skarang ni..
        uia buat inter-dept pun kat sana..

        aku main sana avg 140 je..

        ---------- kemaskini 19-04-12 12:54 PM ----------

        takleh nak tag wadud plak sini... hahaha

        Comment


        • #19
          Re: bowling

          Originally posted by ibanez_712 View Post
          ^
          apelagi, organize la....lama aku tak spin bola ni...last game kat ampang point pun 195 je kot...
          gua jugak ke yg nk kene organize?? gila kuasanya

          Comment


          • #20
            Re: bowling

            katanya budak committe....lane selayang mall dah baru...ye ke..??...ntahlah...bantai je...kata basic mantap...memana pun bleh main......

            Comment


            • #21
              Re: bowling

              sapa yg budak comittee?

              Comment


              • #22
                Re: bowling

                bebudak affinbank ni le....

                bila lah nk beli bola baru ni....haihhhhhh...

                Comment


                • #23
                  Re: bowling

                  dah lama xgi selayang mall...nanti kasik review la mukh...kot2 dah lane baru ke

                  Comment


                  • #24
                    Re: bowling

                    haaa....ok2...meh le dtg sabtu nih..

                    Comment


                    • #25
                      Org luar boleh join ke? Kalo datang tengok malas arr

                      Sent from my GT-P1000 using Rimautalk

                      Comment


                      • #26
                        Re: bowling

                        erm..ok la 2 rmi yg dh join...blh dpt info byk skt...
                        bln 5 nie game dgn pdrm,...hu3....cam tkt plak

                        Comment


                        • #27
                          Re: bowling

                          takot pe? bukan ada orang kesah pun kalau score cam haremJ...

                          Comment


                          • #28
                            Re: bowling

                            nk maintain nk dpt single highest score....
                            br nk blajar.......

                            Comment


                            • #29
                              Re: bowling

                              dah masuk page ke 3 dah??
                              bila aku nk tgk ibanez main spinner nih..

                              Comment


                              • #30
                                Re: bowling

                                aku main bowling nak dpt 100 pun seksa
                                terasa kerdil main dgn emy


                                rimau,
                                organize la
                                lepas bowling memanah pulak

                                Comment

                                Working...
                                X