Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Kelab Badminton #35: April 2012 game..............Yeahhh!!! Get some stamina before hiking!!!

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Re: Kelab Badminton #35: April 2012 game..............Yeahhh!!! Get some stamina before hiking!!!

    minggu ni menembak
    minggu depan ada badminton tak?
    minggu depan ada pertandingan roller blade peringkat kebangsaan di titiwangsa
    dekat dgn dewan kita main badminton tu je
    tempat org buat aerobic pagi2
    jom le tengok lepas main badminton
    kalau ade category bawah 30 boleh aku masuk

    Comment


    • #62
      Re: Kelab Badminton #35: April 2012 game..............Yeahhh!!! Get some stamina before hiking!!!

      aku layan skateboard...roller blade ni gay...

      Comment


      • #63
        Minggu depan ada badminton..tournament start kol bape? Boleh la gi tgk kejap..tapi aku layan roller coaster jer

        Sent from my GT-P1000 using Rimautalk

        Comment


        • #64
          Re: Kelab Badminton #35: April 2012 game..............Yeahhh!!! Get some stamina before hiking!!!

          canteekkk! Raket aku dah lame kontang tuh. Gersang die.
          Tangan aku dah gigil2 je ni. Cepatla minggu depann.
          korang jangan datang ramai2..nanti aku tak puas main. haha

          Comment


          • #65
            Re: Kelab Badminton #35: April 2012 game..............Yeahhh!!! Get some stamina before hiking!!!

            Originally posted by kerry View Post
            canteekkk! Raket aku dah lame kontang tuh. Gersang die.
            Tangan aku dah gigil2 je ni. Cepatla minggu depann.
            korang jangan datang ramai2..nanti aku tak puas main. haha
            Ok, minggu nie ON!!
            Ko kene datang kerry, kompom betul-betul, jangan buat nalaa cam aritu...

            Comment


            • #66
              Re: Kelab Badminton #35: April 2012 game..............Yeahhh!!! Get some stamina before hiking!!!

              dah terlambat .

              Comment


              • #67
                Re: Kelab Badminton #35: April 2012 game..............Yeahhh!!! Get some stamina before hiking!!!

                Game untuk minggu nie..

                Ahad, 22 April 2012..
                Court Perpustakaan Negara..
                Jam 9 pagi hingga 12 tengahari..


                Okayyy, kepada sesiapa yang free pada hari tu, sila update kedatangan anda..


                1. CheeDee
                2.
                3.
                4.
                5.
                6.
                7.
                8.
                ....


                P/s: Ahad tu juga pasti ada kenduri, jika sesiapa nak main dulu pastu nak g kenduri boleh juga..
                saya tak dapat jemputan so, tak berani lebih-lebih

                Comment


                • #68
                  Mggu ni boleh

                  Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

                  Comment


                  • #69
                    Re: Kelab Badminton #35: April 2012 game..............Yeahhh!!! Get some stamina before hiking!!!

                    Orait, camtu partner ibanez ikut tak??
                    Bam kerel camner?
                    Bam rimau?
                    Akid?
                    Tapa, annur?
                    Kerry?
                    Bam ejai?

                    Yang lain-lain first time nak join, or yang dah lama tak join boleh la inform..

                    Comment


                    • #70
                      Aku on

                      Sent from my GT-P1000 using Rimautalk

                      Comment


                      • #71
                        Re: Kelab Badminton #35: April 2012 game..............Yeahhh!!! Get some stamina before hiking!!!

                        Originally posted by CheeDee View Post
                        Orait, camtu partner ibanez ikut tak??
                        Bam kerel camner?
                        Bam rimau?
                        Akid?
                        Tapa, annur?
                        Kerry?
                        Bam ejai?

                        Yang lain-lain first time nak join, or yang dah lama tak join boleh la inform..
                        tok janji.
                        maybe g kenduri kawen conli tgh hari tu

                        Comment


                        • #72
                          Re: Kelab Badminton #35: April 2012 game..............Yeahhh!!! Get some stamina before hiking!!!

                          ^^ xpegi bedminten dulu baru pegi kenduri?

                          Comment


                          • #73
                            Badminton dulu pastu sama2 la pegi kenduri.. (mcm conli jemput aku )

                            Sent from my GT-P1000 using Rimautalk

                            Comment


                            • #74
                              Re: Kelab Badminton #35: April 2012 game..............Yeahhh!!! Get some stamina before hiking!!!

                              Men dulu, pastu bru g kenduri.

                              Comment


                              • #75
                                Re: Kelab Badminton #35: April 2012 game..............Yeahhh!!! Get some stamina before hiking!!!

                                ^
                                agak2 klu dtg kenduri pakai baju badminton buleh tak?

                                Originally posted by rimau_kumbang View Post
                                Badminton dulu pastu sama2 la pegi kenduri.. (mcm conli jemput aku )

                                Sent from my GT-P1000 using Rimautalk
                                datang je.. anggap je ko budak BDN

                                Comment

                                Working...
                                X