Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

    Main ari ahad la. Ramai sikit boleh turun.
    Kalo ari ahad aku kompom.
    Ari sabtu pun aku boleh, tapi x best la kalo x ramai.

    Bam rimau booking je la.

  • #2
    Re: Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

    esok la aku booking

    Comment


    • #3
      Re: Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

      Sape lagi nak main? Mcm xde sambutan je?

      Comment


      • #4
        Re: Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

        Kalau jadi, shuttle jangan lupa...
        Sapa lagi mau pergi haaaa....

        Comment


        • #5
          Re: Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

          ha ah kan shuttle da abes aritu...

          klu jadi insya Allah aku dtg
          Ahad la klu mcm tu

          Comment


          • #6
            Re: Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

            aku nak main...wanna burn some fat before fly...

            shuttle sapa beli..? aku beli pun boleh...nnt tong2 la...

            Comment


            • #7
              Re: Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

              Ok, shuttle ibanez tolong belikan lah...
              Kompom ahad nie, so bam rimau tolong book lah..
              Nanti nak roger sama itu cekgu punya abang...

              Comment


              • #8
                Re: Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

                aku beli RSL punya ok la kan?
                speed aku amik 77...
                Last edited by ibanez_712; 16-02-12, 10:17 AM.

                Comment


                • #9
                  Re: Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

                  Originally posted by CheeDee View Post
                  Ok, shuttle ibanez tolong belikan lah...
                  Kompom ahad nie, so bam rimau tolong book lah..
                  Nanti nak roger sama itu cekgu punya abang...
                  senang cakap roger abang ipar la

                  ---------- kemaskini 16-02-12 10:35 AM ----------

                  ok sudah book cik liyana court sama cik liyana....kang lunch time aku gi bayor...

                  Hari : Ahad 19/2/2012
                  Masa: 9pg-12tghari
                  Tempat: Perpustakaan Negara

                  Comment


                  • #10
                    Re: Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

                    Originally posted by ibanez_712 View Post
                    aku beli RSL punya ok la kan?
                    speed aku amik 77...
                    ko beli la jenama ape yang ko suke.. aku tukang bayor je

                    aku cume tau RSL kaler gold tu je
                    yang aku tau harga satu tabung dalam RM50

                    Comment


                    • #11
                      Re: Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

                      Originally posted by rimau_kumbang View Post
                      senang cakap roger abang ipar la

                      ---------- kemaskini 16-02-12 10:35 AM ----------

                      ok sudah book cik liyana court sama cik liyana....kang lunch time aku gi bayor...

                      Hari : Ahad 19/2/2012
                      Masa: 9pg-12tghari
                      Tempat: Perpustakaan Negara
                      Hahaha...Belom lagi lah!!!

                      Bam kerel pesan kat bam rimau; Jangan lupa nak gi bayor nanti, ambik resit plus pitcha cik liyana...

                      Originally posted by ibanez_712 View Post
                      aku beli RSL punya ok la kan?
                      speed aku amik 77...
                      Ok je..Betul kata bam kerel, yang kaler gold...

                      Comment


                      • #12
                        Re: Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

                        rasa mcm nak join

                        rimau,
                        nnt kite pegi sama2 ek
                        tp sabtu aku confirmkan balik

                        RSL tu ape? SLR aku tau le
                        speed tu untuk ape pulak
                        jahilnye aku pasal badminton

                        Comment


                        • #13
                          Re: Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

                          ok...aku gi beli lps ni...

                          Comment


                          • #14
                            Re: Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

                            Originally posted by CheeDee View Post
                            Bam kerel pesan kat bam rimau; Jangan lupa nak gi bayor nanti, ambik resit plus pitcha cik liyana...
                            akan pesbuk cik Liyana di alu alukan

                            Originally posted by awwa11 View Post
                            rimau,
                            nnt kite pegi sama2 ek
                            tp sabtu aku confirmkan balik
                            bam rimau tak datang la awwa...
                            die nak meniaga kat masjid
                            die tulung buking je

                            awwa, ini adalah RSL


                            speed tu, saye pom tatau

                            Comment


                            • #15
                              Re: Kelab Badminton #31: Bestnyeeee main harini part II

                              eh, berniaga apa di masjid?
                              di masjid org sedekah je, pahala banyak oooo

                              owh itu rupanya RSL
                              speed tu ape unitnye?
                              takkan speed shuttle tu kot

                              Comment

                              Working...
                              X