Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

    Tak tau thread ni sesuai kat mana ? tapi walau apa pun nak tanya , untuk wat senaman aerobik lagu apa yang sesuai, ada sapa-sapa taw tak nama lagu dia apa...nak cari kat mana? TQ kerana mebantu..

  • #2
    Re: Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

    Kau pegi jua - Adam Ahmad

    Comment


    • #3
      Re: Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

      Originally posted by erfi View Post
      Kau pegi jua - Adam Ahmad

      hoh betui2 la..

      Comment


      • #4
        Re: Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

        hehehhee...
        pakai lagu soundtrack cite Rocky..
        mesti semangat nk arobik

        Comment


        • #5
          Re: Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

          Originally posted by erfi View Post
          Kau pegi jua - Adam Ahmad
          ini bukan aerobik... lembik ada la

          yang saya biasa tahu .. skrg skrg ni .. lagu POCO POCO ...

          Comment


          • #6
            Re: Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

            yer la nak kene sekeh si erfi neh...dia bukan pakai music yang rancak2 ker, aku ada 2 hari time untuk cari lagu tuh..ada program nak pakai lagu tuh..tolooooooobgfff , senaman poco poco...

            aku baru dapat satu, "The Final Countdown"
            Last edited by Anesthesia; 24-07-08, 12:05 PM.

            Comment


            • #7
              Re: Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

              lagu mr.boombastic.. mister loba-loba..

              lagu-lagu yg macam tu la.. yg rancak sket..

              Comment


              • #8
                Re: Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

                takpun pakai je lagu2 yg dance cam lagu2 kat club2 mlm..
                ok gak tuh..best ape...

                Comment


                • #9
                  Re: Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

                  Originally posted by erfi View Post
                  takpun pakai je lagu2 yg dance cam lagu2 kat club2 mlm..
                  ok gak tuh..best ape...

                  lagu2 disco tu kaa..ayukkkk

                  Comment


                  • #10
                    Re: Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

                    yup..best tu bro wat joget2 arobik..
                    takpun pakai lagu -
                    Avril Lavigne - Girlfriend
                    die punye rentak sesuai nk arobik2 nih

                    Comment


                    • #11
                      Re: Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

                      Impak maksima - pop shuvit ok gak..
                      tapi kena buat drifting pakai body lee...
                      macam inul buat tu....

                      Comment


                      • #12
                        Re: Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

                        pengalaman aku masa rajin aerobik dulu2..lagu2 yg digunakan kebnyakan lagu remix..yg rancak2..cth lagu2 vengaboys etc, kalau time buat stretching (lepas abis aerobik) guna lagu2 slow yg mendamaikan jiwa..

                        Comment


                        • #13
                          Re: Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

                          Originally posted by sweethoney View Post
                          pengalaman aku masa rajin aerobik dulu2..lagu2 yg digunakan kebnyakan lagu remix..yg rancak2..cth lagu2 vengaboys etc, kalau time buat stretching (lepas abis aerobik) guna lagu2 slow yg mendamaikan jiwa..
                          buyeh senaraikan tak lagu per, tajuk2nyer...tqqq

                          Comment


                          • #14
                            Re: Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

                            tajuk tak ingat lah plak..gomenasai..dah lama tinggal aerobik nih..oh ya..yg aku ingat lagu spice girls 'wannabe' pun sesuai gak..

                            Comment


                            • #15
                              Re: Senaman Aerobik - Lagu apa nak pakai?

                              lagu 4 min madonna..kalau nak lagu baru laa..

                              Comment

                              Working...
                              X