Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Kelab Memanah

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kelab Memanah

    A'laikum w.b.t dan slmt sejahtera....

    Dalam Kedah, Kelantan dan Selangor, di manakah ada kelab memanah. Baru tahun ni dan depan saja, adam ceburkan diri dalam kelab ni di penang.... apabila adam nak pindah tempat Kedah , Selangor atau Kelantan.... x tau di mana ada kelab ni??

  • #2
    ako rasa.... takde...

    Comment


    • #3
      adamaz: ko pakai bow aper? skrang ni byk indoor archery ...
      aku pon dok carik carik jugak ... tp kalu na jumpa private nyer club memanah kat mesia nih susah ler ... try tgk negeri punya ... maybe ader ... kalu ko turun ipoh sound ler aku .... aku pon memanah jugak .. tp da letak bow la ... kengkadang tuh terasa na angkat ... tp takde membe laks ...

      Comment


      • #4
        abang aku ada crossbow, seludup dari US dalam kontena. laju gak bolt dia ni pergi, kekadang tu masa test tembak tin boleh hilang tah ke mana bolt dia. kalau nak elak tu, elok pakai aura pelindung la.

        Comment


        • #5
          saye pernah try main sekali jer... ingatkan senag upenyer... susah gak kan... aku try main kat plaza THE WELD.. kalau sesiape nak try p la sana...

          Comment


          • #6
            serra:
            hukaloh...camno abg ko bleh lepas cilok crossbow? pehh..terer tuh. sherrina tak penah nampak org pakai crossbow kat sini so far. biasa compound, recurve ngan wooden aje.

            nie gambo cross bow:

            Comment


            • #7
              haa... cite pasal crossbow
              ssapa ada tengok siri relic hunter
              si sydney tu dpt hadiah mini crossbow
              siap boleh lipat lagi... dia tunjuk masa last scene
              mana ada jual eeek? mana bleh dapat eeek?

              aku cuma penah buat senapang panah je la
              cam buat tembak ikan tu...

              Comment


              • #8
                so sherrina, ada ka no contek dia??
                aku penah main kat Mindef ... tp lame dah ... mase tuh aku na join TLDM lumut open ... 1998 ... geng geng ATM power ... then depa nyer arrow mahai nyer ... takat carbon rm400 ... kena gelak jea aaa ... then depa nyer accuracy ... pergh ... 70M nyer sembang ....

                Comment


                • #9
                  Re: Kelab Memanah

                  salam..
                  Adamaz... kelab memanah kat penang kat mana? dn ada x kdai dkt jual alat memanah kat penang

                  Comment


                  • #10
                    Re: Kelab Memanah

                    penang...

                    adoi.. tak tau le aku.
                    kalau KL aku tau le..

                    ko pegi sabah jelah
                    gi memanah kat 1B

                    Comment


                    • #11
                      Re: Kelab Memanah

                      Memanah kat coc je la

                      Powered by RimauTalk 4

                      Comment

                      Working...
                      X