Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Video Clip Gol-Gol Tercantik..!

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Video Clip Gol-Gol Tercantik..!

    Ada tak sesiapa yang ade CD ke website nak download video clip gol-gol yang lawa...

    setakat nie aku ade 5 je video clip :

    Gol David Beckham - Man U vs Wimbledon - sepakan jarak jauh
    Gol Maradonna - Hand Of God
    Gol Roberto Carlos - The best freekick!
    Gol Dennis Bergkamp - Holland Vs ??? (france 98)
    Video Clip Rene Higuita - The Scorpion!

    any idea??

  • #2
    ko beli lar cd best of world cup.. ko boleh tengok goal solo maradonna lwn england... Goal Kempes masa final dulu 1978.

    Aku tengah cari goal geogie HAGi masa dia wakil Gala dlm chmapions leauge.. ko ade? Lagi gerakan Pele masa world cup bile ntah? dia buat solo dari tengah padang tapi tak goal..

    Comment


    • #3
      Aku tak berapa jelas tengok gol terbaik Pele masa world cup bila ntah sebab hitam putih. Ada sapa2 boleh cakap camana gol tu? Aku rasa gol tu dapat no3 mengikut undian selepas gol solo maradona dan gol solo owen.

      Comment


      • #4
        http://spysports.net/

        aku terjumpa web site niee...
        cuba tengok...

        Comment


        • #5
          Assalamualaikum ..

          camnerr kou boleh terjumpa laks .. nampak macam menarik ... boleh download kerr .. nie
          aku try japs ..

          Comment


          • #6
            aku baru dw/ goal solo owen kat France 98 , scissor kick dari steve mcmanamam, ngan gol cantik Jurgen Klinsman masa France 98 Germany VS Iran.

            Comment


            • #7
              Posting asal oleh Ex-Com
              http://spysports.net/

              aku terjumpa web site niee...
              cuba tengok...


              best betol laa web nie...
              Tq ler fren coz bg information kat kitaorg..

              Comment


              • #8
                Yeh aku dah jumpa CD best world cup doal kat bandar klang..!

                Comment


                • #9
                  Assalamualaikum ..

                  rembatan .. Giggs .. dari jarak jauh dari tengah tuu .. terkena palang ... disudahkan .. Solskjear ... memang menakjubkan ..

                  Comment


                  • #10
                    sapa ingat gol mexico masa wc baru ni. lawan mana ntah.. glancing header lob je penjuru kiri gol... memang cun gol tu. sape ntah nama penjaring gol tu

                    Comment


                    • #11
                      ex-com

                      thanx man for the website link. akan ku download kesemuanya muahahaha

                      on a second thought. .takde copyright ker ha? kang kena saman lak aku.

                      Comment


                      • #12
                        sape jelah nak saman....? selagi boleh download.... download saje...

                        Comment


                        • #13
                          Posting asal oleh tongahtido
                          sapa ingat gol mexico masa wc baru ni. lawan mana ntah.. glancing header lob je penjuru kiri gol... memang cun gol tu. sape ntah nama penjaring gol tu
                          hahaha.. aku dah jumpa gol ni.. pergi ke website yg ex-com bagi tu.. scroll bawah pergi ke heading world cup.. tengok gol borgetti (mexico vs italy).

                          cunnnn!

                          Comment


                          • #14
                            sorry la kalau off topic skit.. kalau connection korang ok cuba tengok video klip kylie minogue agent provocateur (20Mb). link dia kat bottom of the page.

                            last-last sekali dia kata "...the world most erotic lingerie. as proven by you" ada maksud tersirat tu

                            Comment


                            • #15
                              Assalamualaikum ..

                              banyaknyerr .. gol2 best aku nak kena d/l ... takpe ...
                              janji best ..

                              Comment

                              Working...
                              X