Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Sesiapa minat menembak? Kat mane?

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sesiapa minat menembak? Kat mane?

    Sesiapa tahu tak kat mana kita boleh join nak menembak? Teringat masa-masa sekolah dulu join kadet ada belajar menembak dengan M16.

    Kat KL ni kat mana boleh pi menembak dan berapa charge dia?
    Sesiapa tau tolonglah bagitahu atau sesiapa minat, jomlah kita adakan aktiviti ni....

  • #2
    purgh..!best tu..saya dulu permah jugak menembak pakai SLR(ni sebelum m16) dan jugak M16.

    Kalau di Kl x sure lah kat mana..Tapi di Subang(kat airport lama) tu ada Kelab Menembak Selangor rasanya..

    Kalau dari federal highway masuk jalan nak ke Subang terus sampai roundabout before Subang Airport tu belok ke kanan.

    Tapi x sure le dia open tu public ke tidak..

    Tak pun tanya Boyut dari Team Apat..

    Comment


    • #3
      Assalamualaikum...

      Aiseh...sume kat kl je...payah la camni...skali skale turun gelanggang menembak best gak kan...manjang main tembak kat pc je...hehe

      Comment


      • #4
        hmm..best gak akt nih..
        x penah try lagik tembak menembak nih..tp cam best jerk..

        Comment


        • #5
          Kiriman asal oleh kecepreng
          hmm..best gak akt nih..
          x penah try lagik tembak menembak nih..tp cam best jerk..
          hehehe...aku pong nak join gaks...

          Comment


          • #6
            menembak phone orang lain ke?

            Comment


            • #7
              *ayongsha
              ws..mari kita memeriahkan lagi industri menembak nih..

              *tbiru..jom kita p menembak

              *skai..
              menembak phone tuh tak cukup thrill..yg real punyer tembak menembak br best,..heeheh..
              Last edited by kecepreng; 15-01-04, 03:24 PM.

              Comment


              • #8
                aku penah sekali pegi kat kelab menembak di subang. masa tu ada anjuran pertandingan menembak antara jabatan. aku hanya ssebagai penonton je.

                lawa kelab tu. kena jadi ahli dulu baru boleh gunakan kemudahan dia. berapa tak tahu lak aku. ada lapang sasar kategori shot gun, air rifle, pistol. masa tu penembak negara (air rifle) sedang buat latihan.

                kalau aku, aku lebih minat rifle (sniping mode). nak buat camana tak ada kebolehan dan kesempatan

                Comment


                • #9
                  kat kajang ada..kat highway baru semenyih..sebelah penjara kajang..
                  aku lebih suka nak try archery..dgr2 kat sunway pyramid ada..saper penah try?

                  Comment


                  • #10
                    *Faiz..
                    hmm..kena jadik ahli dulu ke??aiyak..x jadik ahli x leh ke??hehhe

                    *HHeiTML
                    aik..kat sblh penjara kajang..hmm..yg tu kena jadik ahli gak ke??

                    Comment


                    • #11
                      korang nak gi menembak...jgn lupa inform tbiru tau....
                      mmg nak join...

                      Comment


                      • #12
                        *kecepreng,
                        aku setiap hari lalu c2 nampak signboard padang sasar menembak,tak pasti lak kena jadi ahli ke tak...ko cuba2 la survey..

                        Comment


                        • #13
                          alamak..nk kena survey tuh yg aku mls tuh..hehhe

                          *rizleen..
                          survey la..nnti aku join..

                          Comment


                          • #14
                            **HHeiTML
                            kat sunway tue..slalu gak aku main...ermm...ekceli..bkn aku..bf aku main..aku x leh main..sbb x larat nk tarikk..

                            sedozen.. rm 5..(ni student prize) kalo 3 dozen rm 14...bf aku skali main...3 dozen..kalo adek2 die ikut skali...4-6 dozen... 1st time main...2 kali jatuh kat pasir..ermm...pastu...aku xmo main dahh...dok lepak tgk jer...hehehe...tali tue terlalu kuat utk aku tarikk...

                            Comment


                            • #15
                              archery kalo x silap aku kat maju junction pun ada... situ x ramai org...

                              Comment

                              Working...
                              X