Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

undang-undang dart

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • undang-undang dart

    nak mintak tolong sesiapa yang tahu undang-undang main dart tak..? cam ner pengiraan dan seangkatan dengan nyer la...

  • #2
    ever heard of http://www.google.com ?

    Comment


    • #3
      dart ada yg main point 501 or 301... kira secara mnurun... sapa habis dulu dia menang... dan nak habis mesti lah last point tuh kena double... means kena target kat kotak kecik kat atas sekalik dalam barik score tuh... contoh kalau point tinggal 60 lagik so kenalah target 1 dart ke point 20 dan 1 lagik ke kotak double 20.. baru ler memang... cuba tgk mat saleh main kat dalam saluran astro... giler2 punyer laju diorang main... hmmm...

      Comment


      • #4
        Re: undang-undang dart

        camna erk cara main dart yg betul.macam cara pegang ker,cara baling ker...

        Comment


        • #5
          Re: undang-undang dart

          Originally posted by ARe-BeaR
          dart ada yg main point 501 or 301... kira secara mnurun... sapa habis dulu dia menang... dan nak habis mesti lah last point tuh kena double... means kena target kat kotak kecik kat atas sekalik dalam barik score tuh... contoh kalau point tinggal 60 lagik so kenalah target 1 dart ke point 20 dan 1 lagik ke kotak double 20.. baru ler memang... cuba tgk mat saleh main kat dalam saluran astro... giler2 punyer laju diorang main... hmmm...
          UTK MULA MENGURANGKAN POINT, PEMAIN HARUS MENDAPAT MANE DOUBLE DULU.....KIRA MESTI STARTING N ENDING NGAN DOUBLE......ENDING DENGAN BULL'S EYE JUGA BOLEH

          Comment

          Working...
          X