Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

nak jual kasut bowling dan kasut bola adidas original

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • nak jual kasut bowling dan kasut bola adidas original

    hii saya ade sepasang kasut bowling jenama Master saiz 8 warna putih untuk di jual., kasut ni saya dah pakai setahun, tapi sekarang ni dah tak muat lagi, sempit, jadi saya dah beli kasut saiz 9 yang baru...., daripada saya simpan atau buang, lebih baik saya jual dengan harga murah kepada sesiapa yang berminat keadaan masih elok, harga bole runding. tak percaya? bole tengok nanti,

    saya juga ade sepasang lagi kasut bola jenama adidas original, saiz 9 warna biru tua, tapak kasut jenis tajam tajam macam pisau, ala macam tapak kasut david beckham tu... model terkini.. keadaan masih elok lagi... di jamin.. baru pakai 6 bulan je saya rasa nak pencen je main bola ni..., itu sebab saya nak jual , daripada saya simpan, lebih baik saya jual je pada harga yang murah..., kasut ni harga asal nye RM 300, saya nak jual setengah harga pun kira boleh laaa..... . saya kasi la percuma singuard betis sepasang ,

    kalu ade yang berminat nak tengok dulu, saya ade di petaling jaya, balas meseg kat forum ni dulu.. nanti saya kasi no tepon

  • #2
    wa... haa aper lagi kepade sesape yg perlukan kasut boling tue ngan boot bola tue.. lekas lekas le apply...

    Comment


    • #3


      acong
      aku berminat utk beli kasut ko tapi............ masalah aku skarang nie saiz yg ko tawarkan tue kecil sikit lah..... kaki aku saiz 10 ma, baru muat

      Comment


      • #4
        duaČ kasut saiz nye beso la utk aku... aku pakai saiz 7 1/2...

        Comment


        • #5
          kalau yang kasut bola tu, saya rasa orang yang kakinya saiz 8 1/2 pun bole pakai, sebab hujung kasut tu runcing sikit. padat dekat hujung nye, senang sepak bola tinggi..,

          Comment


          • #6
            dey amma...adidas to model aper predetor ker..kalau model copa lagi bagus...

            Comment


            • #7
              tu tang kasut bowling tu berape ko letak rega..??? cuba habaq... mungkin ade bowler bincang monks nak usha ker..???

              Comment


              • #8
                a'ah acong... baper ko letak rega utk kasut boling tu... tak pun ari selasa depan ko bawak kat pandan lake club... jumpa kitaorg kat sana... kut ada bincang monks (pinjam ayat red) yg nak beli ker...

                Comment


                • #9
                  kalau nak di ikut kan, hubungi aku dulu baru aku boleh kasi harga..., tapi tak pe lah.. lagi cepat jual lagi bagus.. kan nak senang kan cerita........ kasut boling tu aku letak laaa harga... bawah rm 100, bole runding lagi....
                  PRETENDER,- aku tak tau la jalan nak pergi ke pandan lake club tu... kalu tak, boleh aku datang... lagi pun, ko orang berkumpul pukul berapa? mana le aku tau

                  Comment


                  • #10
                    untuk WITCHBLADE - kasut adidas tu model salvador, berbeza dengan model copa, model copa tapak dia bulat - bulat classic, model salvador ni sama dengan model modered(maaf kalau salah eja) iaitu tapak dia sama dengan model yang kasut david beckham tu pakai........ model salvador ni ade satu warna je, iaitu warna biru tua...... kalu tak percaya pergi buat servey kat kedai sukan adidas original...., anda pasti akan terkejut tengok harga original dia, nak tangok ke, aku berada di petaling jaya, kalu ko nak aku datang ke kl, kena tengok la dulu aku keje bila,, ok

                    Comment


                    • #11
                      Acong - Boot size 9 kann....Ok gua nak tengok....n test pakai...kalau ok gua nak DLm RM120 - RM 140....Setuju takk...??
                      Gua kat Shah Alam.....tel no : 017-8873067

                      Comment


                      • #12
                        ahaks... acong nie stokis kasut ker..???

                        hehe.. saje melawak.. jgn marah acong arr.... hmm.. nampak gaye dah ade yg booked dah 2 - 2 kasut ko tue...

                        Comment


                        • #13
                          aku bukan le pengedar kasut, cuma kasut aku yang memang aku tak nak pakai lagi je aku nak jual...., aku nak pencen main bola, tu pasal la aku gantung boot tu..., sebab nya berat badan aku dah naik laa.., aksik pancit je bila main bola....., lagi pun aku beli kasut tu mahal le..., rugi le kalau aku masuk kan ke tong sampah..., betul tak kawan-kawan........ nak kasi free tak boleh lee...

                          Comment


                          • #14
                            Kiriman asal oleh boyot7
                            Acong - Boot size 9 kann....Ok gua nak tengok....n test pakai...kalau ok gua nak DLm RM120 - RM 140....Setuju takk...??
                            Chantek gak tu Boy, biar wa beli lak boot lu bagi pinjam kat wa hari tu... Ala lu tolak bawah seratus pon dah kira cukup chantek gak tuh.....hehheheheh

                            Cheer mate.
                            Last edited by delete; 24-06-03, 12:07 AM.

                            Comment


                            • #15
                              Ok Delete.....gua set jerr..... tapi tunggu gua tgk boot acong dulu....kalau ok....my Mizunos is yours.....

                              Acong- kou taknak main bola utk bincang Fc ker..??

                              Comment

                              Working...
                              X