Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Re: Cigar Club BDN #4

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Re: Cigar Club BDN #4

    Originally posted by gbum
    liga privada mmg tengah tadak stock...
    ya, mmg skrng susah nak cari, smlm aku email cigaratyourprice.com, diorg ckp skrng diorang dah boleh terima paypal payment untuk international order. boleh aku try ambik sampler of 5 Liga privada yg ada dlm stok diorng.

  • #2
    Re: Cigar Club BDN #4

    mengganas geng ni suma mau tangkap chiller. aku x perlu lg, stakat 4-5 cigars sebulan, aku boleh survive dengan 150 ct aku tu. good luck gbum untk carik chiller baru. please update for future reference, mana tau nk tangkap jgk nanti.

    Comment


    • #3
      Re: Cigar Club BDN #4

      chiller haier paling murah.. pegi ler cari .. , tak pun brand2 malaysia. gambo mana gbum.. chiller baru.

      Comment


      • #4
        Re: Cigar Club BDN #4

        dah pusin merata encey... tadak bawah 1k...
        brand heir kat sini tak jumpak...

        plus masih mencari... pehtu bajet pon lum cukup.. sebab tue aku cakap end of this month baru buat keputusan nak jual ke idak humidor tuh...
        kalu tak jadik/bajet lum cukup.. so tak jadik ler nak jual... pakai sampai reput..
        Last edited by gbum; 05-04-12, 10:44 AM.

        Comment


        • #5
          Re: Cigar Club BDN #4

          mmber aku cannot make it jumaat malam
          so lepak malam ni kol9 at maduro lounge
          sapa mau join sile2 lah jangan malu2

          Comment


          • #6
            Re: Cigar Club BDN #4

            maap tot... ada hal lain smalam...
            pagik nie g pick up kat pos laju bangi...


            Oliva G Torpedo
            Liga Undercrown Robusto
            Oliva Cain Maduro Robusto
            601 Blue Label Maduro Robusto
            Room 101 Robusto

            Comment


            • #7
              Re: Cigar Club BDN #4

              maduro lounge tpt dia chill gak
              harga pon 'okay' la, murah 50% dari concorde. tapi parking agak gampang gak nak carik smlm

              attendant dia 2 orang pinay girls.muka biase2 jek, tapi badan omaiiiii
              balik terus long shower.

              smlm akuisap partagas lusi. mmg kelayanan abes smpai ke nub.
              satu mnde yang aku paling perasan beza cuba dgn non-cuba ni, NC punye nicotine kick, is giler babih. mmc pening2 mcm nak tmuntah2
              tapi kalau cuban, isap lusi smpai nub pon steady jekkkk

              Comment


              • #8
                Re: Cigar Club BDN #4

                kalu nak compare... typically nicaraguan cigar is much fuller bodied compare to cc... tambah yang amik daun ligero sesaja...
                cc banyak medium to full(ada jugak yg full)...

                uish kalu murah 50% dari concorde... bley g tgk tue.. kalu stakat nak bli sebatang dua...
                Last edited by gbum; 06-04-12, 03:23 PM.

                Comment


                • #9
                  Re: Cigar Club BDN #4

                  maksud aku harga drinks dan foods nye
                  haha

                  Comment


                  • #10
                    Re: Cigar Club BDN #4

                    cis... tekono pakcik... tadak pikca ka?

                    Comment


                    • #11
                      Re: Cigar Club BDN #4

                      pikca tak amik la plak

                      open hour dia smpai kol11, tp smlm rasenye big boss ade bawak geng bisness talk so smpai dekat kol 12 gakla baru tutup.
                      owner dia aizuddin yang gemok2 tu kan?

                      aku lupe plak nak tanye kalau hujung mggu tutup kol bape

                      Comment


                      • #12
                        Re: Cigar Club BDN #4

                        dave kot.. aizuddin tuh tak masuk katogori gemuk lagik...

                        Comment


                        • #13
                          Re: Cigar Club BDN #4

                          long shower teruss ha...
                          btol2 omaiiiii ni

                          Comment


                          • #14
                            Re: Cigar Club BDN #4

                            memang long shower la..kne plak muka yang sorang tu sebijik macam skandal aku time kat jepun, bini orang plak tuh
                            mmg horny abes aku memikirkan kisah lama time tuh

                            Comment


                            • #15
                              Re: Cigar Club BDN #4

                              ok juga tu gbum..
                              kalau jadi jual nnt, roger aku ye?

                              Comment

                              Working...
                              X