Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Re: Cigar Club BDN #4

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Re: Cigar Club BDN #4

    ahahaha.. tulah.. aku pong dapat gak notification... tapi nak dump 900... 8-9 kali gak ar nak pikir...

    Comment


    • #32
      Re: Cigar Club BDN #4

      semalam isap partagas d4..mmg masyuk..smp dpt kekalkan ash dia lebih dari separuh..
      jap lg nak isap RyJ #3 plak

      totti, kalau aku nak ambik, smpt lagi tak? tp nak minta simpan dulu..kalau ok, aku boleh bank-in kan duit dulu.
      aku tgh fikir bila nak naik KL

      setakat ni aku isap mmg x smp abislah..sllnya tggl 1inci lebih skit..tak tahu knp..mgkn xnak isap smp abis kot

      Comment


      • #33
        Re: Cigar Club BDN #4

        bro
        kalau takat nak simpan for a few months no problem. nnti bile2 masa weekend ko nak turun KL ko roger aku, tapi
        kne roger awal la, sbb aku pon dekat Singapore, so aku bleh balik KL meet-up, bayar COD. tak perlu bank-in first.

        Comment


        • #34
          Re: Cigar Club BDN #4

          Originally posted by quanches View Post
          semalam isap partagas d4..mmg masyuk..smp dpt kekalkan ash dia lebih dari separuh..
          jap lg nak isap RyJ #3 plak

          totti, kalau aku nak ambik, smpt lagi tak? tp nak minta simpan dulu..kalau ok, aku boleh bank-in kan duit dulu.
          aku tgh fikir bila nak naik KL

          setakat ni aku isap mmg x smp abislah..sllnya tggl 1inci lebih skit..tak tahu knp..mgkn xnak isap smp abis kot
          tak kisah pon ko isap sampai mana... once ko dah tak enjoy... then tayah paksa diri...

          ada stick yg aku isap sampai tak boleh nak pegang... ada yang sampai setengah je dah bosan... so stop jelah...

          takda salah betul pon... maybe rasa cam membazir la kot kalu tgk banyak lagik tinggal...

          Comment


          • #35
            Re: Cigar Club BDN #4

            hai, saya ahli baru kelab ni rasanya.
            tapi saya hisap handelsgold je setakat ni.
            tu je yang mampu.

            Comment


            • #36
              Re: Cigar Club BDN #4

              pada aku la, drpd beli cigar 7e tu baik ko tmbah sket lagi beli cuban's petite corona size, sbg contoh san cristobal elprincipe yang aku tulis kat atas tuh,
              baru dlm RM15 jek. you'll get a whole different experience

              Comment


              • #37
                Re: Cigar Club BDN #4

                welkam luffy...

                takpe start slow slow... kalu ada bajet leh amik stock kat totti... ahahaha

                cimet tul... sejak coh annoucement rege nak naik... trus jadik panic buying... aku cek website... trus stock stock bawah 100usd habis kena sapu... ahaha ampes...

                Comment


                • #38
                  Re: Cigar Club BDN #4

                  memang teringin jugak nak rasa cigar-cigar yang aku tak reti sebut nama dia yang korang sebut tu. heheh.
                  tapi mana nak cari tatau. setakat ni aku tau, kat pertama je.

                  Comment


                  • #39
                    Re: Cigar Club BDN #4

                    peras melihat kenaikan harga cigar di COH
                    tapi still the cheapest around
                    huhu

                    Comment


                    • #40
                      Re: Cigar Club BDN #4

                      Originally posted by L u F f Y View Post
                      memang teringin jugak nak rasa cigar-cigar yang aku tak reti sebut nama dia yang korang sebut tu. heheh.
                      tapi mana nak cari tatau. setakat ni aku tau, kat pertama je.
                      banyak kedai kat kl nih...

                      davidoff kat klcc
                      trinidad kat garden mid valley ngan pavilion
                      cigar lounge dekat plaza hartamas
                      havana club kat concorde kl/meridien kl sentral
                      kamelah tobacco kat sunway,one utama,ioi mall
                      embershoppe kat the curve

                      most cuban cigar ko leh carik kat kedai2 atas...

                      kalu ko carik brand yg aku mention(non cuban) mmg tadak kat malaysia... suma bli online...

                      ---------- kemaskini 25-04-12 08:44 PM ----------

                      Originally posted by totti 10 View Post
                      peras melihat kenaikan harga cigar di COH
                      tapi still the cheapest around
                      huhu
                      paling best sebab include shipping... mmg tabley celen ar...

                      Comment


                      • #41
                        Re: Cigar Club BDN #4

                        huhu..last2 minute byk plak customer nak proposal..sakit kepala..

                        nice to see additional member join the club! hehe..suka tgk one piece Luffy?

                        bro totti, thanks..nnt aku roger bila dpt naik KL.

                        hari ni tgk website cigarinspector, dpt tahu brand trinidad mgkn akan ditamatkan psl nak fokus kat cohiba saje..
                        wpun x pnh isap lagi..tp sedih jg dgr bila ada brand yg best2 mcm trinidad akan ditamatkan..

                        Comment


                        • #42
                          Re: Cigar Club BDN #4

                          D4 dah smpai kat umah. principe aku rasa maybe hari sabtu kot baru sampai
                          ahad nih maduro lounge 9'30 till late sile join
                          adios

                          Comment


                          • #43
                            Re: Cigar Club BDN #4

                            Originally posted by quanches View Post
                            huhu..last2 minute byk plak customer nak proposal..sakit kepala..

                            nice to see additional member join the club! hehe..suka tgk one piece Luffy?

                            bro totti, thanks..nnt aku roger bila dpt naik KL.

                            hari ni tgk website cigarinspector, dpt tahu brand trinidad mgkn akan ditamatkan psl nak fokus kat cohiba saje..
                            wpun x pnh isap lagi..tp sedih jg dgr bila ada brand yg best2 mcm trinidad akan ditamatkan..
                            haah... aku pong ada baca gak semalam...
                            btw funny story pacik wiki kasik tau... brand trinidad nih diclaim diguna pakai oleh fidel utk kasik kat diplomat... skali fidel tau.. mamat tuh selamba ja cakap dia tak penah tau pasal trinidad nih...wakakakaka

                            Comment


                            • #44
                              Re: Cigar Club BDN #4

                              Originally posted by totti 10 View Post
                              D4 dah smpai kat umah. principe aku rasa maybe hari sabtu kot baru sampai
                              ahad nih maduro lounge 9'30 till late sile join
                              adios
                              dude.. principe da sampey lom?

                              bawak
                              5x d4
                              5x principe

                              ngeh ngeh ngeh

                              Comment


                              • #45
                                Re: Cigar Club BDN #4

                                oret.. report Malam Pesta Muda Mudi Pak Maun @ Herfing at Maduro Lounge

                                kehadiran 3 eko-aku,mop ngan totti

                                kehangusan
                                -601 blue label maduro
                                -san cristobal el principe
                                -partagas d4

                                piktar-


                                tengah sembang jota jota


                                mangsa peralihan kuasa
                                -5 partagas d4
                                -5 san cristobal el principe
                                -7 partagas mille fluer


                                totti nak start seken round


                                nicaraguan vs cuban


                                nie carenye nak menyunatkan cigar ye adik adik


                                nie carenye nak nyale


                                lubuk kesedapan malam ini


                                dicelahan jemari


                                juadah kudapan...


                                ash to ash


                                dalam golap


                                sedetik di sorga...


                                nom nom nom


                                habih.... bateri pon merah....

                                sekian gambair gambirnya... gaba aku tadak sebab tadak sapa yg sudi nak snap...

                                Comment

                                Working...
                                X