Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

[TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

    Drama ni ganti Bella yg dah abes lam slot Akasia tiap 6.30pm kat tv3.

    SINOPSIS DRAMA BERSIRI EZORA
    Drama ini bermula dengan kisah Ezora dari keluarga yang kurang berada menghadapi masalah semasa persediaan perkahwinannya dengan tunangnya, Reza. Keadaan bertambah buruk apabila Reza yang bekerja sebagai buruh kontrak telah diberhentikan. Ini menyebabkan Reza mahu menundakan perkahwinan mereka dan berhijrah ke Kuala Lumpur mencari pekerjaan serta mengumpulkan wang untuk berkahwin.
    Manakala di kampung, emak Ezora jatuh sakit apabila mengetahui Reza menangguhkan perkahwinan. Dia yang sukar menerima kenyataan itu meninggal dunia dan ini membuatkan Ezora lebih tertekan. Ketiadaan ibunya membuatkan adik Ezora, Lisa, hidup dengan penuh bebas tanpa kawalan sesiapa. Dia terus menggoda lelaki tua berharta yang sanggup menghabiskan wang untuknya. Manakala, Ezora pula digoda oleh majikannya yang cuba mengambil kesempatan terhadapnya. Kekecohan berlaku sehingga Ezora dipecat.


    Di Kuala Lumpur pula, Leeya yang berasal dari keluarga kaya, marah apabila mendapati tunangnya, Badree, berlaku curang dengan arkitek wanita yang digajinya. Dia terus memecat arkitek itu dan membatalkan pertunangannya. Pergaduhan berlaku dan Reza yang menjadi buruh di banglo Leeya itu menjadi orang tengah. Akhirnya Leeya tertarik dengan kekacakannya.
    Hubungan Reza dengan Leeya semakin rapat, sehingga Reza diberi tanggungjawab sebagai Pengarah Keselamatan di Hotel Marina milik Leeya. Dalam diam-diam, Leeya sedang membuat persiapan untuk berkahwin dengan Reza. Ezora mulai gelisah kerana Reza semakin jarang mengirim berita. Akhirnya Ezora memutuskan untuk pergi bertemu Reza di Kuala Lumpur. Kedatangan Ezora ke Kuala Lumpur membuatkan Reza berada dalam dilema. Apakah yang terjadi selanjutnya?
    Berjayakah Ezora mempertahankan cintanya terhadap Reza? Adakah Leeya berjaya meraih cinta Reza sekaligus menakluki lelaki itu? Siapakah antara Ezora dan Leeya yang menjadi pilihan hati Reza?
    Para Pelakon :-

    Fazura - Ezora
    Beego - Reza
    Dynaz - Leeya
    Fezrul Khan - Adreen
    Cat Farish - Bob
    Zed Zaidi - Badree

    ~~~~~~~~~~~~~~~~

    Aku dah tgk episod 1-2 best jugak layan petang²
    Plus aku mmg suke ngan Fazura & Beego tu..

    Layaannnn...

  • #2
    Re: [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

    nama budak kg punya lah glamer...ezora....pastu nama adik dia plak...lisa...
    mak ayah kawen mix kot...

    Comment


    • #3
      Re: [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

      haku br tgk skali......tp cam menyampah + tak logik. bole senang2 berkenan ngn si beego tu...bg keje gaji 15000 tuhhh.....

      tp aku mmg suka tgk fazura berlakon...even die nih byk kontroversi

      Comment


      • #4
        Re: [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

        citer ni aku pelik bila Reza senang2 dapat keje jadik director plak tu..family dynaz tu setuju je hehehe...

        Comment


        • #5
          Re: [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

          alahaiii...nape petang lak...

          Comment


          • #6
            Re: [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

            x logik mmg cam x logik.. lgpun drama kan.. biasa lah tu..

            fun n enjoy la citer ni.. x terlalu berat.. aku suke je..

            beego cute.. then fazura the best.. even kat luar die cam b&t&h..

            tp bile belakon die stunning..


            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

            aku suke sgt smlm time mek kelate tu ckp slang siam..

            best giler.. ahhahaahha..

            Comment


            • #7
              Re: [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

              alamak da lepas yerr yg part mek tu yerr.......

              Comment


              • #8
                Re: [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

                buat sesiapa yg tak smpat nak tgk mcm sy leh tgk kat sini

                http://www.tv3.com.my/Shows/EpHighli...&VideoID=12395

                tp lmbt sket.. kna run dulu smpai abis..baru syok tgk

                Comment


                • #9
                  Re: [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

                  Fezrul Khan - Adreen
                  haaaa...pesal ntah leh trsengeh....

                  yaaa ampunnnn.....

                  Comment


                  • #10
                    Re: [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

                    boleh layan...memang x sempat petang..tengok kat web site ja la

                    Comment


                    • #11
                      Re: [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

                      Originally posted by cik_bintang View Post
                      x logik mmg cam x logik.. lgpun drama kan.. biasa lah tu..

                      fun n enjoy la citer ni.. x terlalu berat.. aku suke je..

                      beego cute.. then fazura the best.. even kat luar die cam b&t&h..

                      tp bile belakon die stunning..


                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

                      aku suke sgt smlm time mek kelate tu ckp slang siam..

                      best giler.. ahhahaahha..
                      yer...sama la...dia berlakon best..nasib baik tak make up tebal2 8 inci..kus semangat!

                      Comment


                      • #12
                        Re: [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

                        aku mcm nampak nama aku je situ
                        ish ish aku jadik laki kee

                        Comment


                        • #13
                          Re: [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

                          ehh..bila masa kudin berlakon nih?...

                          Comment


                          • #14
                            Re: [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

                            Originally posted by Adreen View Post
                            aku mcm nampak nama aku je situ
                            ish ish aku jadik laki kee
                            salah satu watak Adreen dan dipegang oleh lelaki hehehe

                            Comment


                            • #15
                              Re: [TV] Ezora TV3 Setiap Isnin - Khamis 6.30pm

                              aku pes taim tau yg watak fezrol khan tu name adreen..

                              tergoleng-goleng aku gelak teringatkan kuden.. ahahhaa

                              Comment

                              Working...
                              X