Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Battleship [from the maker Transformer] release april 2012

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Re: Battleship [from the maker Transformer] release april 2012

    Wa rasa stroyline dia hampeh. Awek lawa pun takde makne lol

    Comment


    • #47
      Re: Battleship [from the maker Transformer] release april 2012

      cite ni penjahat dia ikan jerong ke?

      Comment


      • #48
        Penjahat dia adalah nasa. Kalau diorang xhantar signal at the first place, alien tu xdatang

        Sent from my GT-P1000 using Rimautalk

        Comment


        • #49
          Re: Battleship [from the maker Transformer] release april 2012

          Originally posted by visz View Post
          cite mmg best..tp storyline poor la pd aku
          Komen untuk perbaiki storyline. Sila beri pandangan tuan yang bernas untuk memperbaiki storyline.

          Comment


          • #50
            Re: Battleship [from the maker Transformer] release april 2012

            Originally posted by rimau_kumbang View Post
            Penjahat dia adalah nasa. Kalau diorang xhantar signal at the first place, alien tu xdatang

            Sent from my GT-P1000 using Rimautalk
            Nasa anto signal ke space tu panggil diorang ker?

            Comment


            • #51
              Originally posted by cikfen View Post
              Nasa anto signal ke space tu panggil diorang ker?
              Haah sebab nasa detect planet tu boleh menampung kehidupan. So diorang hantar signal berharap kalau ada makhluk yg intelligent dapat signal tu boleh reply.

              Sent from my GT-P1000 using Rimautalk

              Comment


              • #52
                Re: Battleship [from the maker Transformer] release april 2012

                Originally posted by rimau_kumbang View Post
                Haah sebab nasa detect planet tu boleh menampung kehidupan. So diorang hantar signal berharap kalau ada makhluk yg intelligent dapat signal tu boleh reply.

                Sent from my GT-P1000 using Rimautalk
                Makhluk asing lebih intelligent dari manusia?

                Comment

                Working...
                X