Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

The Avengers (2012)

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Re: The Avengers (2012)

    okeh aku x tgk lagi...
    but dari yg aku bace komen korang...
    ape kes hulk pi layan loki??
    mane thor??
    pergi maen layang2 dgn mjolnir ke??

    Comment


    • #47
      Re: The Avengers (2012)

      Originally posted by DarkEmperor View Post
      okeh aku x tgk lagi...
      but dari yg aku bace komen korang...
      ape kes hulk pi layan loki??
      mane thor??
      pergi maen layang2 dgn mjolnir ke??
      hulk tak puas hati sebab loki muka jambu mcm legolas

      g la tengok!

      Comment


      • #48
        Re: The Avengers (2012)

        jap jap...
        loki tukar pelakon ke??
        x pakai pelakon yg same dlm citer thor eh??

        Comment


        • #49
          Re: The Avengers (2012)

          Originally posted by DarkEmperor View Post
          jap jap...
          loki tukar pelakon ke??
          x pakai pelakon yg same dlm citer thor eh??
          orang yg sama

          mula2 nak jugak troll ko
          hehe

          g la tengok

          Comment


          • #50
            Re: The Avengers (2012)

            Aku dah tengok tadi...

            osem...

            ada lawak
            ada action

            aku tergelak part yang lepas thor dengan hulk pukul semua musuh
            last last hulk kasik debisy satu kali kat thor

            Comment


            • #51
              Re: The Avengers (2012)

              Originally posted by manjacat View Post
              Aku dah tengok tadi...

              osem...

              ada lawak
              ada action

              aku tergelak part yang lepas thor dengan hulk pukul semua musuh
              last last hulk kasik debisy satu kali kat thor
              isy
              spoiler alert!
              hehe

              itu la satu2nye part yg buat aku gelak kuat

              Comment


              • #52
                Re: The Avengers (2012)

                lagi satu masa atas kubu langit tuh......ada sorang mamat tuh tgh main games ...

                Comment


                • #53
                  Re: The Avengers (2012)

                  Originally posted by raZZol© View Post
                  lagi satu masa atas kubu langit tuh......ada sorang mamat tuh tgh main games ...

                  ko mmg suke mention mende yg obvious kan?

                  dia kantoi sebab stark sendiri yg kantoikan dia

                  Comment


                  • #54
                    Re: The Avengers (2012)

                    ^
                    ^
                    hahaha......pastu boleh sambung main balik...... ;-p

                    Comment


                    • #55
                      Re: The Avengers (2012)

                      Originally posted by manjacat View Post
                      Aku dah tengok tadi...

                      osem...

                      ada lawak
                      ada action

                      aku tergelak part yang lepas thor dengan hulk pukul semua musuh
                      last last hulk kasik debisy satu kali kat thor
                      paling best masa loki kena belasah ngan hulk...pastu hulk kata dewa lembik....

                      Comment


                      • #56
                        Re: The Avengers (2012)

                        Originally posted by manjacat View Post
                        Aku dah tengok tadi...

                        osem...

                        ada lawak
                        ada action

                        aku tergelak part yang lepas thor dengan hulk pukul semua musuh
                        last last hulk kasik debisy satu kali kat thor
                        Originally posted by DatukM View Post
                        isy
                        spoiler alert!
                        hehe

                        itu la satu2nye part yg buat aku gelak kuat
                        spoiler alert
                        Spoiler:

                        Comment


                        • #57
                          Re: The Avengers (2012)

                          cari dimana silapnya...

                          Comment


                          • #58
                            Re: The Avengers (2012)

                            Originally posted by Oris View Post
                            cari dimana silapnya...

                            buah scarlet johansson tak brape mantap. eh.

                            Comment


                            • #59
                              Re: The Avengers (2012)

                              tp korang pasan tak sejakduamenjak ni makin byk plak filem dgn alien yg mcm ulat panjang2 terbang2 tu
                              alien pon combine heroes jugak kot

                              Comment


                              • #60
                                Re: The Avengers (2012)

                                aku rasa watak Hulk memang best dalam movie ni.
                                lagi best dari masa zaman Ed Norton jadik hulk dulu

                                "Hulk, Smash." - captain america.
                                Last edited by manjacat; 30-04-12, 09:19 PM.

                                Comment

                                Working...
                                X