Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

The Avengers (2012)

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Re: The Avengers (2012)

    Jepun taknak buat ke Naruto, Luffy, Zorro, Sanji, Kurosaki Ichigo, Son Goku ngan Doremon dalam satu muvi camneh, peh.

    Comment


    • #32
      Re: The Avengers (2012)

      Originally posted by Awang Goneng View Post
      Jepun taknak buat ke Naruto, Luffy, Zorro, Sanji, Kurosaki Ichigo, Son Goku ngan Doremon dalam satu muvi camneh, peh.
      movie xde...
      komik dia adelah semua char tuh crossover...

      anyway...
      pas bace komen korang neh membuatkan rase ingin nak pi mewayang...
      tapi xkan sengsorang je kot...
      sape nak teman aku mewayang...
      jom jom...

      Comment


      • #33
        Re: The Avengers (2012)

        Originally posted by Awang Goneng View Post
        Jepun taknak buat ke Naruto, Luffy, Zorro, Sanji, Kurosaki Ichigo, Son Goku ngan Doremon dalam satu muvi camneh, peh.
        ada.

        nama die Mugen the movie

        nak versi mesia punye la.

        - Cicak Man
        - Orang Terbang
        - Adum Apalek
        - boboi boy
        - keluangman & tiongman
        - 1malaysiaman


        Originally posted by DarkEmperor View Post
        anyway...
        pas bace komen korang neh membuatkan rase ingin nak pi mewayang...
        tapi xkan sengsorang je kot...
        sape nak teman aku mewayang...
        jom jom...
        jom. alamanda
        Last edited by manjacat; 29-04-12, 01:49 PM.

        Comment


        • #34
          Re: The Avengers (2012)

          aku tunggu blue ray kuar la..layan kat umah...

          Comment


          • #35
            Re: The Avengers (2012)

            Jom gi tengok esok, kah2..

            Comment


            • #36
              Re: The Avengers (2012)

              Kalau dari mula dorg suh Hulk lanyak si Loki tu, kan senang.
              Last edited by ERFi; 30-04-12, 12:39 AM.

              Comment


              • #37
                Re: The Avengers (2012)

                Originally posted by ERFi View Post
                Kalau dari mula dorg suh Hulk lanyak si Loki tu, kan senang.
                pastu cita 2 jam lebeh jadi 20minit.

                Comment


                • #38
                  Re: The Avengers (2012)

                  woo...ni kena tgk selasa ni.......arghhh,,,,mcm mane nak racun wife yg tak suke Marvel comics!!!!

                  aku tgk kat Mid valley smlm - umak aiihhhh..panjang beratur - konpem kena online book

                  Comment


                  • #39
                    Re: The Avengers (2012)

                    Originally posted by shrek View Post
                    woo...ni kena tgk selasa ni.......arghhh,,,,mcm mane nak racun wife yg tak suke Marvel comics!!!!

                    aku tgk kat Mid valley smlm - umak aiihhhh..panjang beratur - konpem kena online book
                    cakap kat dia, citer tu banyak pelakon hensem

                    Comment


                    • #40
                      Re: The Avengers (2012)

                      uhh menciknyer... sham dapat tiket free tgk malam ni...
                      kedekut la company dia.. patut kasik pair la.. utk wife skali...

                      Comment


                      • #41
                        Re: The Avengers (2012)

                        Originally posted by gen_gurl View Post
                        uhh menciknyer... sham dapat tiket free tgk malam ni...
                        kedekut la company dia.. patut kasik pair la.. utk wife skali...
                        wife kene dok rumah beli ben 10 untuk anak

                        emmm rasa2 macam tak de orang je kat opis arini.
                        buleh la aku pegi ngulat tengok avengers

                        Comment


                        • #42
                          Re: The Avengers (2012)

                          Originally posted by ERFi View Post
                          Kalau dari mula dorg suh Hulk lanyak si Loki tu, kan senang.
                          patutnya awal2 lagi torpedo yg ironman bawak tu attack rumah alien tuh hahaha......

                          Comment


                          • #43
                            Re: The Avengers (2012)

                            not as good as what i had expected

                            ok nonetheless

                            cume aku terpikir pasal hulk tu
                            kalo dia dari awal dia bole kontrol nape dia nak create havoc in the 1st place (mcm loki predict)
                            Last edited by DatukM; 30-04-12, 09:16 AM.

                            Comment


                            • #44
                              Re: The Avengers (2012)

                              Antara hero Avengers yang ada, character hero mana yang menonjol... ker lebih kurang sama jer pendedahan masing-masing?

                              Comment


                              • #45
                                Re: The Avengers (2012)

                                Originally posted by cikfen View Post
                                Antara hero Avengers yang ada, character hero mana yang menonjol... ker lebih kurang sama jer pendedahan masing-masing?
                                iron man

                                ikot turn kot
                                pasni yg lain pulak

                                Comment

                                Working...
                                X