Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

The Avengers (2012)

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: The Avengers (2012)

    next week dowh
    tapi aku heran tade wayang yg jual tiket awal tu
    dulu citer2 mcm star wars harry potter transformers leh beli tiket awal

    tapi skang seb bek wayang seblah umah aku jew

    Comment


    • #17
      Re: The Avengers (2012)

      Originally posted by Oris View Post
      semua ini penanda free manson....

      yela.. best lah citer ni nantik.. kalah KLGanster ... xixixixi
      Free Manson... maksudnya boikot dari tengok ker? Adeh..

      Comment


      • #18
        Re: The Avengers (2012)

        pandai marvel kuarkan hero diorg satu per satu...
        lps tu gabung dlm 1 movie...

        Comment


        • #19
          Re: The Avengers (2012)

          cineleisure patut buat e-payment la....
          takde sape nak jual system ni kat diorg ke

          Comment


          • #20
            Re: The Avengers (2012)

            2 words - fucking amazing

            sape yg ada doubts before, pegi la tengok

            Comment


            • #21
              Re: The Avengers (2012)

              dah tgk,
              ok jer...

              im feeding myself to much action movie...
              ngantuk sudey...

              Comment


              • #22
                Re: The Avengers (2012)

                Best..tu je...hahaha...gua pling suka Iron Man..gila2 but very powerful suit..yet antara superhero yg leh terbang dan dia bukan Dewa mcm Thor

                Comment


                • #23
                  Re: The Avengers (2012)

                  dah tengok ptg td... best gilok... 90% adalah babab pertarungan..

                  ---------- kemaskini 28-04-12 10:31 PM ----------

                  yg best ialah lawak yg HULK buat.. bukan lawak buat2 yerk.. lawak spontan..

                  Comment


                  • #24
                    Re: The Avengers (2012)

                    semalam tgk, itu pun dapat tkt free....free seating hehe.....citer ni mmg best, pegila tgk kompom puah hati, panjang jugak citernya , dalam 2 jam lebih....tak puas, nak nak layan 3D.......

                    yg pompuan tu dari citer apa ek........??

                    Comment


                    • #25
                      Re: The Avengers (2012)

                      yg pompuan tu cam dr G.I JOE jerk...

                      Comment


                      • #26
                        Re: The Avengers (2012)

                        aku rasa dari james bond...tak tau lah haha......nti kena google dulu..

                        Comment


                        • #27
                          Re: The Avengers (2012)

                          baru tgk td cite nie...aku bg markah 9/10...Memang best cite nie...
                          watak yg plg aku suke,Hawkeye....tp nape baju die tk purple mcm cite kartun...hu3

                          Comment


                          • #28
                            Re: The Avengers (2012)

                            ok la.

                            hulk lucu...
                            ironman anoying mcm biasa...
                            black widow punya suit nak tunjuk montot mantap scarjo..
                            yg lain2 no komen


                            robin pon ada.

                            Comment


                            • #29
                              Re: The Avengers (2012)

                              okay la.
                              Not bad.
                              Funny




                              .

                              Comment


                              • #30
                                Re: The Avengers (2012)

                                ooo br ku tau, black widow ni ada dalam iron man 2 kan.....hehe

                                Comment

                                Working...
                                X