Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Aan, Penyanyi Lagu Cinta Melankolia Meninggal Dunia

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aan, Penyanyi Lagu Cinta Melankolia Meninggal Dunia

    Aan, penyanyi yang juga bekas ahli kumpulan Heavy Machine meninggal dunia semalam.
    Allahyarham dikatakan mengalami serangan jantung
    Dia terkenal dengan lagu Cinta Melankolia ciptaan Mohd. Khair Yassin yang menjadi siulan suatu ketika dulu.
    Berikut adalah tulisan vokalis kumpulan Umbrella, Zarul dalam blognya http://zarulumbrella.com;
    ” korang ingat tak dgn Aan ni..Alah penyanyi lagu Cinta Melankolia tu..yg otai2 aku rasa semua tahu kot..yg muda2 mungkin tak ramai yg tahu
    ” Penyanyi ini telah kembali ke rahmatullah pagi tadi dan disemadikan selepas Zohor tadi..”
    Al-Fatihah.



    ---------- kemaskini 13-02-12 03:43 PM ----------

    yang ni kalau nk cakap R.I.P. logik la......semoga rohnya aman disana dan ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman...amin....al-fatihah...

  • #2
    Re: Aan, Penyanyi Lagu Cinta Melankolia Meninggal Dunia

    innalillah... aku suker lagu tu...

    Comment


    • #3
      Re: Aan, Penyanyi Lagu Cinta Melankolia Meninggal Dunia

      aku pon tak tau macam mane rupe mamat ni selepas tawun 2000..

      takziah diucapkan kepada keluarga beliau.

      Comment


      • #4
        Re: Aan, Penyanyi Lagu Cinta Melankolia Meninggal Dunia

        Al-Fatihah.



        teringat pulak kenangan lalu,
        lagu inilah yg seringkali menjadi siulan dibilik gelap hu hu hu

        Comment


        • #5
          Re: Aan, Penyanyi Lagu Cinta Melankolia Meninggal Dunia

          Serangan jantung? Bahaya tuh..takziah..

          Comment


          • #6
            Re: Aan, Penyanyi Lagu Cinta Melankolia Meninggal Dunia

            bape ek umo die..
            lagu tu lame giler da..besh..

            takziah..

            Comment


            • #7
              Re: Aan, Penyanyi Lagu Cinta Melankolia Meninggal Dunia

              al-fatihah..

              mmg x ingat langsung dah lagu ni..

              btw.. lain betul bila tgk muka zarul kat blog dia tu.. kalu dia kuar kat tv, mmg x cam la..

              Comment


              • #8
                Re: Aan, Penyanyi Lagu Cinta Melankolia Meninggal Dunia

                serius bai
                suara dia lagi merentap jantung dari suara awie

                Comment


                • #9
                  Re: Aan, Penyanyi Lagu Cinta Melankolia Meninggal Dunia

                  ala aku nyanyi lagu dia kat keroke
                  lagu ni menyentap jiwa prasaan la huhu

                  alfatihah

                  Comment


                  • #10
                    Re: Aan, Penyanyi Lagu Cinta Melankolia Meninggal Dunia

                    Al-fatihah...

                    Takziah...

                    Tak perasan camner lagu dia..
                    (Tak dan nak dengar...Kene guna earphone sebab desktop nie tak ada internel speaker)
                    Free betul-betul nak dengar nanti..
                    Last edited by CheeDee; 14-02-12, 08:11 AM.

                    Comment


                    • #11
                      Re: Aan, Penyanyi Lagu Cinta Melankolia Meninggal Dunia

                      harian metro kate die kene sterok

                      Comment

                      Working...
                      X