Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Anugerah Juara Lagu 26

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anugerah Juara Lagu 26

    Berikut adalah senarai penuh 12 lagu yang akan ke Anugerah Juara Lagu 26 pada 29 Januari 2012 nanti.

    1. Sungai Lui oleh Aizat (Aizat/Anas, Aizat/Anas)
    2. Awan Nano oleh Hafiz (M.Nasir/Budi Hekayat)
    3. Kisah Hati oleh Alyah (Manusia Putih/Manusia Putih)
    4. Kalau Berpacaran oleh Shohaimi Mior Hassan/Ana Raffali/Altimet (Shohaimi Mior Hassan / Ana Raffali / Altimet)
    5. Beribu Sesalan oleh Ning Baizura/Jaclyn Victor/Shila Amzah (Kevin Chin/Tinta)
    6. Wanita Seluruh Dunia oleh Projek Pistol (Boy Clifford/Boy Clifford)
    7. Karma oleh Faizal Tahir (Audi Mok/Faizal Tahir/Audi Mok/Faizal Tahir)
    8. Kekanda Adinda oleh Atilia & Monoloque (Monoloque/Monoloque)
    9. Gadis Semasa oleh Yuna (Yuna/Yuna)
    10. Penakut oleh Yuna (Yuna/Yuna)
    11. Sedetik Lebih oleh Anuar Zain (Edry Abd Halim/Edry Abd Halim)
    12. Cinta Muka Buku oleh Najwa Latif (Najwa Latif/Ika Latif)



    oh.. baru perasan lagu cinta pesbuk pun masuk AJL

    apa-apa pun tahniahlah ... tak sabar nak tgk semua yg berjaya ke AJL ni berentap

    kita tunggguuuuuuuuuuuuu siapa juara AJL 26

  • #2
    Re: Anugerah Juara Lagu 26

    anuar zain x nyanyi ke? hari tu tukar dengan jac ke?

    Comment


    • #3
      Re: Anugerah Juara Lagu 26

      aku x tau lansung lagu2 yg beraksi tu kecuali yg no.8

      Comment


      • #4
        Re: Anugerah Juara Lagu 26

        aku pun dah lame tak ikuti AJL..

        lagu2 yng beraksi tu pun kurang familiar bagi aku...kecuali no2...awan nano

        Comment


        • #5
          Re: Anugerah Juara Lagu 26

          kalau aku tak dengar iklan AJL lagu Sungai Lui tu mesti sampai sekarang aku ingat lagu tu lagu dari tanah seberang.

          Comment


          • #6
            Re: Anugerah Juara Lagu 26

            bukan malam ni ke..?

            tadi ada tunjuk kat tv3

            Comment


            • #7
              Re: Anugerah Juara Lagu 26

              projek pistol? besh ke lagu tuh
              hahaha
              sungai lui besh

              Comment


              • #8
                Re: Anugerah Juara Lagu 26

                aku rasa lagu Sungai Lui tu peluang cerah nak menang.

                tema tahun ni AIR yo. dah bole rule out byk lagu dah tu.

                P/S : aku pun tak paham kenapa Juara Lagu punya penilaian kena ada "mengikut tema". its not like lagu tu dibuat selepas tema diumumkan.

                Comment


                • #9
                  Re: Anugerah Juara Lagu 26

                  Originally posted by cannondale View Post
                  bukan malam ni ke..?

                  tadi ada tunjuk kat tv3
                  yang tadi tu yang tahun lepas punya daaaaaaaa
                  AJL 25

                  Comment


                  • #10
                    Re: Anugerah Juara Lagu 26

                    Cinta Muka Buku menang.

                    Comment


                    • #11
                      Re: Anugerah Juara Lagu 26

                      sebab anuar zain tanak nyanyi, aku teka sungai lui berpeluang cerah menang ajl.
                      aku suka lagu tu. soothing jew.

                      Comment


                      • #12
                        Re: Anugerah Juara Lagu 26

                        lagu yg boleh menang
                        lagu yg takde jerit2....takde high notes...

                        Comment


                        • #13
                          Re: Anugerah Juara Lagu 26

                          ahahahahahha...mmg lawak...cinta muka bulu boleh kalahkan cinta teragung....kalau menang lagi la lawak

                          Comment


                          • #14
                            Re: Anugerah Juara Lagu 26

                            Originally posted by aien View Post
                            soothing jew.
                            ewwwww
                            who's dat soothing jew?


                            eniwei aku suka taon ni punye jingle

                            Comment


                            • #15
                              Re: Anugerah Juara Lagu 26

                              alyah menang kot. eh.

                              Comment

                              Working...
                              X