Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

    percaya, bukan kah eva diaorang pernah bersama dengan anak dato khir ?

    adik dia sorang lagi lagi lisa amin pun hot jugak. hehe

    Comment


    • #17
      Re: percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

      haha mmg anak nazri pon , tapi aku cite psl perempuan tuh adek/kakak kpd faradhiya. mule2 mmg tk caye. haihh ,

      Comment


      • #18
        Re: percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

        Originally posted by wo0p View Post
        percaya, bukan kah diaorang pernah bersama dengan anak dato khir ?
        maksudnya ? huhuhu

        Comment


        • #19
          Re: percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

          maksodnya anak dato' K bisex la. tengok misai dato' K pon tau.......
          tak gitu?

          Comment


          • #20
            Re: percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

            silap , bukan dato khir, dato khalid, kan tu awek anak dato khalid ..

            kan heboh sebelum ni, banyak blog2 cite pasal isu ni sebelum ni


            p/s lepas aku tengok gambar anak2 menteri ,aku rasa hurmm kena jadi kaya lepas ni ,awek datang baii .. haha





            kalau dah kaye nak buat camne, kan. hahaha

            dua-dua pun dia dah kebas ,

            kiri tu eva kanan tu lisa
            Last edited by wo0p; 15-12-08, 12:10 AM.

            Comment


            • #21
              yang ini awek anak nazri . dorg ni kwn2 dgn anak khalid semua tu..biasa lah dah sama sama tonggang hahaha

              for more '''
              http://72.14.235.132/search?q=cache:...lnk&cd=2&gl=my

              Originally posted by wo0p View Post
              silap , bukan dato khir, dato khalid, kan tu awek anak dato khalid ..

              kan heboh sebelum ni, banyak blog2 cite pasal isu ni sebelum ni


              p/s lepas aku tengok gambar anak2 menteri ,aku rasa hurmm kena jadi kaya lepas ni ,awek datang baii .. haha





              kalau dah kaye nak buat camne, kan. hahaha

              dua-dua pun dia dah kebas ,

              kiri tu eva kanan tu lisa
              kenal dgn lisa, rmi lagi geng2 dia. duhh.tapi yg eeva@SITI MAEVA AMIN nie gf anak nazri aziz..dulu ade MS skang dah delte , die pergi buat FB lak
              Last edited by misscordelia; 15-12-08, 01:44 PM.

              Comment


              • #22
                Re: percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

                rule of thumb of having chick
                big money means hot chick
                if women is F
                n money is M

                means F reacts exponentially to M

                Comment


                • #23
                  Re: percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

                  aku tak caya pompuan tu ada kena mengena dgn faradhiya

                  adik badik tu mmg meleleh dlm gmbr..
                  kat luar biasa je...
                  yg eeva tu chubby gak sebenarnya
                  adik dia...lisa tu gf abu yg berlakon citer kami

                  Comment


                  • #24
                    Re: percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

                    Originally posted by MUfanz View Post
                    aku tak caya pompuan tu ada kena mengena dgn faradhiya

                    adik badik tu mmg meleleh dlm gmbr..
                    kat luar biasa je...
                    yg eeva tu chubby gak sebenarnya
                    adik dia...lisa tu gf abu yg berlakon citer kami
                    yup mmg die chubby pon tapi die tinggi
                    kire kargo ah nie.

                    Comment


                    • #25
                      Re: percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

                      Originally posted by MUfanz View Post
                      aku tak caya pompuan tu ada kena mengena dgn faradhiya

                      adik badik tu mmg meleleh dlm gmbr..
                      kat luar biasa je...
                      yg eeva tu chubby gak sebenarnya
                      adik dia...lisa tu gf abu yg berlakon citer kami
                      siot ah pang
                      slalu jumpa
                      awat tak habaq
                      time aku ade saje je ko tanak p perkenalkan
                      aku n dia

                      Comment


                      • #26
                        Re: percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

                        takde tinggi pon..

                        ahha
                        mcm mana nak perkenalkan org yg aku tak kenal...
                        lagipon diorg ni mana pandang org mcm kita yg keluar pakai sliper jepon je

                        Comment


                        • #27
                          Re: percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

                          tapi aku ase mmg kne mngena dgn faradhiya
                          name faradhiya amin
                          tine ni eeva amin
                          mak faradhiya mat saleh , tine ni pon mak die mat saleh.

                          duhh , friend list tine ni kat FB ade faradhiya, igt tine ni sng2 nak approve org ke lagi2 mcm kite hahaha

                          Comment


                          • #28
                            Re: percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

                            mana julie nadeea punya FB?
                            nak add..

                            Comment


                            • #29
                              Re: percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

                              adik aku yg tunjuk la, adik aku pny ada lah hahahaha

                              Comment


                              • #30
                                Re: percaya tak ini adik/kakak faradhiya?

                                kakak punya takde..??

                                Comment

                                Working...
                                X