Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

citer RUMAH KEDAI...

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • citer RUMAH KEDAI...

    tak lame lagi kita umat islam nak sambut bulan ramdhan kan...
    teringat pula ttg citer drama RUMAH KEDAI-tv3....
    dah lame pula tak nengok citer tuh...ade ke org tb3 kat sini..leh la suh siarkan kembali citer tu....citer kekeluargaan ...sesuai utk tontonan semua lapisan umur.....

  • #2
    Ada lg ke org nak tengok? Rasa2nya TV3 nak tunjuk Jejak Rasul kot bulan posa nanti. Kalau tak da yg baru, tunjuk Jejak Rasul yg lama pun lagi best.

    Comment


    • #3
      tak tau lah ade ke idaknyer... tp mmg kalau citer jejak rasul tu mmg seronok kalau diaorang siarkan....

      Comment


      • #4
        takut tak ader org nak tengok ler citer tu...
        tapi kalo jejak rasul tu memang best!

        Comment


        • #5
          tingat zaman kecik2 dulu mmg suka tengok citer ni... sambil2 nunggu abah kita ajak kuar cari kueh... tengokla citer ni kejap

          *windunye abah ngan mak kiter....

          Comment


          • #6
            cerita tu best ler...pas tu tak ler boring sangat petang2 tu...sambil masak ngan mak pun sempat layan kejpa cerita tu...jejak rasul pun best tapi kalau ada cerita cam 'rumah kedai' tu tak ler boring sangat...sbb boleh ler gelak2 ngan ahli keluarga tgk telatah pelakon2 dia....hehhehehe

            Comment


            • #7
              umah kedai skg dah tak ROXX ahh, tak mo tengok ahh..... burin
              tak payah tayang semula laaa...... buang karen jek...

              Comment


              • #8
                Assalamualaikum ..

                RUMAH KEDAI .. boleh tahan citerr tuu ... remy ngan tapa

                Comment


                • #9
                  pelakon laki tu bukan dah mati ke.. ape erk nama dia.. lupa dah..

                  beh gak citer ni..masa kecik2 tgk

                  Comment


                  • #10
                    putri...
                    anta je email kat tv3...
                    mana tau usul ko ni diterima?

                    Comment


                    • #11
                      Assalamualaikum ..

                      Yusof Muhammad .. kannn

                      Comment


                      • #12
                        al -fatihah utk beliau!

                        Comment


                        • #13
                          Rumah kedai?? Teringat lak nostalgia lama...bulan posa kalau tak tengok mesti tak sah....memang menarik....tapi kalau buat versi Senario lagi best...ehh...korang tak posa ker Isnin dengan Selasa nih...Nisfu Syaaban kan???

                          Comment


                          • #14
                            jejak rasul pun ok apa..
                            sama juga kalau rumah kedai disiarkan sekali
                            masa ramadhan nanti
                            lagi elok

                            Comment


                            • #15
                              rumah kedai.. selalu tengok masa kecik kecik dulu.. ok apa citer nih.. dpd rancangan masak-masak (sorry aku tak minat tengok rancangan ni).. pelakon die yang Pak Halim tuh nak meninggal.. korang tengok Mak Jah ngan Remy malam tadi (cerekarama)..? tua dah si remy tuh kan..? watak Mak Jah dah mati kan dalam citer tuh.. kak chah (Khatijah Tan) dan leh jadik nenek dah skang.. Tapa pun lama dah tak kuar tv.. yang kecoh dalam tuh sapa aa watak die..? (Rosnah Mat ARis).. tak ingat dah.. pastuh satu lagih watak yang adik beradik (Bt Rafar) last sekali aliza kot.. nostalgia citer nih... tak tau la kalau tv3 masih berminat nak siarkan citer nih.. kurang-kurang die ada kasik pengajaran secara tak langsung camane nak puasa.. beribadat.. walaupun tak detail.. al-Fatihah untuk 'Pak Halim'...

                              Comment

                              Working...
                              X