Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

[ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

    email.
    gambar diambil on 24 july 06 tengahhari semalam - dtg office (dtrn mbb level 8 tower a) utk bayar loan. berseri serinya muka arwah di hari
    hari terakhir umurnya....
    Mod, kalau tak seswai boleh lock.
    tapi just nak share ngan korang.







    closed/RL/july06
    Last edited by Illussion; 28-07-06, 05:27 PM.

  • #2
    Re: [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]



    tak sangka dia dah meninggal dunia, apa2 pon salam takziah untuk famili diaa..

    Comment


    • #3
      Re: [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

      comel nya hani karmila..tak tahan sebak aku tgk dia nangis tak henti henti smalam..Salam takziah & al fatihah utk Allah yarham..

      Comment


      • #4
        Re: [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

        terkejut sgt2...igtkn kakak aku main2..

        tp siapela kite nk sangkal hal2 camni..ajal x kire tue mude..x kire tmpt..

        plg x sggup..tgk Hani Karmila semlm...sedey banget...

        Comment


        • #5
          Re: [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

          huhu, sedih gak tgk hani karmila kat berita....
          acik, xsangka kan...ajal maut tu dtg tiba2, kite xtahu bile...

          Comment


          • #6
            Re: [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

            ader gambar2 mase jenazah arwah sdg disiapkn.. kat
            http://teratakburukzam.blogspot.com/

            x tau la leh tgk ke x gambar2 tue..dpt dr email..sayu tgk...

            Comment


            • #7
              Re: [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

              suka dgr sora dia dlm iklan
              emm.. alfatihah

              Comment


              • #8
                Re: [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

                Memang x sangka,baru saja hari Khamis minggu lepas aku nampak dia dan member dia kat foodcourt KLCC tengah nak beli makanan.
                Kalau bulan Ramadan,selalu gak nampak dia bawak anak dia pegi beli juadah kat Pasar Ramadan Tmn Melawati.
                Dia nampak 'lean' berbanding dulu.

                Comment


                • #9
                  Re: [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

                  hally..mmg x dpt bukak kan..yg nizamteratak tu..

                  Comment


                  • #10
                    Re: [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

                    Ya Allah Ya Tuhanku, sebak sungguh hati ini...
                    sedih...cam nk nangis pon ada..
                    gambar dari kawan...

                    mod tulun kecikkan gambar, comot xreti...
                    tq...

                    saat2 genting di airport...


                    kesian tgk hani karmila...sungguh myayat hati...



                    ----------------------------------------

                    orait, dh tulung kecikkan

                    Regards,
                    farrasyarmila
                    Last edited by miss_comot; 26-07-06, 11:12 AM.

                    Comment


                    • #11
                      Re: [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

                      " Tiap tiap yang hidup pasti akan merasai mati "... so ?.. again aku tak rasa apa apa.. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya..

                      Comment


                      • #12
                        Re: [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

                        I think he was a good person. Tak ada gosip2 liar ttg dia. Dari air muka dia, aku dpt agak dia ni jenis senyap. Dah sampai masa, Allah tentukan.

                        Comment


                        • #13
                          Re: [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

                          1st time sembang ngan hani around 1999, somewhere kat medan idaman gombak.. rasanya masa tu dia baru div ngan tiara. pastu jumpa balik kat tgv klcc beberapa tahun lepas masa pratonton embun... tak sangka dia ingat aku lg. tu last time jumpa dia live.

                          hani ni antara talented & humble actor kat m'sia... cuma takde banyak ruang dlm filem... sedih jugak ni! al-fatihah... :-(

                          Comment


                          • #14
                            Re: [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

                            Allah lebih myayangi hani...

                            p/s: mekaseh kak farra...
                            Last edited by miss_comot; 26-07-06, 11:11 AM.

                            Comment


                            • #15
                              Re: [ gambar Arwah Hani Mohsin - 24 Julai 2006 ]

                              memang sesetengah kita tak rasa apa apa.. tapi masih ada yang akan terasa kehilangan... aku tak peduli kalau diorang kata hilang insan seni ke apa ke... tapi bayangkan budak perempuan berumur 9 tahun yang hilang ayah buat selama-lamanya...

                              semalam mungkin dia.. kita bila lagi? ari ni? kejap lagi? esok? wallahualam...

                              Comment

                              Working...
                              X