Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

DEMI Spin punya tele movie

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • DEMI Spin punya tele movie

    kui..kui..hehehhehe..klakar arr citer nih..
    citer yg paling bodoh penah akoo tengok..

  • #2
    ni spin city punya movie ker???

    huahaahaahahaahahahahahahh spin city mmg kelakar!!!

    nak tanya ni camner ko bleh tersangat pandai sampai leh tertengok cite tuh ???

    Comment


    • #3
      yeke kelakar ??
      aku dah agak awal-awal dah..
      Boboy the movie,u-t0ng dah tengok ke ?
      kelakar jugak ?
      hahahah bila la Malaywood nak setaraf ngan Hollywood
      jgn marahhh

      Comment


      • #4
        muahahahahaha!!
        mari kiter gelak beramei-ramei!!!

        TAH APER-APER TAH..

        Baik Nengok Mak Lampir ngan Sundel bolong!!
        muahahahahahaha!!!

        Comment


        • #5
          nasib baik tak nak tgk...:hahaha:
          dah agak dah...musti lawak nyer...:hahaha:

          Comment


          • #6
            Nak ikut gelak jugak ah...
            Har-har-har-har-harrrrrrrrunnnnnnnnnn

            Comment


            • #7
              aku tak tengok lagi.. tapi aku nak gelak dulu bleh tak..?? ahaak hak ahk hak kui kui kui kui

              Comment


              • #8
                eh..
                bodo ek cite die?
                citer laa..nak gelak jugak!

                Comment


                • #9
                  uiks..aper lagik mari arr gelak ramai2..
                  kui..kui,,hik..hehehhehhee..
                  citer boboy tuh akoo blom tengok..
                  akoo rase kan mesti lagik klakar kan..
                  akoo pun tak tau macam amnber akoo leh tengok citer macam tugh..maybe diowang pukou akoo tak..hehehe

                  Comment


                  • #10
                    masa depa ni tengah duk naik nama better depa buat telemovie cam nih.. untung2 leh tambah duit..!!

                    Comment


                    • #11
                      dah ada kat pasaran ker?tobat aku tak beli nyer..pinjam jer la nnt oittss kat sapa2...heh!

                      Comment


                      • #12
                        tak tahan klakar masa achik spin baca doa....
                        die ingat nie nak buat video klip ker?

                        Comment


                        • #13
                          Posting asal oleh Dark Angel
                          muahahahahaha!!
                          mari kiter gelak beramei-ramei!!!

                          TAH APER-APER TAH..

                          Baik Nengok Mak Lampir ngan Sundel bolong!!
                          muahahahahahaha!!!
                          gelak sampai pagi.. gelak! gelak! gelak! gelak! gelak!
                          har! har! har! har! har! har! harrruuuunnnnn!!!!

                          Comment


                          • #14
                            hehehheheh...
                            aku pun nak gelak...

                            harun..??
                            hj mat harun ker...???

                            hhhhhhhhhaaaaaaaahhhhhhhhaaaaaaaa........

                            Comment


                            • #15
                              Posting asal oleh da'costa
                              dah ada kat pasaran ker?tobat aku tak beli nyer..pinjam jer la nnt oittss kat sapa2...heh!
                              nanti la kita carik key!!

                              Comment

                              Working...
                              X