Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

MISTERI Pau Suri

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MISTERI Pau Suri

    Ada beberapa scene yg agak tak logik laaa dalam citer tue..... nyata2 tak logiknya....

  • #2
    Re: MISTERI Pau Suri

    Ler...mmg ler tak logik cete tu..ader ke pau sehari semalam mkn tak abis2

    ishkkk...sejak tgok cete tu semalam pagi nii anak2 east seriau lalu depan makcik jual paw tu

    pau suri pau suri pau suri!

    Comment


    • #3
      Re: MISTERI Pau Suri

      jap...jap.......adakah korang nk ckp citer ni bangang??....

      kalo betul.....yahhh...inilah drama melayu bangang yg terhasil buat kali ke 8 ratus 8 puluh 8.......

      Comment


      • #4
        Re: MISTERI Pau Suri

        jap....japp...jugak..

        erkk...nie bkn misteri nusantara nyer slot ke??


        aku x tgk...

        Comment


        • #5
          Re: MISTERI Pau Suri

          kekdg cam seram.. tp cam klakar.. ehehehehee..

          Comment


          • #6
            Re: MISTERI Pau Suri

            yg tak logik tu, dia kata berlaku dalam tahun 1980 tapi masa tu dah ada kereta kancil.............. pakcik pun heran...............

            Comment


            • #7
              Re: MISTERI Pau Suri

              Originally posted by ibnusina8791
              yg tak logik tu, dia kata berlaku dalam tahun 1980 tapi masa tu dah ada kereta kancil.............. pakcik pun heran...............
              dia orang remake semula la citer tue kot..
              betul ker kisah nie.. awek pakai cermin mata cun lak.. sayang lak mati cam tue je..

              Comment


              • #8
                Re: MISTERI Pau Suri

                xpelah sesekali terhibur gak tengok cite2 camni....hehe

                Comment


                • #9
                  Re: MISTERI Pau Suri

                  Ada sesapa nak ceritakan semula tak cerita ni? Aku tak ingat lah camne cite dia.
                  hahahaha... teringat sebab aku beli pau tapi sungguh mengecewakan. Mungkin ini pau suri.

                  Comment


                  • #10
                    Re: MISTERI Pau Suri

                    Woi thread tahun 2006 ko bukak balik....sapa yang nk ingat....lain la kalo cite bagus yang orang tgk sampai ulang▓ byk kali tu

                    Dihantar dengan niat melalui RimauTalk

                    Comment


                    • #11
                      Re: MISTERI Pau Suri

                      ala nak buat camne.. aku google.. BDN punya yang keluar ahahaha

                      Comment


                      • #12
                        Re: MISTERI Pau Suri

                        Originally posted by kurma View Post
                        Ada sesapa nak ceritakan semula tak cerita ni? Aku tak ingat lah camne cite dia.
                        hahahaha... teringat sebab aku beli pau tapi sungguh mengecewakan. Mungkin ini pau suri.
                        ish.. bila baca tajuk pau suri ni, tetiba masih teringat sikit2 scene drama tu.

                        meh la saya tepek, alang2 dh up blk thread berkurun ni

                        Ia mengisahkan seorg penjual pau yg mati kena bunuh, and menghantui penduduk2 sekitar kawasan berkenaan. Ada la minah 2 org yg tinggal bujang ni yg kena sakat dgn entiti ni.

                        Mula2 timbullah sebungkus pau dirumah sewa mereka yg tak tau siapa yg membelinya. Makan punya makan, punyalah sedap rasanya.

                        Yg kelakarnya, walau mcmmana habis & licin pun pau yg mereka makan, pau tu akan muncul lagi. Yg aku herannya 2 org mangkuk, tak pelik ke tgk pau tu asyik2 mucul kat rumah mereka,

                        instead diaorg tala jugak pau tu sekenyang2nya. Adalah 4, 5 kali pau tu muncul, bukan satu, satu beg plastik pulak tu. In the end pau tu bukanlah kuih yg sebenarnya,

                        ttp serpihan batu nesan dan sekumpulan cacing

                        Comment


                        • #13
                          Re: MISTERI Pau Suri

                          cite ini amat menyeramkan..eueuueueuueueiieuieiee(geleng kepala mcm bobo) seram,angker
                          Last edited by visz; 27-06-13, 01:56 PM.

                          Comment


                          • #14
                            Re: MISTERI Pau Suri

                            ^^ seram masa antu tu ngilai "pau suuuuuuuuriiiiiiii".. aha

                            Comment


                            • #15
                              Re: MISTERI Pau Suri

                              mcm nak tgk la cite ni....

                              Comment

                              Working...
                              X