Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Sh. Haslinda...

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sh. Haslinda...



    Byk dlm nie pasal penyanyi jer kn..so nie pasal pelakon lak..
    Sh. Linda..or Lyn..dah kawen baru2 nie..ngan org politik gak...

    Sumber


    x tau ler betul ke x...kalo betul...Selamat Pengantin Baru...

  • #2
    Re: Sh. Haslinda...

    dengar2 jadi isteri kedua....

    Comment


    • #3
      Re: Sh. Haslinda...

      oo...ermm...mmg ader die mention Reezal sudah beristeri..n die x kate 'bercerai' kn? 2nd wife la agaknyer...

      Comment


      • #4
        Re: Sh. Haslinda...

        tu ler elena pun penah dpt email pasal nih...
        betul la kot! takan bab kawen ni leh main2 plak kan!
        elena raserpun 2nd wife gak...coz org kata reezal tu kan dah kawen

        Comment


        • #5
          Re: Sh. Haslinda...



          Katanya khabar angin itu mungkin disebarkan oleh pihak-pihak yang ingin menjadikan soal perkahwinan mereka sebagai satu isu.

          “Saya berani mengesahkan kepada anda perkahwinan itu berlangsung dalam suasana baik,sempurna malah semua abang dan adik Reezal hadir dalam majlis itu dan begitu juga ibubapa Lin,”katanya.

          Reezal sudah beristeri dan mempunyai tiga orang anak manakala Lin mempunyai seorang anak hasil perkahwinannya dengan Yantzen.
          isteri reezal pulak tak de...
          kalu ada kan ke boleh jadi isteri mithali..
          dpt payung emas

          apa2 hal... semoga bahagia..

          Comment


          • #6
            Re: Sh. Haslinda...

            tatau pun lynn dah cerai !! tup2 dah kawen lain...

            isy depa ni laaa .... mcm hollywoood... harap2 yg ni kekal...

            Comment


            • #7
              Re: Sh. Haslinda...

              my mum ade cite hr tu, ingat gosip aje.. btol laa rupanya..

              slamat pengantin baru!

              Comment


              • #8
                Re: Sh. Haslinda...

                aku pun ingat mak aku kene tipu. haha. rupanya betul ke.

                moga berbahgia la hendaknya.

                Comment


                • #9
                  Re: Sh. Haslinda...

                  hehehe...dasat ek mak korg.....


                  so..betul la ek...ermm...husband baru die nie camner orgnyer ek? sesaper ader gambo x?

                  Comment


                  • #10
                    Re: Sh. Haslinda...

                    lorrr....dah cerai n dah kawin balik pun...
                    ermm....aku tak tahu menahu langsung....


                    Agenda Daily??..mana nyer akhbar ni?? 1st time aku tgk..

                    Comment


                    • #11
                      Re: Sh. Haslinda...

                      aku dgr2 pasal cerai...tp kate x cerai....last2 dpt email kate dah kawen..


                      Agenda Daily? aku pun x tau..maybe ader kene mengene ngan Daily Planet siri Superman tue kot...1st timer jugak..

                      Comment


                      • #12
                        Re: Sh. Haslinda...

                        hehehe...dasat ek mak korg
                        my mum bace kat Agenda Daily la.. tu yg dia tau

                        Comment


                        • #13
                          Re: Sh. Haslinda...

                          hah...Agenda Daily tue mane beli ek? pesal cam x penah tgk..ke aku x pasan..or sememangnyer sbb kat umah nie bkn aku yg beli paper?

                          Comment


                          • #14
                            Re: Sh. Haslinda...

                            hmm..mami dah tahu dahh last month lagi....kawasan mami sering dpt melihat reezal merican tuhhh....memang orang politik...

                            Comment


                            • #15
                              Re: Sh. Haslinda...

                              reezal merican tu bukan somebody kat kementerian kewangan? kalau tak silap aku la....

                              Comment

                              Working...
                              X