Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Carta Lagu Indonesia

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Carta Lagu Indonesia

    boleh mintak tolong sesapa yang tahu mana saya nak cari/surf for indonesian music chart?

  • #2
    Re: Carta Lagu Indonesia

    http://www.tembang.com
    tader carta kot tapi banyak info lagu indon

    and then kalu dalam negara
    http://www.red1049.com.my/carta/results.asp?cid=3

    lelain tu, terai tanya pakcik google ye

    Comment


    • #3
      Re: Carta Lagu Indonesia

      dah lama tak singgah tembang.com

      Comment


      • #4
        Re: Carta Lagu Indonesia

        tu kat internet tapi kalau kat tv plak ade

        Astro:
        Channel 71 MTV ampuh - jumaat 7-8 mlm
        Channel 8 PRIMA i music top ten - AHAD 11 PAGI

        Comment


        • #5
          Re: Carta Lagu Indonesia

          nie bleh kot tapi bukan carta..kalau nak dengar lagu ok la... http://www.musikmu.com/audio/

          Comment


          • #6
            Re: Carta Lagu Indonesia

            timakasih atas respons anda. memang saya selalu tengok ampuh & imusic... tapi bila nak check chart brader goodle pun tak dapat membantu....

            Comment


            • #7
              Re: Carta Lagu Indonesia

              nak tumpang skit bleh tak??...

              sape tahu kat mana nak download videoclip lagu omputih??...
              aku nak vc lagu usher ft alicia keys - my boo....
              tulun..



              permisi...

              Comment


              • #8
                Re: Carta Lagu Indonesia

                kalau nak cari vc senang ajek. gi kat yahoo launch. macam macam ada... tapi kalau tak de streamyx atau broadband, nak open tunggu lambat giler leee.... saya pun tengah syok dok dengar lagu nelly ngan tim mcgraw....

                Comment


                • #9
                  Re: Carta Lagu Indonesia

                  cube dengar lagu Marcell - Mendendam...syok la pulak...

                  Comment


                  • #10
                    Re: Carta Lagu Indonesia

                    sapa tgk jalanČ cari makan antarabangsa yg pi yogjakarta tu? ada artis jemputan tak silap nama diaorg seventeen kot..agak yer la..sapa ada lagu tu? nak

                    Comment


                    • #11
                      Re: Carta Lagu Indonesia

                      nak tanya gak!!! sape tau channel nak DL lagu INDON kat IRC Webchat aper.
                      Kalau ada lagu INDON yang latest tu nak gak. kite selalu DL lagu kat #mp3zs
                      webchat. kat sane mostly lagu malay n english.

                      Comment


                      • #12
                        Re: Carta Lagu Indonesia

                        Originally posted by MUfanz
                        nak tumpang skit bleh tak??...

                        sape tahu kat mana nak download videoclip lagu omputih??...
                        aku nak vc lagu usher ft alicia keys - my boo....
                        tulun..



                        permisi...
                        kalau aku pakai limewire(limewire PRO) jer kot...aku ghasa ko tahu kot...hehehhehe

                        Comment


                        • #13
                          Re: Carta Lagu Indonesia

                          chit takde sapa jawab soklan aku aku dah jumpa lagu tu.. Jibaku-Seventeen

                          Comment

                          Working...
                          X