Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

sapa penyanyi nasyid yang kawin paksa

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: sapa penyanyi nasyid yang kawin paksa

    cis .. yang tu dah lama ada kat dalam majalah MANGGA .. yang tu kena tangkap khalwat ... aku rasa yang lain lah .. sebab dia kata dorang kata mamat nasyid ni .. buntingkan anak dara orang .. mana2?

    tapi kalau korang dengar IKIM.FM .. korang boleh nilai sendiri perangai bebudak nasyid ni ... terutama remaja .. mereka pun sama juga dengan artis lain beb ...

    Comment


    • #17
      Re: sapa penyanyi nasyid yang kawin paksa

      :huhu:
      lantak kau lan man utd
      asal kau tak tuduh geng saujana tu bkn2 dah arrr

      :kening: tapi kat dlm mangga just ader citer si fitri tu kawin jer
      pasal dia kena "tangkap" mmg tak der
      pasal dia kena tangkap tu hanya org dlm KISDAR je yg tahu
      tak kan kolej agama swasta cam KISDAR tu nak hebahkan menatang cam ni

      percayalah man, tak der manusia yg sempurna

      izzah

      Comment


      • #18
        Re: sapa penyanyi nasyid yang kawin paksa

        btul kata hang tu izzah...manusia yg sempurna bukan manusia jawapnya...

        Comment


        • #19
          Re: sapa penyanyi nasyid yang kawin paksa

          Alaaa.. nanyi nasyid pasal nak sangat jadi artis..
          jenis tak per laa... nasyid pun nasyid laa... asal kan leh wat album...
          diri yang sebenarnyer..?
          huh... dah tentu artis ni banyak yang tak senonoh..!

          Comment


          • #20
            Re: sapa penyanyi nasyid yang kawin paksa

            Originally posted by izzahkamilah
            :kening: tapi kat dlm mangga just ader citer si fitri tu kawin jer
            pasal dia kena "tangkap" mmg tak der
            pasal dia kena tangkap tu hanya org dlm KISDAR je yg tahu
            tak kan kolej agama swasta cam KISDAR tu nak hebahkan menatang cam ni
            dia ni ka?
            katanyer dah wat pengakuan, dia tak penah kene "tangkap"
            tp tatau la cite sebtolnyer.. benda2 ni libatkan maruah kan..ehehehe..
            dorang pun manusia bese gak.. buat silap ek..

            Comment


            • #21
              Re: sapa penyanyi nasyid yang kawin paksa

              Amboi2 korang nih... kalu penyanyi nashid buat hal, laju aje gosip. nak cari salah orang no satu... Ini lah manifistasi akhir zaman. fitnah merata2....
              Dari korang jaga tepi kain orang, baik jaga diri sendiri... :P

              Comment


              • #22
                Re: sapa penyanyi nasyid yang kawin paksa

                :adaberani itu laaaa maner ader manusia yang semperna

                izzah

                Comment


                • #23
                  Re: sapa penyanyi nasyid yang kawin paksa

                  bukanler...bukan fitri unic...

                  ader sorang tue...dia bekas anggota inteam..pastue kena singkir...then tubuh kumpulan nasyid baru...aku pun tak ingat nama kumpulan baru dia nie...kalo tak silap aku..nama dia...sham? gituler...

                  dia nie memang bermasalah sejak dari inteam lagilah...
                  aku dapat tahu nie pun..daripada sepupu aku...dia nie ahli sahabat hijjaz.

                  allahu'alam...

                  Comment


                  • #24
                    Re: sapa penyanyi nasyid yang kawin paksa

                    ala izzah .. relaks ler .. jgn emosional.. tengok paper semalam tak .. ada pun abang SAUJANA kesayangan ko buat statement bersih kan diri ...

                    ok lah tu .. dah tu siapa? kenapa nak sembunyi berita macam ni ..? tak puas hati ler tak tau ... sebab artis NASYID .. kalau artis HIPHOP .. pergi mampus lah ..

                    Comment


                    • #25
                      Re: sapa penyanyi nasyid yang kawin paksa

                      kesilapan dlm melodi kuang kuang kuang last day tu dah kasi bad impact kat kumpulan saujana ....

                      Comment


                      • #26
                        Re: sapa penyanyi nasyid yang kawin paksa

                        hah kan !
                        kan eden dah kabar...geng saujana tuhhh tak der ahhh yg terlibat ngan ini

                        :tinju: eden tak dulik....fitri UNIC ker sham De-Hearty ker..

                        jangan libatkan SAUJANA den !

                        saujana the best maaaa !

                        izzah

                        Comment


                        • #27
                          Re: sapa penyanyi nasyid yang kawin paksa

                          aper nak ladi ngn lu org nie??? secara tak langsung lu org pon dah join fitnah memfitnah nie... biar la kat penyanyi tuh... at least dia bertanggung jawab gak walaupon mencemarkan maruah...

                          Comment


                          • #28
                            Re: sapa penyanyi nasyid yang kawin paksa

                            Kesian kumpulan Saujana tak pasal2 kena fitnah....

                            Comment

                            Working...
                            X