Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

citer ninja zaman 80'an

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • citer ninja zaman 80'an

    sape penah tgk drama nie jepun ninja nie...aku tak ingat tajuk dia..

  • #2
    Re: citer ninja zaman 80'an

    Kiriman asal oleh fariz
    sape penah tgk drama nie jepun ninja nie...aku tak ingat tajuk dia..
    apsal kau keluar topik nie... nie menyebabkan aku terkenangkan masa kecik2 ....aku tak ingat dah... tapi best gak...

    Comment


    • #3
      Re: citer ninja zaman 80'an

      Kiriman asal oleh fariz
      sape penah tgk drama nie jepun ninja nie...aku tak ingat tajuk dia..
      aku pon macam pernah tgk citer ninja ni....
      tapi tak ingat nama..
      jalan crita pon cam ingat2 lupa..

      Comment


      • #4
        sasuka ke hero dia ?

        ketua dia nama shin.....

        lawan hebat mereka dari pihak tokugawa...

        last last pahlawan terhebat tokugawa (orang tua) lawan sasuka... 2-2 mati....

        Comment


        • #5
          aku tak ingat...citer zaman aku tadika ke sekolah rendah..time tu glamer cite ultraman jgk...

          tapi yang aku ingat ada sorang ninja tu dia baling batu dekat sungai...lepas tu batu tu melompat-lompat banyak kali...

          korang ingat tak..ke citer korang lain dari citer aku..

          red-line same ke???

          Comment


          • #6
            satu lagi dia nie cerita drama bersiri..

            Comment


            • #7
              aku dah jumpa link nie...

              http://pub25.ezboard.com/ffarahscomu...icID=777.topic

              Comment


              • #8
                Rasanya tajuk cite nih SHOGUN sahaja... satu perkataan paling sinonim dalam cite nih ialah.. HANJIN-SON... hehehe behnye zaman zaman tuh..

                Comment


                • #9
                  Kiriman asal oleh red_line
                  sasuka ke hero dia ?

                  ketua dia nama shin.....

                  lawan hebat mereka dari pihak tokugawa...

                  last last pahlawan terhebat tokugawa (orang tua) lawan sasuka... 2-2 mati....

                  emm.. cam betul jerk....

                  Comment


                  • #10
                    Kiriman asal oleh DreamLord
                    Rasanya tajuk cite nih SHOGUN sahaja... satu perkataan paling sinonim dalam cite nih ialah.. HANJIN-SON... hehehe behnye zaman zaman tuh..
                    tak pernah miss...
                    aku dan ayah aku adalah peminat setia citer ni..

                    Comment


                    • #11
                      Cerita pasal Ninja Lagenda - Sarutobi Sasuke tu ke? Dah lupe ah tajuk dia.. Ahaha.. Kecik lagi time tu. Darjah berapa eh? 3 ke 4?

                      Comment


                      • #12
                        tajuk cite yg hero nama sasuka tu "the ninja"... cite tajuk "shogun" lepas habis "the ninja" kalo tak silap ako... salah sorang heronya nama jingga! tapi takleh lawan nostalgia "the ninja"... last episod tu yg paling menyentuh tu!

                        tapi kalo nak suruh rtm ulang balik cite ni mmg mimpi la... pasal masa tu banyak budak2 terpengaruh buat senjata bentuk bintang tu guna tudung tin, kalo budak2 zaman ni mau buat pedang terus!!!

                        Comment


                        • #13


                          tahun 80an.. Cupid baru umo baper thn ek.. dah lupe citer˛ kekecik dulu nih.. Cupid tadika kot masa tuh

                          Comment


                          • #14
                            Kiriman asal oleh rio
                            tajuk cite yg hero nama sasuka tu "the ninja"... cite tajuk "shogun" lepas habis "the ninja" kalo tak silap ako... salah sorang heronya nama jingga! tapi takleh lawan nostalgia "the ninja"... last episod tu yg paling menyentuh tu!

                            tapi kalo nak suruh rtm ulang balik cite ni mmg mimpi la... pasal masa tu banyak budak2 terpengaruh buat senjata bentuk bintang tu guna tudung tin, kalo budak2 zaman ni mau buat pedang terus!!!
                            Oh ye ye.. Aku lupe tajuk.

                            Gambar kat bawah ni hero dia ke? Ke lain? Aku dah ingat2 lupa da..



                            Yang cerita kendian tu kalu tak silap aku tajuk dia Shogun Samurai ke apekbende tah.. (tajuk asal dia lain kot). Hero dia Jubei Yagyu - Sapa main game Onimusha mesti tahu sapa dia.. Ahaha...

                            Comment


                            • #15
                              oh... shogun samurai dah kurang sket.... sebab yang tu dah citer fight biaser... mmg jubei la la hero.... tapi dia dari klan Tokugawa..

                              yang citer ninja nih... sasuka tu dari team lotus kalau tak silap... ketua klan dia nama shin.... diorang nih nak foght tokugawa dari buat kapal......

                              hmm.... last last bukan kena panah... kena tembak reramai rasanya... tapi seminggu lepas tue... ada yang terlihat.. sasuka berlali lari di sekitar bukit dan ada yang terlihat orang tua dari Tokugawa tu berjalan di pasar...

                              puh... ending pun saspen...

                              Comment

                              Working...
                              X