Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Van Helsing 2

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Van Helsing 2

    erms... citer orait.. tapi aku tak faham la.. cerita dier ader tergantung..
    van helsing nyer sejarah sebelum dier jadi van helsing tu belum tersingkap... pasal dracula tu panggil dier ngan nama gabriel..

    ishk... aku rasa part 2 ni mesti pasal cerita dier sebelum jadi van helsing nih...

  • #2
    wah.. dah kkuar ke cite ni mitsui...

    Comment


    • #3
      criter van helsing tu dah kuar la..
      tapi sambungan dier tu tak tau la...!
      lagi satu besh tengok bini2 dracula tue.. meroyan jer 24 jam...

      Comment


      • #4
        Aku baru tengok kat ioi mall tadi... ok gak cerita je... makwe aku asyik pegang tangan aku je pasal nak tekejut...

        ttg kisah silam van helsing tu, aku rasa dia ada mention masa dracula tengah bagi taklimat . Tapi laju sangat dia cakap.

        anyway aku tak suka masa anak2 dracula mati... macam belon air pecah.

        kesian kate beckinsale kene cakap loghat transylvania

        Comment


        • #5
          citenya xbesshh ar...bosan gak aku tgk...
          tp...part 2 nanti..xtau arr...

          Comment


          • #6
            Re: Van Helsing 2

            Kiriman asal oleh Mitsui
            erms... citer orait.. tapi aku tak faham la.. cerita dier ader tergantung..
            van helsing nyer sejarah sebelum dier jadi van helsing tu belum tersingkap... pasal dracula tu panggil dier ngan nama gabriel..

            ishk... aku rasa part 2 ni mesti pasal cerita dier sebelum jadi van helsing nih...
            In Van Helsing DVD (coming out soon) dia ada cerita how GVH got to that stage (the opening scene of Van Helsing) but in that DVD the story will be in animated version.
            Hopefully it will clear off some of the confusion wrt the opening scene.

            Comment


            • #7
              gua dah tengok citer best gak tunang gua asyik cengkam jer tangan gua naik calar di buatnya...kuikuikui aper lak dia tak cerita van helsing punya history ader citer tapi tak sikit jer van helsing or gabriel tuh la yang bunuh count van drakula dulu tuh... dia ada citer masa nak ending

              Comment


              • #8
                Dalam bram stoker's dracula, nama van helsing sebenarnya abraham van helsing, ni gabriel adik dia kot.

                Comment


                • #9
                  yg bebenau nyer, nama dier vanhel singh *lol*

                  Comment


                  • #10
                    pontianak yg t'bang tu...garang nyer...
                    tp ada ckit dungu

                    Comment


                    • #11
                      Kiriman asal oleh melati biru
                      citenya xbesshh ar...bosan gak aku tgk...
                      tp...part 2 nanti..xtau arr...
                      cisss....
                      tak best ko kata...ko tgk dgn bf ko mmg arr...citer camni kena kusyuk wei..takleh pegang2 tangan ms layan wayang.rugi la ko layan dgn dia..

                      Comment


                      • #12
                        Kiriman asal oleh balakblues
                        cisss....
                        tak best ko kata...ko tgk dgn bf ko mmg arr...citer camni kena kusyuk wei..takleh pegang2 tangan ms layan wayang.rugi la ko layan dgn dia..
                        sibuk je la balak ni..
                        sbgai seorg yg mghargai karya seni...
                        aku mghayati stp citer yg aku tgk kt wayanglaaa...
                        aku rasa rugi pd tiket yg dibeli..kalo cite yg aku tgk xbermutu...

                        lain padang...lain belalanglaa....
                        bukanla cite ni xbest sgt...tp...xbrpa best je....

                        Comment


                        • #13
                          ari tu nak tgk ...tiket sold out...nampaknya kena booking la...
                          my fren kata citer ni best....
                          sbb utama aku nak tgk citer adalah kerana hugh jackman..

                          Comment

                          Working...
                          X