Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

lagu selamat pagi

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • lagu selamat pagi

    Pakcik dah banyak kali dengar lagu selamat pagi di RMKL yg dinyanyikan oleh satu suara budak. Ada tak sesiapa yg boleh tolong bagi tau sapa penyanyi sebenarnya dan camner nak dpt lagu tu. Kalau dpt mp3 lagi elok.

    Ingat nak jadikan lagu tu sebagai persembahan masa hari sukan nanti. Terima kasih sumer.

  • #2
    tak penah dengaq......
    mana nak dengaq..siaran tuh tak sampai kat penang.......

    Comment


    • #3
      sorry la kepada yg bukan tinggal di lembah klang sebab tak dpt dengar siaran RMKL. Tapi still nak bagi klue sikit. Mana tau siaran radio lain pun pernah siar lagu ni. Lirik dia start lebih kurang camni.


      Selamat Pagi putera puteri
      Selamat pagi anak negeri
      Kita sambut ini hari
      na na na ni na ni

      Rasanya penyanyi dia org Indon.

      Comment


      • #4
        Rasanya yang nyanyi lagu tu Indra Shahril.Dia juga yang nyanyi lagu sakit gigi dan selamat pagi cik gu.Dia ni penyanyi dari Singapore,anak Nona Asiah.

        Comment


        • #5
          Tau tak nama album dia. Ingat nak carik gak. Apa benar nama lagu dia Selamat Pagi? Thanks kak uda.

          Comment


          • #6
            ....lagu tu macam lagu sua sue kemuning je aku dengar............

            Comment


            • #7
              Kiriman asal oleh mami_jarum
              tak penah dengaq......
              mana nak dengaq..siaran tuh tak sampai kat penang.......

              sokong ..kami kat penang ni mana ler pernah dengar lagu cam tu ... best ker?

              Comment


              • #8
                soljie,
                Rasanya album tu tahun 60'an or awal 70'an.Entah-entah dah tak ada dalam pasaran. Serius ke nakkan lagu tu? Bila nak lagu tu? If betul-betul nak, I can find it for you i.e. by contacting Hj. manan Selamat (juruhebah RMKL).

                Comment


                • #9
                  i laik.....

                  so sweet lagu nih..
                  selalu dgr kalau g keje ngan abah....
                  skrg ni dribe sendiri..
                  takleh nak dgr..
                  cuz radio dlm keta abah da cabut :gelaks:

                  tapi pagi tadi dgr kat dalm taxi..
                  senyum sensorang aaaaaaaaaaaaaa....
                  shuker dgr lagu ni pepagi..
                  nyaman telinger

                  Comment


                  • #10
                    Kiriman asal oleh mami_jarum
                    tak penah dengaq......
                    mana nak dengaq..siaran tuh tak sampai kat penang.......
                    hampeh punya mami....

                    lagu boria penang mami pandai laa....nyanyi mami...nyanyi....

                    Comment


                    • #11
                      "boria anak tanjung..membuka cerita..ewaaahhh" sambil hayun tangan kekiri dan ke kanan......

                      sssyyookkkkk...ooooo......

                      Comment


                      • #12
                        kak uda,
                        boleh bagi klu sikit tak camner nak dptkan lagu tu. Kalau contact RMKL terus, dia orang bagi pinjam ke CD tu? Ingat senang kalau boleh dapat file mp3 je terus.

                        Hari ni tak boleh dengar lak radio. Radio kat kete tak leh pasang. Mungkin fused kot.

                        Comment


                        • #13
                          "lima puluh senn...lima puluh senn....yeaaaaaaaa"

                          ehh..silap lagu daaaaaaa.......

                          Comment


                          • #14
                            aik.. zaman tok kaduk lima puluh sen, takkan la zaman it laa ni pun lima puluh sen? Tak ikut perkembangan langsung.
                            Apa yg anda boleh beli dengan lima puluh sen? Roti canai pun enam puluh sen. Eh.. cam pernah dengar script ini. Tapi di mana yaa?

                            Comment


                            • #15
                              Kiriman asal oleh mami_jarum
                              "lima puluh senn...lima puluh senn....yeaaaaaaaa"

                              ehh..silap lagu daaaaaaa.......
                              ni lagu 50 sen citer Aisah 50 puluh sen ke mamiii???
                              mmg best lagu tuu...klaka habis laaa...

                              Comment

                              Working...
                              X