Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

komik hong kong

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • komik hong kong

    komik hong kong @taiwan mane yg korang suke??

  • #2
    jepun

    Comment


    • #3
      ira pun suka gak komik JEPUN nee.........
      kartun dia cute leeee.......

      Comment


      • #4
        sekarang nie org lebih suker komik jepun lah shrek...
        tapi hongkong still best gak...

        Comment


        • #5
          aku fanatik Wan Yat leung... wira tunggal, pendekat laut, lagenda raksasa puake semua ku ader...

          Comment


          • #6
            wira tunggal........tu je aku fanatik......aku ikut dari taun 1998. setat camne paichow jahat leh jadi baik...dan mati "bawah tapak tangan" anak dia...

            Comment


            • #7
              ko layan lee lagenda raksase puaker.. best woo..setiap isu mesti ade gaduh... dulu wira tunggal camgitu gak.. tapi biler paichow idola aku dah mati citer tu jadi slow....tapi aku tetap tak penah miss beli semua isu heehee...terbaru rimau taring dah gelabah sebab w.t kiamat dapat keluarkan pil keamanan dari kepala dier...

              Comment


              • #8
                Hem ... taiwan dan hong kong tak berapa meriahlah ... saya suka kartun jepun apalah lagi cerita trigun .... :d

                Comment


                • #9
                  aku fanatik Wan Yat leung... wira tunggal, pendekat laut, lagenda raksasa puake semua ku ader...

                  Samer ler kiter!..

                  Comment


                  • #10
                    aku kumpul komik gak.. tp yg kecik2 ar.. budakgetah, hunterXhunter, slamdunk (proses pengumpulan semula) n dragon ball<-- kebudak2-an sungguh aku nie..

                    Comment


                    • #11
                      cayalah dark angel....satu tepukan berhikmatkan tinju asura berkuaser 99 petale langit untuk ko... heehee....

                      Comment


                      • #12
                        aih.. apa lak kebudak-budakan.. ikut budaya sini memang aa.. asal katun ke komik ke itu untuk bebudak... tak kira la katun & komik ke tu camane pun.. semuanya untuk bebudak.. tah hapa hapa tah...

                        tak berkembang langsung cara berpikir.. ada setengah tuh lak.. sebenarnya minat gak ngan katun ngan komik... tapi taknak mengaku sebab ego... malu... heh.. hipokrit sungguh...

                        anyway... komik jepun dan hong kong berlainan die punye pendekatan... memasing ada peminat sendiri... diorang tetap dengan style & identiti diorang sampai org leh kenal hanya dengan tengok stroke ... komik tuh dr mana...

                        pada aku kalau jepun... akira toriyama setakat nih tak pernah menghampakan aku ngan hasil-hasil karya die...
                        hong kong...? aku mula kenal komik hong kong ngan tony wong... dan aku serasi ngan kebanyakan jalan cerita yg die hasilkan...
                        yang lain ...? minat gak.. tengok citer camane aa...

                        Comment


                        • #13
                          sokong rexzo dan dark angell... heehee kekadang tu ade yang kate baca komik tak matang adaa kaa patut...!!!!
                          Kiter bukang beli pakai duit orang , duit sendrie kan kan ????

                          Comment


                          • #14
                            Posting asal oleh red_line
                            ko layan lee lagenda raksase puaker.. best woo..setiap isu mesti ade gaduh... dulu wira tunggal camgitu gak.. tapi biler paichow idola aku dah mati citer tu jadi slow....tapi aku tetap tak penah miss beli semua isu heehee...terbaru rimau taring dah gelabah sebab w.t kiamat dapat keluarkan pil keamanan dari kepala dier...
                            ko silap.......rimau taring tu bapak dia kunci kuasa dia...sekali bile bapak dia bukak je.....ZUUUPPPP!!!! terus jadik 43petala langit....sekali sepak wira kiamat(cacai wunan) terus nangis....hehehe

                            red_line.....ko rase topeng perak tu camne?aku rase dia tu macam orga(pendekar laut)...malu malu kuching nak tunjuk powerr

                            Comment


                            • #15
                              shrek...mungkin diar masih dibayangi oleh ingatan lampau kepade idola aku Paichow...yang sememangnyer jaguh terhandal jika wunan tak ambik kesempatan ari tu....

                              tapi yang aku bengan nih..apasal le jaguh indera keramat bu-er tu tak kuat? kan dah tertulis dalam falsafah nerake sesape yang masuk dalam senjata tu akan jadi tak terkalah ???

                              Comment

                              Working...
                              X