Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Cikgu Nabila..

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cikgu Nabila..

    heh... aku tau topik nih cam tak besh.. tapi saper tgk drama nih kat TV2 tadik? Aku bukan nak cakap pasal citer nih tapi pasal pelakon dier... Shahrul Zaman Kamaluddin yg pegang watak Hairi..

    Tak silap aku dier nih abang pada Along Kamaluddin... tak glemer aaa dier nih.. kira low profile aaa... tapi aku tatau apsal aku tgk dier blakon aku bleh senyum plak.. ahaks.. suker tgk dier...

    So... anybody ader any information about him?

  • #2
    aku pun suke gak tengok die...
    sweet je...

    Comment


    • #3
      YaAllah...cam tetau jerk topik nih...aku pon suka sgt...cute arr dier tuh....aku tengok citer tuh sampai abis tadik...padahal takdelah bess sgt citer tuh tapi disebabkan ade dier...maka aku tengok gak samapi abis pasal nak tengok muke dier...hahahhaa...

      Comment


      • #4
        hmm.. best ke citer nie?? aku tadi x sempat nak layan.. ada hal lain.. cuma sempat dengar lagu dia aje.. hehe.. terkenang zaman dedulu ..

        Melissa - Cinta Untuk Nabila

        Cinta untuk Nabila
        Aku ciptakan sepanjang hidupku ini
        Telah lama aku mencari
        Kemana menghilangnya puteri

        Apakan daya
        Sudah suratan tertulis kita bertemu
        Hingga kini setelah berpisah
        Salju yang beku terlerai sudah

        ( korus )
        Oh Nabila...
        Lambang cintaku kepadamu
        Hingga kini oh Nabila takkan lupa
        Mengingatimu

        Oh Nabila...
        Lambang cinta yang telah layu
        Hingga kini oh Nabila
        Agar kau dapat mengerti
        Kepada mu puteri
        Kusanjung tinggi

        Lagu untuk Nabila
        Aku ciptakan bila mata
        Kuterpejam lena
        Kuutuskan bayu yang bertiup
        Menyatakan cinta untuk Nabila

        Menyatakan cinta untuk Nabila

        Comment


        • #5
          Aku tengok cite ni dia dah nak abih... masa dia minta maaf ngan cikgu nabila..

          Comment


          • #6
            dia abg kepada along kamaruddin.
            dia dah lama kawin n dah ada anak.

            tengkiuk

            Comment


            • #7
              aku tengok sebab tak de citer lain nak tengok harap kan citer cina tv3 tak best lak.ok gak citer dia menitik gak lah air mata aku

              Comment


              • #8
                citer nihh dah ader dah kan dulu...siaran ulangan ler kan..
                salute arr kalo ader cikgu yg tabah mcm NABILA tu...dah arrr tempat ngajo jauh bebenor.....pedalaman sgt...hmmm...

                Comment


                • #9
                  huh..
                  apesal me tatau pong...huhuh..

                  Comment


                  • #10
                    a'aa...dia abag along kamaruddin..mula-mula berlakon dalam pelem MEMORI bersama Ogy Ahmad Daud..tak sesuaii laa....dlm citer tuh digandingkan dgn OGY....

                    Comment


                    • #11
                      kalau tak silap aku dia adik kepada along kamaruddin...dan bila aku tgk semlm...muka dia ni alaČ tom welling (clark kent-smallville)...

                      Comment


                      • #12
                        Saper nak mohon KPLI tuh ingat ingat ler kat Cikgu Nabila...mana tahu dapat kena posting ke ULU BETAU ke....yahooo!!!

                        Comment


                        • #13
                          Re: Cikgu Nabila..

                          Kiriman asal oleh acikzz
                          Shahrul Zaman Kamaluddin yg pegang watak Hairi..
                          Tak silap aku dier nih abang pada Along Kamaluddin...
                          hoh..adik-beradik ker??
                          padan ler dedua cengkung semacam..
                          tapi shahrul tuh sweet lagi la...

                          Comment


                          • #14
                            die ni adek ke abang...??

                            Comment


                            • #15
                              aku miss ending die..
                              member call...
                              tensen jerk.. iks

                              Comment

                              Working...
                              X