Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Bola sepak tempatan # 6

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bola sepak tempatan # 6

    18 football players suspended for match-fixing
    February 04, 2012
    KUALA LUMPUR, Feb 4 – Eighteen President Cup Malaysia (Under-20) football players have been given two-to-five-year suspensions for being involved in match-fixing in the M-League last season.

    According to Star Online, the 18 players comprised six each from Negri Sembilan, T-Team ( T’ganu) and MP Muar.

    One team’s President Cup coach has also been banned for life.

    Football Association of Malaysia deputy president Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah announced the decision today after chairing the exco meeting.
    http://www.themalaysianinsider.com/m...-match-fixing/

    let the cat out of the bag..
    next team: perlis

  • #2
    Re: Bola sepak tempatan # 6

    mau tepek berita gak...

    macam yang korang tau, Kedah nak buang pemaen import diorang..
    so, aritu ramai gak la pemaen import datang tryout..
    yang aku ingat, Phillemon Chepita pun ada

    dengar dengar citer, pemain ni yang terpilih..


    Pemain import percubaan Kedah, Safi Abdelfatah yang berasal daripada Magribi yang mempunyai kerakyatan Perancis dikhabarkan telah berjaya menambat hati penyokong dan pihak pengurusan Kedah dengan aksi yang mantap ala-ala Zinadene Zidane.


    ---------- kemaskini 05-02-12 06:46 PM ----------



    Mesia menang lawan Argentina tu

    sumber: Wikipedia Mohd Ashaari Shamsuddin

    Comment


    • #3
      Re: Bola sepak tempatan # 6

      game semalam..


      Perak menang.. kalahkan sarawak 2-1

      Kubala lagi yang score..
      abang Popo ni ntah bile nak score aku pun tak tau

      ape ape pun, tepek table dulu
      sementara perak ada kat atas

      Comment


      • #4
        Re: Bola sepak tempatan # 6

        Owos ganu duk bwh..
        Takpa2 banyok masa lg
        potong stim itu perak,kelantan

        Comment


        • #5
          Re: Bola sepak tempatan # 6

          yop kejor yop dok ataih tu...ape ke hebat benor deme skrg ni...

          Comment


          • #6
            Re: Bola sepak tempatan # 6

            kelantan draw dgn sabah
            ganu plak draw dgn PKNS

            tu yang tetiba perak kat atas tu

            ---------- kemaskini 09-02-12 04:57 PM ----------

            oh ye, by the way, gol gurusamy gile gempakk..



            ---------- kemaskini 09-02-12 05:17 PM ----------



            Promosi: malam ni ada live bola kat Astro Arena

            HARIMAU MUDA VS GOMBAK UNITED FC 9 FEBRUARY 2012 -S-LEAGUE 2012...
            SIARAN LANGSUNG ASTRO ARENA 801 JAM 7.45 MALAM....

            Comment


            • #7
              Re: Bola sepak tempatan # 6

              harimau muda menang 2-0...tamil arasu ngn kecik skor...

              Comment


              • #8
                Re: Bola sepak tempatan # 6

                1st goal nampak defend gombak united slow sangat ngejornye.
                atau tamil yg lari laju?

                Comment


                • #9
                  Re: Bola sepak tempatan # 6

                  Originally posted by sLumsCum View Post
                  1st goal nampak defend gombak united slow sangat ngejornye.
                  atau tamil yg lari laju?
                  jangan memandang rendah pada thamil
                  walaupun aku selalu memandang rendah pada die pun sebab die shoot x penah masuk

                  Comment


                  • #10
                    Re: Bola sepak tempatan # 6

                    Siaran Langsung-8.45 malam

                    TV1-Kedah vs Sabah

                    Astro Arena-Kelantan vs Terengganu

                    Siaran Tertunda-11.30 malam

                    Astro Arena-Lions XII vs Negeri Sembilan

                    Comment


                    • #11
                      Re: Bola sepak tempatan # 6

                      terengganu 2- Kelantan 1 ...aku rse laa

                      Comment


                      • #12
                        Re: Bola sepak tempatan # 6

                        Originally posted by visz View Post
                        terengganu 2- Kelantan 1 ...aku rse laa
                        mano plak aku baru je balek dari maple tadi
                        kelantan tgh leading 2-0

                        terengganu tak nampak macam ada tanda-tanda nak score...

                        ---------- kemaskini 11-02-12 11:01 PM ----------

                        update Result: perak kalah T_T

                        Keputusan Liga Super | FT

                        Lions Xii 3 - 1 N.Sembilan
                        Sarawak 2 - 1 Felda United
                        Kedah 2 - 2 Sabah
                        Kelantan 2 - 1 Terengganu
                        Pkns 2 - 0 Selangor
                        T-Team 2 - 0 Perak
                        K.Lumpur 0 - 2 Johor Fc

                        Comment


                        • #13
                          Re: Bola sepak tempatan # 6

                          gaddar sepak penalti pun tak masuk.

                          berat nanang mu gaddar

                          Comment


                          • #14
                            Re: Bola sepak tempatan # 6

                            Terengganu main ntah apa2, Kelantan duk dominasi ... offside Terengganu kat 11 tu

                            Apa2pun motm Badri Radzi, mmg mantap. Ghaddar tu aku tengok cam bagus gak, dari segi body selalu bleh menang tapi kena belajar nak score depan gol jer. Haha.

                            So rampas balik tahta dari Perak la ni ek?

                            Comment


                            • #15
                              Re: Bola sepak tempatan # 6

                              aisey salah tekaan aku,hehe

                              Comment

                              Working...
                              X