Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

    Biasa kita dengar peminat bola indon ni.. diaorang lebih suka kutuk dan keji..! , tapi tak semua gitu.. ada jugak yg puji dgn prestasi pemain kita..

    contoh..




  • #2
    Re: Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

    dalam ramai2 pemain Indonesia ..aku cuma puji si Titus ..nampak benar professional beliau dengan pemain malaysia ...

    terima kekalahan dengan hati terbuka ...

    p/s aku masih panas kalau dengar nama Fakri ...harap dia leh belajar lebih banyak lagi ..goal Fakri masa menentang Myanmar tak dijadikan benchmark bahawa dia dah buat tugasan dengan baik ....kena belajar dari #safeesali

    Comment


    • #3
      Re: Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

      gw punya pikirin yg sama dengan lw eh
      penonton malaysia yg nonton di rumah pon ganteng banget

      Comment


      • #4
        Re: Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

        Khairul Fahmi power pada De Gea tu ... Pasnih mesti ada offer dari Indonesia.

        Comment


        • #5
          Re: Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

          "keren kiper malaysia lebih hebat dari de gea." ahha

          Comment


          • #6
            Re: Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

            Yang tak fanatik & boleh berpikir je bagi komen macam tu.

            Diorang taknak komen ke pasal Fakri?

            Comment


            • #7
              Re: Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

              Originally posted by spider View Post
              Khairul Fahmi power pada De Gea tu ... Pasnih mesti ada offer dari Indonesia.
              lepas piala AFF mmg ade ura2 offer kat apek kan...tapi apek mmg hebat...salute...

              Comment


              • #8
                Re: Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

                segala provokasi indon tu telah merendahkan mentaliti diorang sendiri
                bila kita rasa kita lawan dgn orang - orang yg mentaliti rendah camana kita nak rasa gugup
                lagi la rasa semangat

                Comment


                • #9
                  Re: Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

                  kalau korang rajen baca buleh usyar thread bola indonesia kat sini

                  komen diorang pasal Final SEA games 2011

                  kaskus.us

                  banyak nak baca neh.. ada 400 page

                  Originally posted by forum sebelah
                  sedikit review ane..
                  feeling ane dari awal udah bukan milik indo...

                  ya dari pertemuan sebelonya emang malay jago aplagi kipernya
                  dan timnas kita emang terlalu terbebani dan ga punya supersubs....
                  malay 2 tahun latihan bareng,,terus banyak pemaen muda maen di laga internasional...
                  lawan 3 klub inggris...
                  jadi mental mereka udah terbentuk,,jadi emang susah
                  Originally posted by forum sebelah
                  Kenapa kita kalah ya, padahal sama sama makan nasi
                  Originally posted by forum sebelah
                  klo bukan karena mental mereka yg top, seharusnya kita bisa ngalahin mereka dengan skor yg jauh... tapi skrg buktinya?

                  jauh - jauh hari pas mulai sea games di berita jg mereka kan bilang cemooh suporter Indonesia justru yg bakal membuat mereka bangkit & sebagai penambah semangat.

                  skrg udah kebukti kan?..
                  Selamat Kepada Malaysia
                  Mereka sudah 2x Merayakan Kemenangan di Kandang kita yaitu GBK
                  Yah apa mau dikata...tp salut untuk Garuda Muda

                  sisi positifnya GH balik lg ke kandang

                  dan ada harapan untuk masa depan timnas

                  defense malon bagus, penyerang kita gak pny celah, padahal gak ngotot2 amat maennya.

                  Last edited by manjacat; 24-11-11, 08:36 AM.

                  Comment


                  • #10
                    Re: Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

                    Yang korang tengok dok ngutuk gila bagai kat dunia maya ni kebanyakannya budak2 skolah.
                    Bulu nipis2, kencing bercabang,berak berpampers.

                    Yang senior2 ni jarang provok online, lagipun kalao betol2 fan sepak bola masakan gak tau realitas.
                    Rasanya orang sini takde sorang pon yang layan provok endon2 ni kan.
                    Sebab anda semua dah boley pikir, layan orang bodoh kita sama naik bodohnya.

                    Vice versa.
                    Last edited by Awang Goneng; 24-11-11, 09:48 AM.

                    Comment


                    • #11
                      Re: Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

                      defense malon bagus, penyerang kita gak pny celah, padahal gak ngotot2 amat maennya.
                      dlm puji2..ada gak ayat nih...rasa nak bagi penyepak je kat forumner nih....sesedap hati je

                      yg kutuk2 nih byk budak2..baru belajar tgk bola..ramai lagi yg rasional..pergh samakan apek dgn de gea

                      Comment


                      • #12
                        Re: Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

                        org kita gigih maki fakri. sama aje. hmm

                        Comment


                        • #13
                          Re: Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

                          ^
                          ^
                          ^
                          ahahaha...

                          Comment


                          • #14
                            Re: Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

                            the best of Nazmi Faiz..

                            Comment


                            • #15
                              Re: Fan bola Indon puji pemain-pemain malaysia..

                              Hanya penyokong Indon yang bertamadun dan berfikiran terbuka saja akan dapat terima kekalan lantas memuji corak permainan MALAYSIA.
                              selebihnya mereka lebih kepada otak kuno yang tak boleh terima kelemahan dan kekalahan pasukan sendiri.
                              Apapun Tahniah HARIMAU MUDA dan cuba lagi buat GARUDA MUDA.peace

                              jom kita ke stadium utk bagi skongan Mysia vs Syria dan Mysia vs Bahrain 27.11.11 nih!!!!

                              Comment

                              Working...
                              X