Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

alaf 21 yg terbaru

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • alaf 21 yg terbaru

    salam...
    buku apa yg terbaru n bes skarang?
    dah lama tak jenguk kat kedai buku...cukup suka buku2 alaf 21 ni

  • #2
    Re: alaf 21 yg terbaru

    aku pun dh lame xbace novel baru
    harap bace novel lame2 je la.
    novel yang lama tu jenuh aku dok ulang2

    Comment


    • #3
      Re: alaf 21 yg terbaru

      Originally posted by SH_7
      aku pun dh lame xbace novel baru
      harap bace novel lame2 je la.
      novel yang lama tu jenuh aku dok ulang2
      a'ah ama le kite..tambah citer2 yg besh dan leh menkacau bilau jiwaku :kening: baca sampai 10x pon aku xkisah

      Comment


      • #4
        Re: alaf 21 yg terbaru

        aku lagi lah..suka baca novel ni, tapi nak beli sendiri liat..asyik pinjam member je..
        sampai naik segan, tapi tebalkan muka je buat tak malu..

        Comment


        • #5
          Re: alaf 21 yg terbaru

          Ni novel terbaru dari alaf 21, tapi aku tak baca lagi lah..
          Sinopsis ni aku amik kat web alaf 21..macam best jek..

          Novel yang membelai perasaan ini mampu membuatkan anda sayang untuk meninggalkan walau satu patah perkataan pun. Sepuluh tahun lalu, kesucian Nora Elena dinodai. Andai masa boleh diulang kembali, pasti jiwanya tidak punah. Tapi dia sedar, takdir hidup tidak memihak kepasa sesiapa. Saiful Idham, tunangnya pergi kerana tragedi ini. Tiba-tiba muncul Seth menawarkan diri untuk menjadi suaminya. Nora Elena keliru...
          Tapi mengapa Elena menjadi wanita asing dalam perkahwinan mereka? Rahsia yang selama ini disimpan kemas, akhirnya terbongkar. Sebenarnya, Sethlah lelaki durjana itu. Menodainya atas alasan kerana kasihnya yang suci! Benarkah?
          Apakah kisah seterusnya? Apa yang harus dilakukan oleh Elena terhadap suaminya? Mampukah perkahwinan mereka bertahan?
          Segala-galanya dalam Kasih Yang Suci.

          Comment


          • #6
            Re: alaf 21 yg terbaru

            suka Alaf 21 sbb kisah kekeluargaan..tapi skarang ramai plak penulis utk Alaf ni
            so citer2 buku ni lebih kurang je kisahnye...kalo nak beli pon tgk penulis...
            ada beberapa org penulis Alaf ni dah pindah ke penerbitan lain,Intens Media harga lebih sket dr Alaf 21 salah sorang Fauziah Shaari...sambungan buku Ombak Rindu diterbitkan oleh Intens Media..

            Comment


            • #7
              Re: alaf 21 yg terbaru

              aku tak biasa ngan novel2 macam nih..
              so aku nak tanya la..

              penulis2 yang terutama perempuan yang pakai nama best best tue mmg betul perempuan ker..?

              pasal aku ada sikit sangsi la.. rasa macam nama jer perempuan.. takut orang yang menulis sebenar sebaliknya..

              Comment


              • #8
                Re: alaf 21 yg terbaru

                Mitsui.. aku rasa btul2 pmpuan la kut sbb ada sedikit biografi kat page2 blakang tu.

                Tp tatau aa kut2 dia letak gambo org lain ke ape ke.. theheheh!

                Comment


                • #9
                  Re: alaf 21 yg terbaru

                  Originally posted by mekju
                  Ni novel terbaru dari alaf 21, tapi aku tak baca lagi lah..
                  Sinopsis ni aku amik kat web alaf 21..macam best jek..

                  citer nie mmg best... qis baca berulang2 kali...

                  Comment


                  • #10
                    Re: alaf 21 yg terbaru

                    Originally posted by mekju View Post
                    Ni novel terbaru dari alaf 21, tapi aku tak baca lagi lah..
                    Sinopsis ni aku amik kat web alaf 21..macam best jek..

                    Novel yang membelai perasaan ini mampu membuatkan anda sayang untuk meninggalkan walau satu patah perkataan pun. Sepuluh tahun lalu, kesucian Nora Elena dinodai. Andai masa boleh diulang kembali, pasti jiwanya tidak punah. Tapi dia sedar, takdir hidup tidak memihak kepasa sesiapa. Saiful Idham, tunangnya pergi kerana tragedi ini. Tiba-tiba muncul Seth menawarkan diri untuk menjadi suaminya. Nora Elena keliru... Tapi mengapa Elena menjadi wanita asing dalam perkahwinan mereka? Rahsia yang selama ini disimpan kemas, akhirnya terbongkar. Sebenarnya, Sethlah lelaki durjana itu. Menodainya atas alasan kerana kasihnya yang suci! Benarkah?
                    Apakah kisah seterusnya? Apa yang harus dilakukan oleh Elena terhadap suaminya? Mampukah perkahwinan mereka bertahan?
                    Segala-galanya dalam Kasih Yang Suci.
                    hi..saye pun nak share ckit leh tak??
                    novel nih mmg best gler..
                    novel Kasih Dania pon best gile gak..
                    ade ape2 lg tak novel yg best

                    Comment


                    • #11
                      Re: alaf 21 yg terbaru

                      aku dah lame tak membeli novel baru...

                      Comment


                      • #12
                        Re: alaf 21 yg terbaru

                        antara novel trbaru~Bebunga Kasih...
                        best gak cite nie.. dr 10bintang, sy bgi 8 bintang hehehe

                        Comment


                        • #13
                          Re: alaf 21 yg terbaru

                          try usha2 novel kat penulisan2u.my..kalo yang views nye tinggi slalunye best
                          saya baca online kat situ dulu..kalo dah berkenan baru beli wat koleksi.
                          ada yang diterbitkan ada yang blom..kalo blom kena tunggu ler
                          publishernye punbukan stakat alaf21 je..banyak ag

                          --> maaf kalo off topic..dipersilakan delete

                          Comment


                          • #14
                            Re: alaf 21 yg terbaru

                            la nih dok mencari buku dari jemari seni.... pasal diorg wat sale akhir thn... so far okla...

                            ps cri yg murah dan besh.. aci tak ??

                            Comment

                            Working...
                            X