Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Anime yang saya sedang tengok sekarang

Page Title Module
Move Remove Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Anime yang saya sedang tengok sekarang

    aku biasa ah naruto hehe........

    Comment


    • #17
      Re: Anime yang saya sedang tengok sekarang

      baru je abis layan
      Freezing 5b6d9dbce1292338f82d3ae950878828.jpg

      skang nie layan
      STAR DRIVER...

      Comment


      • #18
        Re: Anime yang saya sedang tengok sekarang

        Gwisin Byeolgok....


        best..tp aku baru bace chapter 1

        bace dgn tgk x same kan.eh

        Comment


        • #19
          Re: Anime yang saya sedang tengok sekarang

          Originally posted by TiQ View Post
          Gwisin Byeolgok....


          best..tp aku baru bace chapter 1

          bace dgn tgk x same kan.eh
          Tak sama ar. Nie manga bukan anime

          Comment


          • #20
            Re: Anime yang saya sedang tengok sekarang

            ehehe~~ x sama rupanyer..
            ni anime aku tgk..sgt besh.

            Cardcaptor Sakura

            Comment


            • #21
              Re: Anime yang saya sedang tengok sekarang

              ao no exorcist (Blue exorcist)

              -anime besh,aku recommend korang tgk,terbaik!!

              sket dance
              -anime paling lawak tahun 2011,lukisan pon cantik

              Comment


              • #22
                Re: Anime yang saya sedang tengok sekarang

                wah, dah lama gua tak update anime anime nie... dulu rajin download anime anie yg citer fight.. mcm yu yu hakusho, fist of north star dan beberapa lagi la...

                skrg cuma bleach dgn naruto je la

                Comment


                • #23
                  Re: Anime yang saya sedang tengok sekarang

                  Skrg ni da x byk aku tgk anime lg. Antara yg aku masih tonton lg :-
                  - gintama
                  - naruto
                  - one piece
                  - sket dance
                  - hanasaku iroha
                  - beelzebub
                  - kamisama dolls
                  - nichijou
                  - natsume yujincho
                  - nurarihyon
                  - baka to test

                  Comment


                  • #24
                    Re: Anime yang saya sedang tengok sekarang

                    penyedut kuota p1 aku:
                    one piece, guilty gear, maken-ki, deadman wonderland, naruto, bleach, ao no exorcist, gundam unicorn, sacred seven....

                    Comment


                    • #25
                      Re: Anime yang saya sedang tengok sekarang

                      Originally posted by Necro View Post
                      penyedut kuota p1 aku:
                      one piece, guilty gear, maken-ki, deadman wonderland, naruto, bleach, ao no exorcist, gundam unicorn, sacred seven....
                      skrang gundam unicorn dah episode brape?

                      Comment


                      • #26
                        Re: Anime yang saya sedang tengok sekarang

                        anime yg aku tgk skrg...

                        Spoiler:

                        Comment


                        • #27
                          Re: Anime yang saya sedang tengok sekarang

                          naruto shippuden

                          Comment


                          • #28
                            Re: Anime yang saya sedang tengok sekarang

                            aku suke tgk gintama...lawak die best giler...

                            Comment


                            • #29
                              Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou


                              Kisah pasal keluarga Nura yg demonic tp baik ngan manusia. Ha camne tu?

                              Dah masuk season 2. Season 2 pun dah tamat nih.
                              Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

                              Comment


                              • #30
                                Re: Anime yang saya sedang tengok sekarang

                                ni yang aku sedang follow
                                Spoiler:

                                Comment

                                Working...
                                X