Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

    Xbox main lost Odessy macam best game tue lol...

    Aku rasa depa dah quit kot...Tinggal en tapa jer dalam list PSN den tue pun last loging 30days
    En bulu dada dah delete wa dari frenlist dia, giler sombong hahaha

    binjang apa PSN ID? wa punyer seperti di PSN ID seperti dibawah nie V
    Last edited by Lang; 16-04-12, 04:52 PM.

    Comment


    • #17
      Re: Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

      bro Lang, add ler saya.. psnid "bijangombak". Skrg layan MW3 jerr x habis2 hehe.

      Comment


      • #18
        Re: Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

        ^ MW3 takde pulak game tu. Wa otw nak beli killzone3 ngan darksouls...tetibe jer naik main game baik lol

        Comment


        • #19
          Re: Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

          Wa dah add saudara bijang

          Ah PSN my tiada piala...

          Comment


          • #20
            Re: Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

            nak cari bebudak fanatik ps3 gi forum lowyat. situ memang up-tu-date. muhehehe.

            sini banyak gamer yang ada comitmen. kejap on, kejap off.

            // aku la ni on balik. tapi layan game lama a. kz3, bfbc2, bfbc1

            Comment


            • #21
              Re: Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

              owh kz3 online dia ok tak?

              Dulu masa kz2 orang cakap selalu DC. Tapi den main okay jer tak lak DC.

              Kz3 ni tak pernah coba lagi...sebab lum ado. Next game mybe nak beli kz3 lak muehehehe

              Comment


              • #22
                Re: Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

                sila2. kz3 tengah banyak balik player. diorang release multiplayer stand alone game kat psn. leh download pastu main free sampai lvl 8. klu rajin try la. beli pun ok gak rege - 15 usd. aku baru semalam beli. huhu.

                tengah usha2 bf3. tapi mahal lagi. hampeh tul.

                Comment


                • #23
                  Re: Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

                  owh tu kalau R1 la kan?

                  Kalau kz3 R3 leh ke masuk room yang sama?

                  Comment


                  • #24
                    Add pakroxmy ada masa aku on la

                    Comment


                    • #25
                      Re: Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

                      Originally posted by Lang View Post
                      owh tu kalau R1 la kan?

                      Kalau kz3 R3 leh ke masuk room yang sama?
                      hmm, tak pasti la leh masuk room sama ke tidak. sebab mp dia dah tak cam kz2 ada server browser. kz3 cuma ada option quick match je. tapi mungkin leh guna function invite friend kalau nak main sama2.

                      dari segi connection, ok je. dulu awal2 ramai sangat orang main kot.

                      // kz2 aku dah pencen. last2 2 paku je. nak naik sampai 3 paku pergh, tak larat a.

                      Comment


                      • #26
                        Re: Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

                        Hurm malang sungguh KZ3 yang wa usha dekat low yat dot nut dah ada orang beli.

                        Takde ke game yang korang main boleh co op. Rindu lak zaman kemeriahan PS3 kat BDN ni dulu.
                        Last edited by Lang; 25-04-12, 09:52 AM.

                        Comment


                        • #27
                          Re: Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

                          Originally posted by onelah View Post
                          saya bercadang nk beli ps3 tahun ni..tp berbaloi ke beli sebab dalam tenet byak rumors tentang ps4 nak kuar la.. lg pun dah 6 tahun kan usia ps3...saya ni kira dah ketinggalan zaman la..mintak pendapat semua pasal ni..dan info pasal ps4..tq
                          kalau still nak beli ps3 maseh ok lagi sekarang...
                          ps4 only rumors je...
                          xde official news dari sony pon...

                          yg pasti x lame lagi ultra slim ps3 nak kuar dah...
                          maybe akher tahon neh or awal tahon depan...
                          disc load same mcm ps2...
                          pakai open tray lol...
                          but agak kecik jugaklah berbandeng current ps3 slim...

                          since ultra slim dah nak kluar means ps4 maseh jaoh lagi tuk keluar plus sony cakap setakat neh xde satu game pon lagi yg fully utilize kemampuan ps3...
                          tunggu developer dapat fully utilize ps3 barulah diaorg piker nak wat ps4 kot...

                          rupe ultra slim ps3...


                          perbandingan rupe fizikal...

                          sedey model ps3 aku (CECH 3000 series) xde kat situ...

                          Comment


                          • #28
                            Re: Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

                            dulu aku kaki game tapi sebab kuat belajar *konon* stop dulu...since dah keje aku nak mula balik...berbaloi ke ps3 compare xbox?kalau main cd pirate blh tak? ~dah lama aku tinggal dunia game ni...

                            Comment


                            • #29
                              Re: Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

                              ^
                              ^
                              real gamers play ori...

                              Comment


                              • #30
                                Re: Berbaloi ke beli ps3 tahun ni?

                                Tlg la beli ori...pirate ni tak berbaloi...

                                Sent from my GT-I9100G using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

                                Comment

                                Working...
                                X