Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

    Jom daftar under PSN Malaysia Kengkawan.

  • #2
    Re: PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

    waaa...
    sudah online ke?????
    bagus2...
    balik karang wa nk daftar laa....

    Comment


    • #3
      Re: PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

      erfi bleh daftar 2 akaun ker 1 PS3?

      Comment


      • #4
        Re: PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

        kalo wa daftar utk PSN Malaysia nih..
        wa da ade 3 akaun dah..

        Comment


        • #5
          Re: PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

          tapi daftar under PSN MY ni guna alamat betul ker???

          Comment


          • #6
            Re: PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

            guna alamat betul laa..
            kite kan org malaysia...
            menetap di malaysia..
            lain la kalo lu menetep di Mogadishu..mmg takde dlm senarai...

            Comment


            • #7
              Re: PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

              Kurang asam ko!! hehehehe

              Comment


              • #8
                Re: PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

                tapi wa takut laa..
                content utk PSN Malaysia ni tak semeriah cam PSN US punye....

                Comment


                • #9
                  Re: PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

                  Tapi ko bleh beli pakai kad kredit tempatan, so far yang aku tau PSN Asia ni same je +
                  ( SG,HK,TWN,MY )

                  Comment


                  • #10
                    Re: PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

                    bleh sekali 3 ker dalam 1 ps3 akaun kita? lain2 negara? ko dah try

                    Comment


                    • #11
                      Re: PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

                      aku punye akaun..
                      memule wa wat akaun Singapore..(sbb wa tak tau..)
                      2nd..US punye..
                      3rd ni nk wat Malaysia...

                      Comment


                      • #12
                        Re: PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

                        maksud aku ketiga tiga akaun ada kat ps3 x delete 1 pun. kan kita bleh masuk banyak master pastu wat 1 jer yang automatik sign in. X pernah test ker?

                        Comment


                        • #13
                          Re: PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

                          takde nk delete2 ahh..
                          wat je akaun master baru...

                          Comment


                          • #14
                            Re: PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

                            Sebabkan aku banyak beli dalam PSN HK, kalau aku delete Akaun HK dalam PS3 aku abislah game2 yang aku beli. Parahlah macam ni. jadi x bleh buang Akaun lama aku dalam PS3 aku. cuma sekarang aku kene daftar baru under MY pastu wat auto sign in kat untuk akaun malaysia.

                            Comment


                            • #15
                              Re: PlayStation Network Malaysia is "NOW ONLINE"

                              ko kene wat user baru dulu laa...
                              pastu
                              baru bole daftar akaun PSN baru...
                              kan sng...

                              Comment

                              Working...
                              X