Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

    Soul Calibur pl0x

    Comment


    • #17
      Re: Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

      kalau tekken, peberet char aku ialah iori yagami.

      Comment


      • #18
        Re: Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

        aku biasa guna e-honda

        Comment


        • #19
          Re: Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

          time lapang2, main game Tekken ni dgn anak bujang guna watak Eddy atau Christie yg fight stail capoeira tu..

          memang mak diorang menang je laah.. sekarang ni dah malas nk main game tu sbb

          anak dok main game bola je.

          Comment


          • #20
            Originally posted by Kuro-Obi View Post
            kalau tekken, peberet char aku ialah iori yagami.
            Tu bukan KOF ke..aku kalo tekken suka pakai baek ngan yoshimitsu

            Sent from my GT-P1000 using Rimautalk

            Comment


            • #21
              Re: Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

              aku kalau main KOF favorite aku adalah Zangief.

              Comment


              • #22
                Re: Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

                kadang2 pakai wolverine

                Comment


                • #23
                  Re: Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

                  Originally posted by Kuro-Obi View Post
                  kalau tekken, peberet char aku ialah iori yagami.
                  Originally posted by AbdullahCheng View Post
                  aku kalau main KOF favorite aku adalah Zangief.
                  Originally posted by rimau_kumbang View Post
                  kadang2 pakai wolverine
                  korang ni semua tipu laa
                  mane ada karekter2 tu semua
                  aku kalau maen KOF suka maen Sonic the HedgeHog

                  Comment


                  • #24
                    Re: Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

                    Originally posted by manjacat View Post
                    korang ni semua tipu laa
                    mane ada karekter2 tu semua
                    aku kalau maen KOF suka maen Sonic the HedgeHog
                    ada la...pasal aku main capcom vs snk

                    Comment


                    • #25
                      Re: Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

                      takat main kat PS, budak hingusan je...

                      kalau brani, jom la lawan kat yik foong...KOF? SF? SFvsXM?

                      Bring It!

                      Comment


                      • #26
                        Re: Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

                        Originally posted by ibanez_712 View Post
                        takat main kat PS, budak hingusan je...

                        kalau brani, jom la lawan kat yik foong...KOF? SF? SFvsXM?

                        Bring It!
                        lama giler xmasuk yik foong...nostalgia betul

                        Comment


                        • #27
                          Re: Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

                          aku dulu kaki lepak yik foong gak..
                          tapi kalau nak layan KOF ke SF ke, layan kat Jubilee Park sebab murah

                          tapi kalau Capcom vs Marvel dan adik beradik die, aku maen kat yikfoong la

                          Comment


                          • #28
                            Re: Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

                            tekken sejak tekken 1 sampai tekken 6 main paul jer..
                            segala combo tu sumer aku dah hapal.

                            pernah champion utk daerah yan, kota sarang semut dan bakaq arang

                            Comment


                            • #29
                              Re: Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

                              gua champion WakuWaku7 ... lawan pakai orang gaji je

                              Comment


                              • #30
                                Re: Siapa kat cni suka main game tekken/lawan2(terror main)....

                                sedeh aku bace thread neh....
                                sume duk bangga jadi champion sana sini...
                                tapi korang lupe nak mention...
                                penat lelah aku berjasa sebagai guru kepade korang sume...
                                sorang pon xde mention terima kaseh pade aku...

                                Comment

                                Working...
                                X