Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

PS2 Bermain game melalui ext hdd

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [PS2] PS2 Bermain game melalui ext hdd

    Salam semua..
    Mari kita bincangkan berkaitan bermain games ps2 melalui ext hdd..Cara ni aku sudah buat di ps2 aku sendiri,belajar sendir,R'n D' sendiri,sb bertekat dah 2 kali kena tipu dgn pekedai pasal lens rosak..disbbkan xnak kena lagi,aku belajar sendiri buat cara ni,dgn berpandukan pakcik goggle dan kawan2 diluar negara..

    Dengan cara ni pun ps2 yg rosak lens,xperlu hantar utk diperbaiki,save kan duit tu,buat cara ni pun ps2 tu boleh 'run seperti biasa,dan yg seronoknya tidak perlu tukar2 cd utk main game lain..semua dh ada dlm ext hdd..

  • #2
    Re: PS2 Bermain game melalui ext hdd

    tahniah bro...anda mmg dilahirkan genius

    Comment


    • #3
      Re: PS2 Bermain game melalui ext hdd

      Originally posted by helmi View Post
      tahniah bro...anda mmg dilahirkan genius
      Terima kasih bro..anugerah dari yg maha ESA...dapat solve problm ps2 ni pun waktu mlm,setelah 2minggu mencuba dan 2 hari xtido..try and error je..akhirnya berjaya..mugkn wahyu dtg mlm tu..sb buat mcm ni pun utk anak..supaya dia xmengamuk sb xdpt main game dgn cd xbersepah lagi guna mcm ni..

      Comment


      • #4
        Re: PS2 Bermain game melalui ext hdd

        boleh main game ps3 ke?

        Comment


        • #5
          Re: PS2 Bermain game melalui ext hdd

          Originally posted by ikanlemas19 View Post
          .sb buat mcm ni pun utk anak..?
          perghh anak umur brape tawun..?
          ko umur brape tawun bro

          Comment

          Working...
          X