Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

    saya ni memang peminat betul dengan PS2. kalau dulu minat dgn komputer ttp asyik kena upgrade je setiap tahun, terus beli PS2 senang.

    masalah saya sering tersalah beli games PS2, nampak cover dan tajuk, cam best, terus beli dgn harga RM4 sekeping. tapi bila balik rumah, main, tak best langsung.

    Antara games PS2 yang terbaik bagi saya ialah:

    1.Yakuza
    2.Wining Eleven
    3.EA Sport Fight Night (Round 3)


    Saya sekarang cuba cari games The Sim2 tapi tak jumpa

  • #2
    Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

    games ni walaupun dah lama tapi aku still main sampai skrg, tah berapa kali aku ulang tah...

    1-GOD OF WAR
    2-GOD OF WAR 2
    3-GRAN TURISMO 4

    games ni aku rasa yg terbaik buat masa ni....

    Comment


    • #3
      Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

      GRAN TURISMO 4

      nuff said.

      Comment


      • #4
        Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

        Ape ye yang best...

        Aku selalu main game RPG yang jalan cerita die best. Selalunye selamatkan dunia jor lol.

        Wild arms
        Final fantasy
        Tekken
        Need for speed underground
        Naruto

        Comment


        • #5
          Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

          1.cold fear
          2.starwars force unleashed
          3.killzone
          4.re4

          Comment


          • #6
            Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

            saya ada beli satu games Ps2... tak ingat pulak nama dia tapi games Ninja upahan. best,main pun tak pening kepala.

            cubalah... gerenti best.

            tgk jugak semalam, Yakuza 2 pun dah ada jual.

            bulan depan beli :-)

            Comment


            • #7
              Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

              Originally posted by gagek7 View Post
              games ni walaupun dah lama tapi aku still main sampai skrg, tah berapa kali aku ulang tah...

              1-GOD OF WAR
              2-GOD OF WAR 2
              3-GRAN TURISMO 4

              games ni aku rasa yg terbaik buat masa ni....
              god of war aku cark jalan tak jumpa la...masa yg dalam gua tu ,,, nak kena panah mata biru tu kah?

              Comment


              • #8
                Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                Originally posted by davinlicious View Post
                god of war aku cark jalan tak jumpa la...masa yg dalam gua tu ,,, nak kena panah mata biru tu kah?
                yg ni god of war 1 ker 2 ko tanya..

                Comment


                • #9
                  Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                  Originally posted by Lestari View Post
                  saya ni memang peminat betul dengan PS2. kalau dulu minat dgn komputer ttp asyik kena upgrade je setiap tahun, terus beli PS2 senang.

                  masalah saya sering tersalah beli games PS2, nampak cover dan tajuk, cam best, terus beli dgn harga RM4 sekeping. tapi bila balik rumah, main, tak best langsung.

                  Antara games PS2 yang terbaik bagi saya ialah:

                  1.Yakuza
                  2.Wining Eleven
                  3.EA Sport Fight Night (Round 3)


                  Saya sekarang cuba cari games The Sim2 tapi tak jumpa
                  sebenarnya kita kena tau apa taste kita,,, apa yg kita suka jangan main hentam aja masa nak beli game tu...
                  contohnya kalau ko jenis yg suka game tembang2 ko kena layan semua jenis game tembak2
                  kalau suka game action and adventure aku rekemenkan game GOD OF WAR memang power dan kalau kau kaki racing of coz ko kena main burn out ataupun need for speed
                  ok selamat mencuba...

                  Comment


                  • #10
                    Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                    Originally posted by Lestari View Post
                    saya ada beli satu games Ps2... tak ingat pulak nama dia tapi games Ninja upahan. best,main pun tak pening kepala.

                    cubalah... gerenti best.

                    tgk jugak semalam, Yakuza 2 pun dah ada jual.

                    bulan depan beli :-)
                    yakuza 2 best siot men...mcm msuk lm citer jipun...recomended game tu..tp..pasti kn tiada ank-ank kecil / ibu bapa anda berada dekat mase men game tu...bahasa terlalu kesat dan byk mencarut..lebih slesa men sorg2..

                    MSG 3 rugi x men...best beb..
                    ace combat 4: unsung war best gk..
                    NFS most wanted: superb..
                    defjem/tekken/game lwn best gk
                    game wining eleven/PES
                    game journey: (game yg wt korg xmoh stop smpai PS2 hang)
                    >Kingdom hearts 1 and 2
                    >radiata story
                    >rogue galaxy
                    dan byk lagi lah...

                    Comment


                    • #11
                      Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                      aku dah survey yakuza 2 tu dia ada 2 disc kan?

                      Comment


                      • #12
                        Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                        Dulu zaman aku main PS2...

                        aku main Guitar Hero sampai lebam....

                        Comment


                        • #13
                          Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                          aku belum lagilah sampai peringat main guitar hero tu.... tapi terasa gak nak layan game yg macam tu....takper petang ni aku gi beli ajelah

                          Comment


                          • #14
                            Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                            Guitar Hero la best..
                            enjoy...
                            game lain sume tahyul

                            Comment


                            • #15
                              Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                              aduh.........nak kena beli guitarnya sekali kah?
                              sound system memang dah set up dah...

                              Comment

                              Working...
                              X