Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

    Originally posted by davinlicious View Post
    memang boleh layan movie tapi aku nasihatkan ko jangan amalkannya ok
    nanti rosak lense tu
    pasal ps2 dia running disc slow tau

    ---------------------------
    PAPA ALWAYS PAPALICIOUS

    ye ke. fuh nasib baik.thanks.

    p/s: dvd movie player dah rosak.

    Comment


    • #47
      Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

      Gi Belilah Dvd Player Yg Cikai Tu

      ----------------------------
      Papa Alaways Papalicious

      Comment


      • #48
        Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

        emalam pergi beli Resident Evil 4 dan UFC.

        main Resident Evil 4 mcm menakutkan sikit, tp peluru pistol asyik habis.bosan betul. tp game ni memang menyeramkan.

        UFC - ntah game lama or baru. game fighting dalam gelanggang mcm Tomoi Siam je. tp best jugak.

        semalam ada nampak Devil May Cry, best ke game tu? apa versi terbaru untuk PS2?

        Comment


        • #49
          Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

          weneng eleben series...mmg terbaik! singstar series pon cara...apetah lagi guitar hero series...yg lain2 silent hill series, gta series, final fantasy series, mgs series....kindom heart n Gran tourismo....dah try track and field? layan gile kalo main 4 player...antara game yg merosakkan 4 joystik aku..dem

          Comment


          • #50
            Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

            Originally posted by tanaruz View Post
            weneng eleben series...mmg terbaik! singstar series pon cara...apetah lagi guitar hero series...yg lain2 silent hill series, gta series, final fantasy series, mgs series....kindom heart n Gran tourismo....dah try track and field? layan gile kalo main 4 player...antara game yg merosakkan 4 joystik aku..dem
            dah main belaka dah, cuma "track and field" belum lagi.malam ni singgah cari kat kedai.

            p/s: tak beli minyak masak dah bulan ni, asyik beli dvd game ps2, hehehe

            Comment


            • #51
              Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

              DMC yang latest sekali utk ps2 sampai kat DMC3 aja
              kalau nak continue kena belips3 la utk main DMC4 huhu
              p/s: aku ada beli DMC1 langsung aku tak reti main
              so sapa2 nak game tu bagitau lah aku bagi foc

              ---------------------------
              PAPA ALWAYS PAPALICIOUS

              Comment


              • #52
                Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                sapa pernah main game ni Shin Megami Tensei: Persona

                tgk dlm review internet, top ten jugak game ni. semalam pegi kedai, ada game ni, tp nampak mcm versi tulisan jepun je.

                Comment


                • #53
                  Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                  Dynasty Warriors: Gundam 2
                  Lang,mana aku nk cari game ni?blk keja smlm aku cari x jmpa pun....mcm best je..

                  Comment


                  • #54
                    Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                    Originally posted by cag354 View Post
                    Dynasty Warriors: Gundam 2
                    Lang,mana aku nk cari game ni?blk keja smlm aku cari x jmpa pun....mcm best je..
                    kalau ko nak aku boleh dapatkan

                    ---------------------------
                    PAPA ALWAYS PAPALICIOUS

                    Comment


                    • #55
                      Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                      onimusha series tertinggal..fuh layan gile kalo pukul asik crit je...

                      Comment


                      • #56
                        Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                        baru lepas main Persona 4 semalam, best

                        Comment


                        • #57
                          Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                          Originally posted by Lestari View Post
                          baru lepas main Persona 4 semalam, best
                          aku tgh main BLACK... layan la jugak

                          ---------------------------
                          PAPA ALWAYS PAPALICIOUS

                          Comment


                          • #58
                            Re: Senarai permainan PS2 terbaik waktu kini

                            takde orang layan PES 2009 ke??

                            Comment

                            Working...
                            X