Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

(PS2 Info) Berapa Harga PS2?

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Berapa Harga PS2?

    kalau yang bukan fully modified...........kat mana nak modified agaknya....tempat yang terbaik dan termurah..........sebab member aku punya model slim..........kena pakai cd ori,pastu fan x de.........agaknya berapa kos nak modified ngan tambah fan........ada mana2 tempat tak?....

    Comment


    • #17
      Re: Berapa Harga PS2?

      last aku belik kat loyat.. 600.00
      console.. joystick.. 8mb MC.. fans.. stand.. cd ..


      modified ori set aku rasa dalam 180 jer macam tue..

      Comment


      • #18
        Re: Berapa Harga PS2?

        ape maksud korang ngan modified ni..bleh citer skit tak...
        pas2 nak tau controller 2 ori ke tak camne?

        Comment


        • #19
          Re: Berapa Harga PS2?

          Originally posted by localhost View Post
          aku beli dulu PS2 + 2 ori controler + 10games + memory card = rm 680 tapi dah 4 bulan dah la beli sekarang aku rasa dalam rm 500 ++ cam tu jek..

          area penang la..
          kat penang tu kat area mana ko beli... teringin laa nak angkat satu... g tau laa kedai mana yg besh2 kat penang tu...

          Comment


          • #20
            Re: Berapa Harga PS2?

            Kalau dekat kl pun dah boleh dapat 450.00 > 500.00 tengok kedai .. kalau murah hari tu nampak kedai IMBI plaza ada jual ps2 dekat tingkat 2

            Comment


            • #21
              Re: Berapa Harga PS2?

              harga sekarang rm500++...kawan aku punya kedai ada kat ampang point....tapi die cakap harga akan naik setiap kali cuti sekolah.... jadi jgn la beli di cuti sekolah...

              Comment


              • #22
                Re: Berapa Harga PS2?

                woit...sory nyampuk....kau orang ni tak nak beralih ke next gen ke??? nanti kau orang rasa tak puas hati nanti beli ps2. Baik safe duit utk next gen. ps3 ke? 360 ke? Wii ke?

                Comment


                • #23
                  Re: Berapa Harga PS2?

                  banyak ke beza PS2 dgn PS3 or Xbox360? tolong cite sikit. aku ingat nak cari PS2 skrang nih tp sebelum beli survey dulu baru beli puas ati.

                  Comment


                  • #24
                    Re: Berapa Harga PS2?

                    nak cerita perbezaan tu memang banyak...kau tengok le gambor kat bawah ni haaa...game need for speed carbon 4 every console:

                    PS2:


                    PS3:



                    xbox360:


                    kalau kita perhatikan, ps3 punya gambor memang sharp, xbox360 pulak lighting dia lagi bagus....ps2 malap dan outdated.
                    Last edited by double_sunday; 21-08-07, 05:14 PM.

                    Comment


                    • #25
                      Re: Berapa Harga PS2?

                      ntah le aku rasekan kalo dah kushuk main game dah tak kesah dah gambo lawa idak.. lain la kalo tiap saat ko nak teliti..

                      Comment


                      • #26
                        Re: Berapa Harga PS2?

                        gambo kalu cantik...mato tak copek ponat. lagipun, kegumbiraan tu lebih lagi. kalo main ngan awek cantik dgn awek lagi cantik yg mano ujang pilih??? mostila ujang nak yg lagi cantik...jadi yg lagi cantik ni mas kawin dio lobih la sikit.
                        Last edited by double_sunday; 21-08-07, 09:48 PM.

                        Comment


                        • #27
                          Re: Berapa Harga PS2?

                          last week beli ps2 kat leisure mall cheras...rega rm500 plus plus je skrg.....besttt giler...habih pinggan-mangkuk berayun tak berbasuh blk keje sik layan ps2 jerrr...harharhar

                          Comment


                          • #28
                            Re: Berapa Harga PS2?

                            iye ke mate tak penat kalo gambar cantik? ko pasti?

                            Comment


                            • #29
                              Re: Berapa Harga PS2?

                              pasti.... sebab semua cantik, cantik belako...macam dibuai mimpi syakila....muaakkakkakkakakakakka....tapi kalo dah takde budget tu den tak pakso


                              hi pu_3!!! oohhhh main game jugak cik mek kita nih...bagus.. ada juga awek yg main game...mcm kak byha kita...

                              Comment


                              • #30
                                Re: Berapa Harga PS2?

                                aku ingat raya ni nak smbar gak satu...

                                Comment

                                Working...
                                X