Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!



    masa untuk bukak thread baru....

    antara game yang menarik semalam

    dotabuff link

    - ape yang menarik di sini ialah kitorang main game ni 4 vs 5... sebab adik putraqalha dc. dari awal game plak tu.

    game ni aku sebagai naga siren, aku tak brape main damage sangat.. banyak jadi tukang serap damage je..
    nasib baik OD dia takleh nak carik makan sangat... kalau OD diorang fat memang aku sayur la, sebab arcane orb dia super effective against illusions..

    combo paling best game tersebut:

    mangsa: bounty hunter
    naga siren net + lina LSA + naga rip tide + axe battle hunger + lina laguna blade + lina dragon slave.
    bounty hunter kene terus gg. nak invis pun takleh sebab dah kena net.

    mangsa: OD
    naga siren net + naga siren mirrorimage + naga siren manta style + axe berserker's call + lina dragon slave + axe culling blade
    OD tak sempat buat ape ape, cuma mampu nak masukkan diri sendiri dalam tanah selama 5 saat.
    by the time keluar, aku dengan axe (avicenna) dah tunggu



    korang bile nak register dotabuff ni. asek kuar nama anonymous je

  • #2
    Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

    team lawan smlm pro gak sebenarnye.
    venom taruk ward kat aku awal sbb tak bagi aku blink.

    lepas ade radiance , baru la bole mengdamagekan hero sekitar axe daku. hahaha...
    tapi kalau Iban ade , mesti dia tak caya dgn factor damage radiance nih. ^_^
    hari tu BristleBack aku tak bole dekat ngan hero lawan , aku guna radiance gak. wakaka

    Comment


    • #3
      Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

      semalam slack diorang carry diorang tak dapat nak carry diorang late game.
      OD tu kene ratah je last last.

      yang lain2 punye combo tu buleh tahan gak.
      veno, windrunner, bounty dengan pugna...

      pugna punye ulti, walaupun diorang takde stun
      tapi sebab kene double triple slow
      maka last last mati gak ditangan pugna...

      lagi satu kes, part yang tetiba veno rush kat aku, rupa2nya ada bountyhunter tengah windwalk kat sebelah aku.
      sedar sedar aku dah kene jinada + gale + poisonnova
      memang gile tahap slow tahap merangkak aku jalan...
      naseb baek aku ade ulti...

      song of the siren --> teleport balik base

      mangsa yang selalu kena lina la..
      kalau aku sempat nampak, bole la aku campak net kat bounty tu
      tapi lina tu buleh tahan gak berani dia
      padahal nyawa dah kategori 1 hit KO
      mentang mentang aku dah net bountyhunter
      terus dia bagi combo LSA + slave + lagunablade = bounty mati

      bila aku dah pegang gem baru la Bounty Hunter tu senyap sket..
      Last edited by manjacat; 01-04-13, 12:35 PM.

      Comment


      • #4
        Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

        http://e-clubmalaysia.com/dota2/?p=3899

        korang cuber check website kat atas nie..nak test skill memasing ker..sajer jer aku letak

        Comment


        • #5
          Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

          Date:
          28th April 2013 (Sunday) 10am to 6pm

          Venue:
          Net Studio
          107, Jalan 34/154, Taman Dahlia, 56000, Kuala Lumpur.
          dekat je dengan umah aku...
          ko nak masuk ke?
          buleh la kot kalau nak join... nanti kita cari lagi 3 orang makhluk.
          aku rasa2 aku free kot 28 haribulan tu..

          Comment


          • #6
            Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

            tanya dulu ader fee ker..masuk tourney nie..mesti ader fee kan..

            Comment


            • #7
              Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

              Hantar 2nd team je lah...1st team kita patot join international 2013...level2 navi..

              Sent from my GT-I9100G using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

              Comment


              • #8
                Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                Originally posted by manjacat View Post
                eden tu adik putraqalha

                @@@@@@@@@@@@@

                akhirnya setelah kalah manjang hari ni, akhirnya menang setelah lang ada dalam pasukan

                match stats from dotabuff

                aku : DP
                woop: gyro
                losong: NS
                lang: KoTL
                import: viper


                low sangat ko punye exp per minit dengan total gold..

                p/s: lang, duit ko sikit sangat... bawah 10k tu.. pakai kotl plak tu
                same ada ko kene improve map awareness ko,
                ataupun ko kene involve dalam lagi banyak teamfight

                ke sebab creep semua aku yang sapu
                Sebenarnya aku charge separuh. Pastu kasi korang kill. Baru la korang fat. Masa team fight aku tlg kasi mana leak pastu flash. Mid game sume team lawan dah lepak dlm base lol.

                Comment


                • #9
                  Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                  Mujur team punya carry tak menghampakan...kalau tak, sia sia sudahhhh...kita jalin chentaaa...

                  Sent from my GT-I9100G using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

                  Comment


                  • #10
                    Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                    Owh hebak nak masuk tournament ka. Aku main dota ni x fokus. Kadang okay. Tapi selalunya hampeh.

                    Selalunye menang bila kari power. Roaming sana sini dan kill sana sini tanda kemenangan la tu

                    Comment


                    • #11
                      Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                      hahahaha..

                      tadi baru trade kotl staff legendry, dapat 6key aper lg aju jual key tu kat market...

                      Comment


                      • #12
                        Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                        Originally posted by putraqalha View Post
                        hahahaha..

                        tadi baru trade kotl staff legendry, dapat 6key aper lg aju jual key tu kat market...
                        bukan ke staff tu dalam 8-12 key?
                        hohoho

                        Comment


                        • #13
                          Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                          Originally posted by blurr View Post
                          bukan ke staff tu dalam 8-12 key?
                          hohoho
                          hohoho kerugian disitu

                          Comment


                          • #14
                            Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                            7 plg banyak org offer..so budak nie bagi aku 6 key berserta 2 brg rare..jadi kunci aku jual kat market..dpt duit...
                            sbb dia bole dpt dr chest tue yg harga dia drop..kalau mcm kantus n vintage timebreaker x der dlm chest..tu pasal harga maintain..
                            Last edited by putraqalha; 02-04-13, 09:24 PM.

                            Comment


                            • #15
                              Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                              Originally posted by putraqalha View Post
                              7 plg banyak org offer..so budak nie bagi aku 6 key berserta 2 brg rare..jadi kunci aku jual kat market..dpt duit...
                              sbb dia bole dpt dr chest tue yg harga dia drop..kalau mcm kantus n vintage timebreaker x der dlm chest..tu pasal harga maintain..
                              nak jual cepat memang kena drop skit..
                              market letak 8
                              tapi ramai offer 7-6 aje
                              hahaha
                              standad la
                              hahaha

                              Comment

                              Working...
                              X