Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

    pugna best ape
    speed laju
    farm senang
    ulti takde cooldown (kalau pakai scepter)




    nyawa dia je kurang, kene tambah sket :P

    Comment


    • #62
      Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!



      Navi Puppey troll juggenaut kat Mid

      Comment


      • #63
        Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

        x suka navi..berlagak...huh

        Comment


        • #64
          Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!



          game aku maen Luna semalam...

          feat Knight of Losong sebagai Timbersaw

          Comment


          • #65
            Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

            Ulti luna sangat sakit ooo

            ...

            arini 1st time main visage lawan org...leh kata hampir sume hero leh makan.
            Kecuali troll...fat giler zzz
            Last edited by Lang; 11-04-13, 11:33 PM.

            Comment


            • #66
              Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

              Hurmm..troll susah nak kalah kan, xder hero bole disable mangkek ni, kalau ader kaki disable mmg bole makan..


              Sent from my iPhone using Tapatalk

              Comment


              • #67
                Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                Originally posted by putraqalha View Post
                Hurmm..troll susah nak kalah kan, xder hero bole disable mangkek ni, kalau ader kaki disable mmg bole makan..


                Sent from my iPhone using Tapatalk
                kalau takde org feed dia takde la dia fat lagu tu

                Comment


                • #68
                  Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                  troll?

                  OD selambe je tapau dia

                  Comment


                  • #69
                    Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                    Member aku cakap OD leh counter pl punyer shadow clone

                    ...

                    Tadi main dengan geng baru...dia main invoker
                    Aku macam biasa tak nak stress KOTL lol
                    Last edited by Lang; 12-04-13, 01:42 AM.

                    Comment


                    • #70
                      Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                      Originally posted by Lang View Post
                      Member aku cakap OD leh counter pl punyer shadow clone

                      ...

                      Tadi main dengan geng baru...dia main invoker
                      Aku macam biasa tak nak stress KOTL lol
                      i vote for Shadow Demon dan medusa untuk counter PL clone.
                      Last edited by EncikPali; 12-04-13, 06:01 AM.

                      Comment


                      • #71
                        Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                        Originally posted by EncikPali View Post
                        troll?

                        OD selambe je tapau dia
                        Yeah..mmg terbaik


                        Sent from my iPhone using Tapatalk

                        Comment


                        • #72
                          Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                          Lepas losong leh main OD biler org gune troll

                          Comment


                          • #73
                            Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                            Originally posted by Lang View Post
                            Lepas losong leh main OD biler org gune troll
                            Kalau aku pakai od mmg jahanam ler game tue..heheheh, kena train ngan bot dulu bru bole..x pandai sgt pakai mangkek ni


                            Sent from my iPhone using Tapatalk

                            Comment


                            • #74
                              Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                              OD tu adelah kategori ko fakap early game pun late game bole owning :P
                              sebab damage dia banyak gile. especially ulti.

                              tak best OD ni satu je. movement speed slow.
                              sebab tu ramai suka buat forcestaff dulu.

                              Originally posted by Lang View Post
                              Member aku cakap OD leh counter pl punyer shadow clone
                              kalau nak ikutkan, OD punye arcane orb tu, kalau dia hit illusion, ada bonus damage brape ntah.
                              jap check

                              Bonus Damage to Illusions and Summons: 100/200/300/400
                              kalau nak counter PL betol2, takleh guna 1 hero per se.
                              sebab point of main dota ni bukannye ko lawan hero diorang 1 on 1 pun.

                              pade pendapat aku, hero yang aku rasa yang betol2 boleh counter PL adelah gyrocopter.
                              dia clear illusions guna ulti + skill 3,
                              lepas tu stun guna missile (kalau ada truesight)

                              hiburan: Mari MemVegas

                              Comment


                              • #75
                                Re: DoTA 2 #25: Fair warning - your death has arrived!

                                Yeahh mng 2 game mlm nie..last game aku pakai ogre, ingat gg dah..pasal kitorang ketinggalan jauh..sib baik leh come back..


                                Sent from my iPhone using Tapatalk

                                Comment

                                Working...
                                X