Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

    ok

    dari dota2test

    new lion



    new ui

    Spoiler:



    unreleased hero potrait

    Mitsubishi Phantom Lancer (dah siap, tunggu queue)


    meepo (WIP)


    Chaos Knight(WIP)


    Luna Moonfang(WIP)

  • #2
    Re: Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

    meepo , hodoh

    oh, wip rupanya

    Comment


    • #3
      Re: Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

      Cheng grafik dia lagi cun dari DOTA lama ke?

      Comment


      • #4
        Re: Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

        Originally posted by Lang View Post
        Cheng grafik dia lagi cun dari DOTA lama ke?
        ini apa jenis soalan ni?

        Comment


        • #5
          Re: Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...



          wah phantom lansi ♥ ♥
          hero carry peberet gua

          Originally posted by Lang View Post
          Cheng grafik dia lagi cun dari DOTA lama ke?
          cheng, tolong jawab


          nk tanye
          ape spec yang bagus utk kompiter utk men pemenan DoTA 2 nieh

          Comment


          • #6
            Re: Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

            oh aku baru perasan

            meepo dah takda gigi emas sebatang


            grapik dia sama je mcm DOTA1... takde upgrade pun

            ---------- Post added 26-04-12 at 03:36 PM ----------

            kerel : spec dia rendah je ekceli. 2GB ram + dedicated graphic board should be ok for source engine. intel GMA mmg tak bole cari makan...
            aku dulu test GMA pakai left4dead, jahanam terus. terang jadi gelap gelap jadi terang.

            ko try laptop mcm aku pun ok. baru RM1099, invest RM65 beli ram DDR3 4GB, settle masalah.

            ---------- Post added 26-04-12 at 03:42 PM ----------

            tak pun beli laptop lama aku ni, tapi ram DDR2 la, upgrade mahal.

            http://www.mudah.my/Lenovo+B450+Core...+-15008993.htm

            Comment


            • #7
              Re: Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

              check website ni , korang bole tau pc/laptop korang leh run dota 2 dengan lancar atau x.

              so ni result pc buruk aku,

              Comment


              • #8
                Re: Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

                Originally posted by AbdullahCheng View Post
                ini apa jenis soalan ni?
                Soklan la tue...aku tak usha lagi DOTA2 nie

                tgk dari poster hang tu macam lawa jer...

                ...

                ah nice website dota2 pun gune youtube....tak leh bukak la youtube sob2
                Last edited by Lang; 26-04-12, 04:46 PM.

                Comment


                • #9
                  Re: Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

                  aku nak beli desktop je terus
                  aku da banyak da laptop..

                  masalahnya laptop aku sume ni tadek graphic card


                  Lang. Nah gameplay Dota 2. ko decide sendiri la sama ada lagi lawa ke dari DoTA 1

                  Comment


                  • #10
                    Re: Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

                    http://www.dailymotion.com/video/xnp...ary_videogames

                    Yea sini boleh tgk

                    Macam lagi lawa dari dota lama. Ada skill campak kapal lol

                    ...

                    Aku pasan character build dia macam hensem sket
                    Last edited by Lang; 26-04-12, 04:59 PM.

                    Comment


                    • #11
                      Re: Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

                      Originally posted by Lang View Post
                      Macam lagi lawa dari dota lama. Ada skill campak kapal lol
                      macam la kat dota1 xde hero skill campak kapal


                      Comment


                      • #12
                        Re: Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

                        Originally posted by manjacat View Post
                        macam la kat dota1 xde hero skill campak kapal


                        Hahaha tu menunjuk kan aku masih noob pasal dota nie...

                        Kalau main aku selalu gune char nie jer


                        Kuarkan ular...tak pun elf yang boleh tukarkan pokok jadi geng dia...



                        Rasa macam ada improve la sket grafik dia...Ke perasaan aku jer ni lol
                        Last edited by Lang; 26-04-12, 05:17 PM.

                        Comment


                        • #13
                          Re: Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

                          so malam ni on tak?

                          Comment


                          • #14
                            Re: Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

                            Originally posted by manjacat View Post
                            aku nak beli desktop je terus
                            aku da banyak da laptop..
                            good decision...
                            laptop is a bad investment for gaming purpose...

                            Comment


                            • #15
                              Re: Dota 2 #3 ~ bandwidth P1 dah habis maka main Dota2 pun lag...

                              kerel...kerel...kan aku dah habaq, beli alienware terus....

                              Comment

                              Working...
                              X