Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

    Originally posted by AbdullahCheng View Post
    pejadah ko pali
    sendiri tepek changelog sendiri tak perasan
    dia kata enabled brewmaster ,

    cuba la letak " new hero added " , baru orang macam aku ni senang paham.

    Comment


    • #62
      Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

      aku dah add balik manjacat dan pencurik kobis

      saper lagik?

      Comment


      • #63
        Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

        Originally posted by ejai View Post
        aku dah add balik manjacat dan pencurik kobis

        saper lagik?
        add la saya , encikpali

        Comment


        • #64
          Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2



          add aku skali .

          Comment


          • #65
            Originally posted by EncikPali View Post
            add la saya , encikpali
            bukan aku org pertama ko add ker lepas berjaya install dota2?

            Comment


            • #66
              Originally posted by ibanez_712 View Post


              add aku skali .
              err... apa keyword nak search?

              Comment


              • #67
                Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2



                dual char ni ko eh ejai

                Comment


                • #68
                  Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                  kerel...
                  ko patot buat list name kat muke depan sape player BDN yg ade/maen menatang neh....

                  Comment


                  • #69
                    yer aku dualchar,

                    alang-alang letak list id steam, letak id garena skali

                    Comment


                    • #70
                      Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                      2 round try maen bloodseeker...
                      all i can say is...
                      its ohsemmmm....

                      cast bloodrage pade diri sendiri then cast rupture pade musoh...
                      instant pawn....
                      trolololololol...

                      musoh nak lari possibilities tuk mati agak tinggi sebab rupture...
                      kalau duk diam plak memang carik nahas la sebab bloodseeker tgh guna bloodrage...

                      bloodbath plak sgt ohsem bile bunoh creep....
                      instant heal...
                      trolololololol....

                      Comment


                      • #71
                        Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                        Originally posted by DarkEmperor View Post
                        kerel...
                        ko patot buat list name kat muke depan sape player BDN yg ade/maen menatang neh....
                        agreed

                        ...................................

                        Comment


                        • #72
                          Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                          Originally posted by ejai View Post
                          err... apa keyword nak search?
                          ibanez_712



                          .

                          Comment


                          • #73
                            Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                            Originally posted by DarkEmperor View Post
                            2 round try maen bloodseeker...
                            all i can say is...
                            its ohsemmmm....

                            cast bloodrage pade diri sendiri then cast rupture pade musoh...
                            instant pawn....
                            trolololololol...

                            musoh nak lari possibilities tuk mati agak tinggi sebab rupture...
                            kalau duk diam plak memang carik nahas la sebab bloodseeker tgh guna bloodrage...

                            bloodbath plak sgt ohsem bile bunoh creep....
                            instant heal...
                            trolololololol....
                            antara hero 1st aku blajar maen..
                            blood seeker...

                            Comment


                            • #74
                              Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                              supra effect tu sape ?

                              Comment


                              • #75
                                Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                                Originally posted by ibanez_712 View Post
                                supra effect tu sape ?
                                supra effect tu pali...

                                cheng ada kat KL ni.
                                korang nk men dota ke

                                Comment

                                Working...
                                X