Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

    my 1st win...
    on easy enemy...

    Spoiler:



    agak seronok jugak gune shadow shaman neh...
    1st time gune natang neh...
    pileh pon sebab rupe dia seakan2 optimus prime...

    maen hit n run...
    pastu giler mudah musnahkan tower...
    campak je haram jadah serpent then let it be....
    trololololol...

    tapi mcm kepelekan lah...
    enemy seolah2 mcm asek aim aku je...
    walhal keliling aku ade sniper dgn tiny...
    aku gak yg diaorg aim...

    kali neh aku follow je mane tiny pergi...
    but sniper selalu gak datang menyempit...
    selalu aku tibai pakai shackles...
    pastu tiny bagi finishing...
    but most of the time kalau sniper ade around...
    tiny bley bantai tinggalkan aku terkontang kanting...
    ends up aku mati or nyawa tinggal suku je...
    in the end sniper bagi shrapnel then tiny bagi finishing...
    aku plak assist point pon x dapat...

    beza bermaen dgn manusia n bot inilah dia...
    dgn bot kite nak kene paham gameplay diaorg...
    kalau dgn maknosia senang sket...
    bley set camner nak maen...

    owh yeah incek pali...
    time ko roger aku kat steam aku tgh maen game neh la...
    bile aku dah habes maen n nak reply ko...
    ko dah offline for 13 minutes plak...
    Last edited by DarkEmperor; 17-04-12, 12:34 AM.

    Comment


    • #32
      Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

      tapi kalo dengan bot , agak repetitive sebab sebijik je style gameplay dia..

      mula2 phase ganking di mana mid akan naik atas atau bawah untuk proses gb ,

      pastu phase stick n push . dimana lima2 ekor akan stick dan push satu2 lane berturut2.....

      kalo dengan maknosia..u never knew .... (for me la..)

      Comment


      • #33
        Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

        celah mana shadow shaman rupa macam optimus prime?


        oh ye, by the way, klu terer, buleh buat macam ni

        shadow shaman ward trap
        Last edited by manjacat; 17-04-12, 08:00 AM.

        Comment


        • #34
          Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

          Originally posted by EncikPali View Post
          tapi kalo dengan bot , agak repetitive sebab sebijik je style gameplay dia..

          mula2 phase ganking di mana mid akan naik atas atau bawah untuk proses gb ,

          pastu phase stick n push . dimana lima2 ekor akan stick dan push satu2 lane berturut2.....

          kalo dengan maknosia..u never knew .... (for me la..)
          naiisss...
          aku x perasan pon...
          mesti ko dah maen banyak kali kan?
          aku 3 game je dapat habeskan...
          yg laen sume tenet menggila...

          eh gameplay style yg ko mention tuh musoh or teammate??
          sebabnye seingat aku last game malam tadi teammate bot xde la plak camtuh...
          maseng2 bawak haluan semdiri except for tiny dgn sniper....

          Originally posted by manjacat View Post
          celah mana shadow shaman rupa macam optimus prime?


          oh ye, by the way, klu terer, buleh buat macam ni

          shadow shaman ward trap
          pandangan dari bawah refer screenshot aku kat atas...
          ko pernah tgk kartun beast wars or beast machine x??
          haa lebey kurang camtu ahh rupe optimus...
          Last edited by DarkEmperor; 17-04-12, 09:19 AM.

          Comment


          • #35
            Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

            Originally posted by DarkEmperor View Post
            eh gameplay style yg ko mention tuh musoh or teammate??
            sebabnye seingat aku last game malam tadi teammate bot xde la plak camtuh...
            maseng2 bawak haluan semdiri except for tiny dgn sniper....

            musoh. geng AI memang tak bley harap kadang2 dalam dota 2.

            tp kalo dota lama ,kalo kat map 6.74c ai 1.3 hope , ai geng kita bole owning..dan bole la diharap..

            kalo map lama , of koz bole ..bole blah

            Comment


            • #36
              Ape ni pakai AI...

              Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

              Comment


              • #37
                Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                haha , dota 2 still beta . serik dah connection asyik lag bila lawan ngn maknosia .. server jauh2 lak tu..

                Comment


                • #38
                  Ajak DE main kat garena dulu..bg dpt feel..dota 2 dah release nnt, baru la tak goyang...haha

                  Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

                  Comment


                  • #39
                    Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                    aku dah lame quit gayrena...
                    tbh...
                    keengkadang gayrena punyer connection far much more worst than steam...
                    kalau steam prob sekarang adelah tenet tuh sendiri...
                    until now TM still x dpt selesaikan masalah adsl sync umah aku...
                    as a result aku nyer tenet intermitten...

                    Comment


                    • #40
                      Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                      main dengan maknosia tak kira lawan maknosia atau geng dengan maknosia lawan bot ,
                      server SEA , Asia susah nak dapat..

                      nak tak nak kene men kat europe , us east dan west..

                      thats why ping aku tak pernah low daripada 300ms .. zz

                      tunggu dah released, baru sedap lawan maknosia kat server SEA ..

                      sbb tu aku malas nak lawan maknosia kat dota 2..

                      kalo garena tu lain cite la..heheh , connect pakai p2p ..
                      Last edited by EncikPali; 17-04-12, 05:51 PM.

                      Comment


                      • #41
                        Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                        dota 2 skarang ni kalau nak tunggu dapat maen dengan orang punye la lambat..
                        nak tunggu match making kadang kadang tu sampai 3-4 x high priority pun tak dapat dapat gak matchmaking..

                        maen Co-op lawan bot je senang..
                        tapi kalau nak co-op lawan bot, cepat je dapat maen, tambah kalau carik game region US..
                        taruk matchmaking set US east/US west je, tak lama pastu dapat la maen co-op match lawan AI

                        Originally posted by EncikPali View Post
                        thats why ping aku tak pernah low daripada 300ms .. zz
                        tunggu dah released, baru sedap lawan maknosia kat server SEA ..
                        aku tunggu ada orang host kat mesia jelah..
                        karang kene buli dgn orang vietnam lagi
                        Last edited by manjacat; 17-04-12, 07:48 PM.

                        Comment


                        • #42
                          Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                          takyah lawan bot lah...tak mencabar...

                          Comment


                          • #43
                            Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                            memang la x mencabar bagi ko...
                            sebab ko dah memang hebak...

                            macam aku...
                            even dgn bot pon terkontang kanteng...
                            apetah lgi dgn maknosia...
                            Last edited by DarkEmperor; 17-04-12, 08:09 PM.

                            Comment


                            • #44
                              Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                              Originally posted by DarkEmperor View Post
                              memang la x mencabar bagi ko...
                              sebab ko dah memang hebak...

                              macam aku...
                              even dgn bot pon terkontang kanteng...
                              apetah lgi dgn maknosia...
                              takpe, aku boleh assist ko punya...

                              Comment


                              • #45
                                Re: Dota 2 #2 ~ DE main DotA 2

                                takpe, pasni bole main private match dah. clan aku dah ramai dapat betakey. bole la sesi berbattle beramai-ramai

                                Comment

                                Working...
                                X