Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

    Originally posted by ibanez_712 View Post
    main tak ajak........................
    aku men aritu taem ko x on9

    Some Kunkka punye screenshot:



    (1) aku da kene serang kaw kaw dengan mirana & leshrac. namun begitu, sebelum aku berundur, aku sempat kasik Torrent dulu.
    (2) Torrent aku cast kena kat dua dua hero musuh tersebut. Kelihatan Magina (team aku) sudah mula masuk untuk pukul kedua dua hero tersebut. Korang tak nampak masa ni, tapi time ni aku tengah cast Ghost Ship
    (3) Mirana dan Leshrac cuba nak kejar aku. tapi diorang tak sedar, Ghost Ship tengah menghala ke arah diorang.
    (4) Ghost Ship aku tepat kena kedua-dua hero tersebut. Leshrac terus mati, tapi mirana kene stun akibat Ghost Ship.
    (5) Mirana pun mati gak last last.. tapi bukan aku yang bunuh la
    Last edited by manjacat; 16-04-12, 09:39 PM.

    Comment


    • #32
      Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

      some other screenshots..

      Screenshot 1
      Spoiler:




      Screenshot 2
      Spoiler:



      Screenshot 3
      Spoiler:




      Screenshot 4
      Spoiler:



      Comment


      • #33
        Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

        ^^

        ni baru takde suffering brain lag..

        Comment


        • #34
          Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

          boleh buat komik dah ni

          Comment


          • #35
            Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

            malam ini ada game ka?

            Comment


            • #36
              Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

              anytime dude .

              Comment


              • #37
                Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

                ini semua salah mamat jungler

                Comment


                • #38
                  Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

                  malam tadi aku maen cun geyla..

                  maen combo dgn windrunner dengan tiny

                  aku maen lanaya

                  paleng best, OD dengan lion ulti aku, tapi xde damage sebab aku tengah refraction

                  kesimpulannya, aku mati skali je game tu

                  team aku (scourge)


                  geng musuh (sentinel)

                  Comment


                  • #39
                    Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

                    game tadi..

                    Game #1: Menang

                    Sentinel:
                    Sniper (aku), Pudge (ibanez), Batrider, Earthshaker



                    Scourge:
                    Traxex, Panda, Rikimaru, Troll Warlord, Abaddon







                    aku rasa, yang menarek game ni sebab aku jadik hard carry game ni
                    dan semua orang dalam team aku protect aku.
                    siap ada skali tu, aku da kene slow dengan panda
                    pastu ibanez hook aku dan kasik force staff kat aku supaya aku dapat lari
                    kira teamwork yang bagus la kat situ.


                    sniper gemuk

                    Replay: Epic Battle Sniper (6.74c, 1.24e)

                    Game #2: Kalah


                    Scourge:
                    Huskar (cheng), Warlock (aku), Ancient Apparition (ibanez), Veno.

                    Game #3: Anggap saja menang


                    Sentinel:
                    Juggernaut, Pudge, Anti Mage, Witch Doctor, Goblin Shredder


                    Scourge:
                    Admiral (aku), Lion (ibanez), Barathrum (cheng), Sneper (ahn), Syllabear


                    Ktorang tengah menang game ni.
                    Da owning kaw kaw
                    Lane tengah sentinel ktorang dah pecahkan.
                    Banyak combo ktorang menjadi.
                    Torrent dengan ghost ship aku mengena
                    Ktorang combo sampai Anti Mage pun tak sempat nak blink keluar.
                    Aku dah ada 2x battle fury dengan heart of tarrasque
                    Ibanez dah ada force staff dengan mana boot
                    Cheng da siap item standard dia: power thread, mask of madness dengan halberd.
                    Ahn pun da siap core item die
                    Syllabear pun dah ada lothar..
                    Sekali... masa kat CC dah abes daaa
                    ktorang berempat tak sempat nak abeskan game tu..

                    so dipendekkan citer, game ni xde screenshot la sebab aku x sempat nak save replay
                    Last edited by manjacat; 22-04-12, 08:44 AM.

                    Comment


                    • #40
                      Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

                      anggap jela menang.


                      ::mode masih salahkan pekerja orange yg lembab buat kerja





                      .

                      Comment


                      • #41
                        Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

                        men kunkka mmg osem
                        kasik kapal, kasik ombak
                        pastu gi masuk dan libas semua orang
                        sape lari kita bagi X marks the spot


                        2 game aku men carry.
                        timer kasih kepada supporter.. :D

                        Comment


                        • #42
                          Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

                          kenapa dorang tukar shift time kita nak tambah.

                          kenapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadddayappaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

                          Comment


                          • #43
                            Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

                            cheng:

                            die saje suruh ko abes cepat
                            supaya ko buleh maen adiwira kekuatan dan magis III

                            Comment


                            • #44
                              Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

                              aku turut hampa....owning dah tu

                              Comment


                              • #45
                                Re: Warcraft DoTA #32 ~ Saya Gila Crystalis

                                jom dotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

                                Comment

                                Working...
                                X