Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Warcraft DoTA #31 ~ DoTa Fury

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Warcraft DoTA #31 ~ DoTa Fury


    lagi post bloodseeker..

    Originally posted by EncikPali View Post

    soalan merujuk kepada post ke-81 :

    stack ke cyrstalis 3 biji itu?
    sah sah tak stack
    critical masih lagi x1.75

    tapi, in terms of value for money
    setup ni memang quick way untuk kuat la..
    sebab satu crystalis ni harga 2150 jek.
    so 3 crystalis, ko dapat dalam (35 x 3) = 105 damage dan x1.75 critical.

    konsep maen 3x cystalis ni sama dengan konsep main item ni



    damage +100
    armor +25
    tapi lifesteal masih lagi 15% laa
    aku penah maen build ni guna centaur
    payah gile ko nak mati
    tapi ko kene tahan maki dengan teammate ko laa..
    especially time ko tgh kalah
    Last edited by manjacat; 11-04-12, 08:41 PM.

    Comment


    • #17
      Re: Warcraft DoTA #31 ~ DoTa Fury

      ooo begitu , nah thanks

      soalan :

      leh senaraikan barang2 (core / luxury )item yang stackable?

      Comment


      • #18
        Re: Warcraft DoTA #31 ~ DoTa Fury

        Originally posted by EncikPali View Post
        leh senaraikan barang2 (core / luxury )item yang stackable?
        tak ada

        mostly effectnye xde yang stackable.
        contoh, butterfly = 30% evasion
        kalau pakai 2x butterfly tadek la ko dapat 60% evasion..
        sama gak macam Deso
        satu Deso = -6 armor
        2 Deso = tak plak -12 armor..
        pendek kata, buleh dikatakan hampir semua effect xde yang stackable


        tapi,
        mende2 macam attributes (+Str, +Agi, +Int)
        dan damage amount (+20 damage, +25 damage, +60damage)
        yang tu stackable la

        having said that,
        item build macam ni



        pakai kat kunkka, sven, magnataur.. = osemmmm
        Last edited by manjacat; 11-04-12, 09:56 PM.

        Comment


        • #19
          Re: Warcraft DoTA #31 ~ DoTa Fury

          so kalo dua vanguard , apa kelebihannya?

          Comment


          • #20
            Re: Warcraft DoTA #31 ~ DoTa Fury

            armor bonus. tu je

            Comment


            • #21
              Re: Warcraft DoTA #31 ~ DoTa Fury

              Originally posted by EncikPali View Post
              so kalo dua vanguard , apa kelebihannya?
              2 vanguard
              max hp naek
              hp regen naek

              sedikit screenshot:

              centaur pakai 2x vanguard.
              level 11 nyawa da 2 ribu


              ni plak screenshot centaur gila pakai 5 helm of dominator

              Originally posted by AbdullahCheng View Post
              armor bonus. tu je
              vanguard manede armor. ada damage block je


              Replay hari ini

              Pitlord Yang Sebenar
              (6.74c, 1.24e)

              Aku - Pitlord
              Ibanez - Juggernaut
              Last edited by manjacat; 11-04-12, 11:42 PM.

              Comment


              • #22
                Re: Warcraft DoTA #31 ~ DoTa Fury

                wah ramainye pelawat thread ni semalam

                Comment


                • #23
                  Re: Warcraft DoTA #31 ~ DoTa Fury

                  semalam pit lord aku cap ayam seh...
                  aku kalau pakai hero gemok ni, pudge dgn centaur je...lain2 boleh bersedia utk ditapau...

                  Comment


                  • #24
                    game mlm td 84min baru abis...
                    teringat aku masa kat oren, 90+ min baru abis...
                    pakar bom def base, tower kat base tak pecah langsung

                    Comment


                    • #25
                      Re: Warcraft DoTA #31 ~ DoTa Fury

                      ni mesti korang malas nak beli gem kan?

                      Comment


                      • #26
                        Re: Warcraft DoTA #31 ~ DoTa Fury

                        Originally posted by ibanez_712 View Post
                        semalam pit lord aku cap ayam seh...
                        aku kalau pakai hero gemok ni, pudge dgn centaur je...lain2 boleh bersedia utk ditapau...
                        pitlord tu caster.. die pukul bapak slow..
                        ko bagi die barang macam pudge pun ok..
                        ko bagi die battle fury, jawabnye ko swing skali dalam semenet la

                        aku klu men pitlord memang aku jadik peladang jaya laa
                        maen ala-ala ezalor

                        Originally posted by ibanez_712 View Post
                        ni mesti korang malas nak beli gem kan?
                        bukan.. ada gem pun payah nak pecah base
                        bom die atas bukit, so kene pegi dekat baru nampak
                        nak tunggu creep pecahkan, krobelus clear semua creep
                        nak pegi pecah sendiri nanti kene tapau

                        naix ktorang la gagal.
                        sejam farming pun takleh lawan krobelus dengan techis lagi
                        Last edited by manjacat; 12-04-12, 10:10 AM.

                        Comment


                        • #27
                          Re: Warcraft DoTA #31 ~ DoTa Fury

                          betol jugak...kalau letak bom atas bukit ni dia leceh skit....
                          kena tunggu creep naik jgk la gamaknya...

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by ibanez_712 View Post
                            ni mesti korang malas nak beli gem kan?
                            tak kurang lima bijik germ, coz ada riki
                            late game baru beli ward, duet dh takder

                            Comment


                            • #29
                              Re: Warcraft DoTA #31 ~ DoTa Fury

                              gem tu kalau burung yg bawak takleh ke?

                              Comment


                              • #30
                                Re: Warcraft DoTA #31 ~ DoTa Fury

                                klu creep dtg byk2 pun, 2x krobelus kasik wave, licin semua creep
                                macam mane nak push

                                Comment

                                Working...
                                X